Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon ol TRABZONUM ne istersen iste benden, istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla, istersen inletelim stadları şarkılarla, istersen eğlenelim kemençeyle kolbastiyla....

Lay lay lay lay..............
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• açıklamadan satır arası niyet aramadan iki sonuç çıkıyor;

1. lucescu'yu devre arası getiremesek de defteri kapamadık
      2. ligin ikinci yarısına takımı çıkaracak hocanın görev süresi 6 ay olacak.

ikinci çıkarımın sonucu olarak Sadi hoca ile ikinci devre eziyetini reva görmezler bizlere umarım.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Sezon sonuna kadar bu konu kapandığına göre başlığında en azından her şey belli olana kadar kilitlenmesi iyi olacak, belli ki Trabzonspor yönetimi, Lucescu bu konunun sürekli gündemde olmasından rahatsız, hem Trabzonspor camiasına, hem Lucescu ya hemde Shakhtar Donetsk e zararı olacağı değerlendirilerek resmi siteden açıklama gereği duymuşlar bana göre doğrusu yapıldı.Şu anda Trabzonspor için en önemli konu takımın Avrupa Ligine katılma hakkı elde etmesidir.
        En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 14:30.

Yorum

• Belki Lucescu ile sene sonu için anlaşılmış olabilir fakat luce şart koşmustur...

uefa dan ceza alırsanız gelmem ekonomik olarak sıkıntı olmazsa gelirim v.s. gibi...

yönetimde bu yüzden ucu açık bir açıklama yapmış olabilir...

şimdi sene sonu için anlaştık deseler uefa dan ceza gelse luce ben gelmiyorum dese daha buyuk sıkıntı olur diye böyle bir açıklama yapmış olabilirler...

Sorular sorular....
          En son Mustafa OK tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 14:41.
          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Bazı insanlar çok uyanık. Dünyada onlardan açık gözlüsünü bulamazsın. Ersun Yanalla anlaşmaya gittiklerinde ortalığı ayağa kaldırdılar, bir türlü susmadılar, yönetimi daha ilk günden sıkıştırıp önlerine taş koyup durdular. Şimdi de pişkin pişkin hoca mevzusunu çok uzattın, Lucede takılıp kaldın, biz demiştik zaten seçim yatırımı olduğunu diye ahkam kesiyorlar. Camiadan o kadar adam takip ediyorum, alayının niyeti bozuk, hepsi başka birinden taraf. Başkanın işi çok zor. Alın takımınızı tepe tepe kullanın diyip çekip gitmesinden korkuyorum başkanın.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Lucescu gelecektir ben eminim. Açıklamanın sebebi de Shakhtar'dan güzel şekilde ayrılmasına bağlıdır. Zaten şimdi takımın başına geçmesini bekleyen yoktu herhalde.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sadi ile devam edersek Luce ile anlaşılmış demektir.

Tahminime göre şöyle oldu; Luce iddaaları reddedince başkan aradı bir görüşme yaptı.

Usta: "Ne diyosun Mircea' cığım hani anlaşmıştık ?"

Luce: "Muharremciğim benim Shakhtar ile sözleşmem var, anlaştık demek doğru olmaz. Taraftar ve oyuncuların tepkisi değişir. Anlaştık ama sezon sonu basına yansıtırız. "

Usta: "Tamam o zaman ben bir açıklama yaptırayım."

Sadece tahmin.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Şimdiden moral bozmayin. Su anda bize gelecek Luce'nin bir faydasi yok, sezon sonu gelsin, yeter ki gelsin. Eger gercekten anlasilmizsa zaten takimi takip eder. Gereksiz futbolculari gondertir, transfer listesini verir, anlasilmis ise baskan istedigi zaman Luce'yi arar konusur, yeter ki gelsin.... Başkan sıkıntısız isler yolunda mesaji veriyo, siz agit yakiyosunuz...
                  2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                  2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                  2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Başkan tutamayacağı sözü vermez bence. Dün attığı twitlerde sübliminal mesajı vermiş zaten
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• dun gecekı baskanın aheste yol alan twıtı ıle...

bugunkı resmı acıklamayı okumak bu kadarmı zor...

--------------

yenı yapılanma ...mayıs ayında baslayacak...

-----------

su an butcede tasarruf...ve gelır kalemlerı artırımı var...

---------

su sponsor...yas tahtaya basmayacagı ıcın...

ve bız daha kolay kolay dogranmayacgımız ıcın..sponsordan once ve sonra...

---------

saglam ata oynanıyor...

------
                      her an her seyde olabılır !!!

anlasma kokusunu cıkarmayacaklar bellı...

-------

ben luce dıyorum...

ersun dıyenler...ruya goruyor...

olsaydı coktan olmustu ersun...

ne gerek vardı bu kadar beklemeye dımı...

------------

3 farklı takımla...bılmeme kac sampıyonluk...

bu beklenır...

-----------
                      bır soz vardır...

nere gıttı hurmalar...gıtsunda pasturmalar...!!!

---------

6 ayda...baska bır anternor ıle ... sadıden fazla bu takıma...katılacak olan efor...yuzde 20 anca farkeder...

---------

kı hakem dograması...cok cok azalacak gorecegız hep beraber...

-------------

kala kala 17mac 51 puan var...

60 ı bulursak bu bıze yetecektır zaten...

kupa onemlı vs...

---------
                      En son The Ciks tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 14:58.
                      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                      --------------------------Novalis--------------
                      ------------

Yorum

• bu defter kapandı forum .
                        boşu boşuna rüya falan görmeyin .
                        sezon sonuna kadar da , etik de , bilmem ne .
                        siz kimi kandırıyorsunuz .
                        olmadı . işte .
                        beceremediniz .
                        madem beceremeyecektiniz
                        ne demeye milletin hayalleri ile oynuyorsunuz .

milleti yattara.lı yardım maçlarıyla uyutup
                        yeni yetme ergen taraftara şirin gözükmek için binbir türlü takla atacağınıza
                        işinize , asıl yapmanız gerekene
                        takıma , futbolcu çöplüğüne , olmayan itibara
                        konsantre olun .

cicim ayları bitti .
                        şimdi gerçeklerle yüzleşme zamanı .
                        işinizi düzgün yapın .
                        milletin de sabrını taşırmayın .

Yorum

• Hala daha insanlara en azından bu konuda ümit vari açıklamalar yapıyorsunuz. Yapmayın, yanıldık deme cesareti gösteremiyorsunuz bari halen daha insanları saf yerine koymayın.

Yazdıklarımızdan kırpma sureti ile bir şey biliyorum ayağına yatıp Ersun üzerinden küçük akıllarla laf çarpıtmaya çalışıyorsunuz, ayıptır. Bu benim en munis mesajımdır, utanma yoksa bizde utanmayıp duble girebiliriz, işin sonunda ağlaya ağlaya klavyeyi bırakmak size kalır.
                          En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 15:07.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok garip yorumlar okuyorum.Futbol sanki bilinmeyen denklem hoca konusuda Atom parçalayacak bilim adamı muamelesi görüyor.kadrodaki futbolcular belli,kısacası malzeme belli.Yönetimin görev süresi ve vaadleri çerçevesinde yapabilecekleri belliyken takımın başına eli ayağı düzgün bir hoca getirmek neden yarım yılımızı meşgul etsinki?
                            2.Devre 17 maç,galibiyet başına 1.300 bin tl,Ziraat Kupası ve en kötü 4.olup Avrupaya gitme ihtimali hedefleri varken korkak adamın birini sezon sonuna kadar bu hedeflerin başına oturtmak vizyonumuzun neresinde acaba?Eleştiriyse eleştiri arkadaş sabredelimde bu hoca kılıklı adama 5 ay daha nasıl sabredelim.
                            Süper yorum

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hala daha insanlara en azından bu konuda ümit vari açıklamalar yapıyorsunuz. Yapmayın, yanıldık deme cesareti gösteremiyorsunuz bari halen daha insanları saf yerine koymayın.

Yazdıklarımızdan kırpma sureti ile bir şey biliyorum ayağına yatıp Ersun üzerinden küçük akıllarla laf çarpıtmaya çalışıyorsunuz, ayıptır. Bu benim en munis mesajımdır, utanma yoksa bizde utanmayıp duble girebiliriz, işin sonunda ağlaya ağlaya klavyeyi bırakmak size kalır.
                              Onur Gs' ye satılmıştı değil mi ? Gördüğüm kadarıyla klavyeyi bırakmak yerine yenilemişsiniz Munis bey.

Bu kaçıncı "Ya tutarsa ?"
                              En son kyodou tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 15:18.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur Gs' ye satılmıştı değil mi ? Gördüğüm kadarıyla klavyeyi bırakmak yerine yenilemişsiniz Munis bey.
                                Vallahi Trabzonspor'un eski başkanı geçenlerde açıkladı, bilemiyorum artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X