Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mevzu benim alışmam değil. Bay Sadi ile Trabzonspor'un iyi olma şansı yok.

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendini buna alıştırsan iyi olur
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Başkan ne gerekiyorsa yapar, güveniyorum. Sabretmeyi öğretecek bize inş.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Lucescu 6 ay sonra gelin diyor ve bizde 6 ay anlaşılmamış, gelmemesi olasılıklı birini bekleyeceğiz ve bunu yaparken futbol fiyaskosu alt yapı hocası ile 6 ay geçireceğiz. Hele ki Avrupa'dan yüksek olasılıkla ceza yiyeceğimiz sene...

Yanlış işte.

Yorum

• ön sözleşme yapılır devre arası, gelecekse eğer.uzatmanın anlamı yok. öncelikli hedef lucescu.ihtimal varsa beklenecek.devre arası kesinleşmezse başka hocaya yöneliriz.ersun da duruyor orda, bir yere gittiği yok.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu 6 ay sonra gelin diyor ve bizde 6 ay anlaşılmamış, gelmemesi olasılıklı birini bekleyeceğiz ve bunu yaparken futbol fiyaskosu alt yapı hocası ile 6 ay geçireceğiz. Hele ki Avrupa'dan yüksek olasılıkla ceza yiyeceğimiz sene...

Yanlış işte.
            Başkanın yaş tahtaya basacağını sanmıyorum....6 ay sonra için sözleşmesini imzalatır.....Amatörce adım atmayacaktır....

Yorum

• 6 ay sonra görüşelim diyen hoca basına takım ismi vererek tekliften söz etti

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lucescu 6 ay sonra gelin diyor ve bizde 6 ay anlaşılmamış, gelmemesi olasılıklı birini bekleyeceğiz ve bunu yaparken futbol fiyaskosu alt yapı hocası ile 6 ay geçireceğiz. Hele ki Avrupa'dan yüksek olasılıkla ceza yiyeceğimiz sene...

Yanlış işte.
                Bunu İho bile yapmazdı. Böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. Görüşmek için 6 ay beklenmez. Anlaşılırsa beklenilir.
                8. Kuşatma

Yorum

• Kardes sürekli negatif bilgiler veriyorsun, söylediklerinden biride olmadi cok sükür, son zamanlar !olgun! rumuzlu arkadasa catiyorsun, senin yazdiklarini tersini yaziyor diye.. Ben sahsen o arkadasin yazdiklarini samimi buluyorum, illa her söyledigide harfiyen cikmayabilir, sonucta baskan kendi degil..

Yorum

• Trabezunt rumuzlu arkadasaydi yazim, alinti olmamis malesef..

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      6 ay sonra görüşelim diyen hoca basına takım ismi vererek tekliften söz etti
                      Trabzonspor dedi mi Lucescu gerçekten ? takim adi verdiginden emin degilim ben
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şundan eminimi eğer yönetim tamam derse, Lucescu Mayıs ayında Trabzonspor'a gelir.

Lucescu gelirse, transferler ve yapılanma çok hızlı bir şekilde yapılabilir.

Burada da sorun yok!

Sakin olalım bekleyelim...

Yorum

• Muharrem Usta radyosporda konuşmuş Lucescu Ukraynadan ayrılırsa kesinlikle Trabzonspora gelecek, ayın 10undan yola çıkarız demiş. Burada hala 6 ay sonra muhabbeti yapmak komik oluyor sanki

Ayrıca benim anlamadığım herkes Lucescu gibi bir hocayı istiyor ama kimse beklemek istemiyor. Eğer Lucescuyu getireceksek sene sonuna kadar mecbur bekleyecez. Gittiği her takımda şampiyon olmuş biri sonuçta. Sene sonun kadar bekleyeceksekte Sadi Hocadan başkası takımın başına gelmez. Kimse yarım sezon sonra şutlanacağını bildiği yere gelmez.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Lucescu sevdası başkanın sonunu getirecek gibi.10 ocakta 6 ay sonra görüşelim dese ne yapacaklar merak ediyorum.Vahidi bekledik olan ortada.İho herkesin mamasını veriyordu.Usta 6 ay bekleyip red yerse bu ortamda zor durur.İndirmek için her şeyi yapar bu Trabzondakiler.
                            Sadi ile devam kararı ayrı hata.Uefadan ceza yiyeceğimiz apaçık ortadayken Sadi gibi birine yarım sezon takım emanet etmek büyük hata olur.Bu takımın bu sene avrupa bileti alıp cezasını çekmesi lazım.Bunu görmüyorlarsa durum daha da vahim.
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 ay sonra görüşelim diyen hoca basına takım ismi vererek tekliften söz etti
                              Nerede olmuş bu?

Yorum

• Trabzonsporun en büyük sorunu herkesin her şeyi en iyi kendisi bilmesi. İşin başındaki bir sürü insanın göremediği bilmediği şeyi burada görüp, bilenler olduğu sürece bir adım ileriye gidemeyiz.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X