İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=40776]Aydın Danış[/MENTION] ben başlıyorum. Mircea Lucescu Trabzonspor'umuzun teknik direktörü olacak [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION] bana Trabzon'da çay ısmarlayacak
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de isterim yok öyle
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüreğini koy ortaya diye ergenlerin kurduğu bir sayfa.
Sent from my iPhone using Tapatalkİlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyerek yola çıkıp YKO nedir diye bakdım Yüreğini Koy Ortaya facebook ve twitter hesabıymış öğrendikHani o bazı arkadaşlarımız tarafından haberlerine güvenilen hesap.
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye renktaş bazılarının ısrarla başımıza getirttiği ve felaketimizin başlangıcı olan mra: 6.cılık Trabzonspor için çok büyük başarıdır demişti .Bunları değil hoca yapmak, tesislere dahi sokmayacaksın. Yeniden yapılanma diyoruz, moral motivasyon diyoruz,adam takımın olmayan moralinide bozuyor.Sanki Türkiye kupasından bahsetmiyorda UEFA avrupa ligi şampiyonluğundan bahsediyor.Zaten enkaz halindeyiz bu adam 6 ayda bir moloz yığını bırakıp gidecek.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz Trabzon'a gelin de, eğer müsaitsek Luce gelmese de çay ısmarlarız sıkıntı yokOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
#YKO - BOMBA HABER
5 gün önce sizlere söylediğimiz Mircea Lucescu Devre Arası Trabzonspor'a gelebilir haberlerini sizlerle paylaşmiştık.
Şimdide diyoruz ki ihtimaller ortadan kalkabilir Ahmedov teknik direktör arayışına başladı haberlerini almış bulunuyoruz !
YKO Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#YKO - BOMBA HABER
5 gün önce sizlere söylediğimiz Mircea Lucescu Devre Arası Trabzonspor'a gelebilir haberlerini sizlerle paylaşmiştık.
Şimdide diyoruz ki ihtimaller ortadan kalkabilir Ahmedov teknik direktör arayışına başladı haberlerini almış bulunuyoruz !
YKO Varken 1 Adım Değil 61 Adım Öndesiniz
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle!olgun! un bir hafta öncesinden geliyor bunlar. O demişti şaktar hoca arıyor diye ama bulamamışlar devre arası işi yattı diye.
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
Şimdi bu Facebook sayfasını yöneten gençler Rinat Ahmedov'dan haber almışlar öyle mi?
""
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu Facebook sayfasını yöneten gençler Rinat Ahmedov'dan haber almışlar öyle mi?
""
alo ben ahmet of dan hocayi ariyorum
alooo hocaaa nerdee"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Aynen.Yazalım hemen Ahmet"of" hoca arıyormuş.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoflu ahmet tüyo vermisdir
alo ben ahmet of dan hocayi ariyorum
alooo hocaaa nerdeeHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum
-
Mircea Lucescu, Trabzonspor ile anlaştığı iddialarına cevap verdi.
Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta'nın takımın başına geçirmek için ilk adayı olan Mircea Lucescu, bordo-mavililer ile anlaştığı iddialarını yalanladı.
Deneyimli teknik adam, kararını sezon sonunda vereceğini söylerken; "Geleceğim ile ilgili her şey çok açık: Kimseye söz vermedim. Kimseye söz verdiğimi de söylemedim. Kontratım Mayıs ayında bitecek ve sonra bir karar vereceğim" ifadelerini kullandı.
Mircea Lucescu ayrıca, "Önceliğim her zaman Shakhtar Donetsk. Burada çok fazla güzel anım var" sözleriyle takımda kalabileceğinin sinyallerini verdi.
Luce'nin Trabzonspor ile yıllık 6 milyon euroluk sözleşme üzerinden anlaşmaya vardığı iddia edilmekteydi.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#YKO - BOMBA HABER
YKO Varken 1 Adım Değil 61 Adım ÖndesinizŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Bir yerde bir sıkıntı var ama nerde ?
Sanırım bu düğüm pazartesi son bulacak herhangi bir açıklama gelmezse şahsi düşüncem Lucescu olmayacak kaldıki bu haberinde doğruluk payı ne kadardır onuda bilemiyorum..ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Yalnız normal haber de değil ha. "BOMBA" haber.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum