Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman Giray Bulak Zu Shaktar Donetsk diyebiliriz sanirim
    İşte bunu yapmak ki imkansız ama ginede Ütopya'dan bahsedelim Türk futbolunu bir eziyetten kurtarmanın şevki ve heyecanına girerdik aslında güzel olurdu

YKO nedir
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte bunu yapmak ki imkansız ama ginede Ütopya'dan bahsedelim Türk futbolunu bir eziyetten kurtarmanın şevki ve heyecanına girerdik aslında güzel olurdu

YKO nedir

Ne biliyim, Shaktara hoca bulma konusunda yardimci olmamiz lazim diye düsünüyorum, gerekirse cok büyük fedakarlik yapip Sadi Hoca yida Shaktara göndermeliyiz diye düsünüyorum
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun Yanal Shaktara iyi giderdi.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Sana forumda bir kez hakaret etme hakkı verecem" diyormuşum
          Mesajı değiştirmen iyi olmuş aramızdaki muhabbeti bilmeyip şaka yaptığını anlamayacak insanlar olurdu sonra bir de onlarla uğraşırdık
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            shaktar td arayışına başlamış Luce devre arası gelebilirmiş .YKO
            Buralarda yazılmıştı da ben unuttum. YKO nedir acaba
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• 7/24 CANLI | Lucescu: "Kimseye söz vermedim. Kararımı sezon sonunda vereceğim. Önceliğim Shaktar (sporx)
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yüreğini koy ortaya diye ergenlerin kurduğu bir sayfa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diyerek yola çıkıp YKO nedir diye bakdım Yüreğini Koy Ortaya facebook ve twitter hesabıymış öğrendik Hani o bazı arkadaşlarımız tarafından haberlerine güvenilen hesap.
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

YKO nedir

Niye imkansiz diyorsunuz?
                    Özevlatlarımız bizi avrupada temsil edemeyecak kadar başarısız mi???
                    Bırakın artik bu safsataları.!

...

Noldu la niye oyle dikdik bakiyosunuz? Ne dedim sanki bi dakka once o levyeyi bi indir abi sonra konushueimtnnjkmfd ....!!

edit: Yüreğini Koy Ortaya isimli apache sayfasi
                    En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 17:47.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      7/24 CANLI | Lucescu: "Kimseye söz vermedim. Kararımı sezon sonunda vereceğim. Önceliğim Shaktar (sporx)
                      Güzelim bizans medyası devam devam inceden inceden huzursuzluk çıkartmaya çalışmaya tutuşmaya devam
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        7/24 CANLI | Lucescu: "Kimseye söz vermedim. Kararımı sezon sonunda vereceğim. Önceliğim Shaktar (sporx)
                        Röportajın kaynağını belirtmemişler bakalım ne çıkacak altından

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        trabzonspor

Yorum

• [MENTION=40776]Aydın Danış[/MENTION] ben başlıyorum. Mircea Lucescu Trabzonspor'umuzun teknik direktörü olacak [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION] bana Trabzon'da çay ısmarlayacak
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Reis,Ersun hoca G.Birliği takımını UEFA kupasında çeyrek finalin kapısına kadar taşımış adam.Ersun hocanın G.birliği gibi bir takımla o pozisyonda yakaladığı başarıyı hiçbir Türk antrenörü yakalayamaz.Hatta ileriye gidiyorum Lucescu bile başaramaz.
                            Elendiği takımda valencia idi o sene valencia hem UEFA kupasını aldı hemde la ligada şampiyon oldu 2004 yılı.......Valencia tarihinin en iyi kadrosuna sahipti.vicente,canizares,Ayala,carboni,mista,aimar gibi bir yıldızlar topluluğuna 1 gol farkla elendi.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @Aydın Danış ben başlıyorum. Mircea Lucescu Trabzonspor'umuzun teknik direktörü olacak @Adem Akyüz' bana Trabzon'da çay ısmarlayacak
                              Ben de isterim yok öyle
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• O değil de; "Yeni hocamız kim olmalı ?" başlığını 1076 sayfa tartışan taraftarlar olarak dünya rekoru kırdık sanırsam ama hala yeni hoca gelemedi.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X