Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim yorumum değil abi. Ben konuşulanları paylaştım.
    Ya kardeş boşver konuşulanları. Futbol romantikleri bunlar. Şenol Güneş jimnastikten istifa etmez kovulmadan da ayrılmaz kolayına ayrılmadan da Trabzon a gelmez. Muharrem Usta hakkındaki en büyük çekincemdir Şenol Güneş hayranlığı.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun hocanın basın tarafından nasıl pompalandığına dair bir örnek verir misiniz? Karşılığında ben de size Gençlerbirliği'nde şampiyon olacakken nasıl önünün kesildiğinden başlayıp, Milli takımda Hakan Şükür yerine Fatih Tekke'ye forma verdiği gün palazlanan ve Aziz efendi'nin kişisel baskılarıyla tavan yapan medya pompalarına ait örnekler sunarım. Ödeşiriz...

Ha bir de, birilerinin Ersun Yanal'a neden oy verdiğini anlamanız gerekmiyor. Tıpkı sizin Hami'ye neden oy verdiğinizi anlamam gerekmediği gibi...
      Bir daha ayrılık olmasın abi çok özleniyorsun
      !

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun hocanın basın tarafından nasıl pompalandığına dair bir örnek verir misiniz? Karşılığında ben de size Gençlerbirliği'nde şampiyon olacakken nasıl önünün kesildiğinden başlayıp, Milli takımda Hakan Şükür yerine Fatih Tekke'ye forma verdiği gün palazlanan ve Aziz efendi'nin kişisel baskılarıyla tavan yapan medya pompalarına ait örnekler sunarım. Ödeşiriz...

Ha bir de, birilerinin Ersun Yanal'a neden oy verdiğini anlamanız gerekmiyor. Tıpkı sizin Hami'ye neden oy verdiğinizi anlamam gerekmediği gibi...
        Reis,Ersun hoca G.Birliği takımını UEFA kupasında çeyrek finalin kapısına kadar taşımış adam.Ersun hocanın G.birliği gibi bir takımla o pozisyonda yakaladığı başarıyı hiçbir Türk antrenörü yakalayamaz.Hatta ileriye gidiyorum Lucescu bile başaramaz.
        En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 16:22.

Yorum

• Ersun Hoca nin Milli takimin basindayken, Serhat Gargamelini Milli Takim kampina almamasindan ötürü yapilan kara Propaganda Ersun Hocanin kariyerini direkt etkilemistir, bu Ülke böyle bir yer iste Medya ile aran iyi olursa(Fatih Terim) Kral da olursun, Imparator da, Ersun gibi prensip sahibi olursan, ulusal medya itin bir tarafina sokar sokar cikartir seni, bu ülkede isler böyle yürüyor cünkü.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sadi Tekelioğlu: "Ligde yukarıları yakalamak çok zor ama Türkiye Kupası'nda iddialıyız. Kupa son 8'e kaldıktan sonra birz daha kolaylaşıyor

yahu bu sadi hoca çıldırtıcak beni sen trabzonsporun hocasısın ne demek 6 puan farkı 17 maçta kapatıp ilk 4 e giremem. Deliricem ya bu adamlar bu futboldan para kazanıyor

Yorum

• Kim gelirse gelsin arkadaşlar bu gelen hocanın en az iki sene arkasında durmaliyiz.
              Sporda basari icin istikrar sart. Surekli hoca değiştirerek başarılı olamayız.
              Ersun olur hami olur luce olur iki mac kaybedince hemen karsisina geçmeyin insanların.

Bunların hepsi profosyonel insanlar hiçbiriniz bu oyunu ersundan luceden hamiden daha iyi bilemezsiniz.

Taraftar olarak formanizi alin maca gidin kaybetsek de kazansak da gidin su stada cok mu zor anlamıyorum ki

Yorum

• A sporda Sadinin PR çalışması aynen devam ediyor.Allahım kulübü sömürmekten bıkmadı bu zihniyet.
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  A sporda Sadinin PR çalışması aynen devam ediyor.Allahım kulübü sömürmekten bıkmadı bu zihniyet.
                  Adam eskiden oyunculara iyileştirme olurdu şimdi kulübe diye konuşuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  trabzonspor

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim takımda sistem sorunu yok ,ederinin 5 katı verilmiş berbat oyuncular sorunu var .bursada sistem mi vardı da şampiyon oldu. Bu lig kıytırık bir lig doğru kadro kurarsan, bak isimli değil doğru kadroyu kurarsan şampiyon olursun.Bülent sıvası ismi cismi belli olmayan adamlarla 2 sene şampiyonluğa oynattı,ertuğrul kimsenin bilmediği adamlarla bursayı şampiyon yaptı .Doğru kadrooooooooo.Trabzonspor ağırlıklı olarak bu kadro ile devam edecekse lucescu ,fatih terim,ersun yanal 3 kulübeye otursa ve ortaklaşa çok iyi yönetseler Trabzonsporu yinede şampiyon olamazlar. Biz teşhisi hep yanlış koyuyoruz hasta komadan ç8kamıyor.Usta şampiyonluk sözü vermeyecek diyecek sevgili Trabzonsporlular bu kadro ile şampiyonluk mümkün değil eee 400 trilyon borç da var hepsini zamana yayarak göndereceğiz, bu arada stad isim hakkı,reklam kombine,loja ,sponsor vs bunlarla borcu minimize edip,3.senenin sonunda bu takımın yarı maliyetiyle MADAM gibi değil ADAM gibi oyuncularla yola çıkıp şampiyon olacağız bunu diye bilmeli HATTA DEMEK ZORUNDAAAA.
                    Kıytırık bir lig değil burası..ayrıca istediğin kadroyu kur,iyi bir hoca olmadan şammiyon olmak zor iş..En büyük sorunumuz iyi bir hoca olmamasıdır.
                    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Ulusal ve yerel medya tarafından bizim sadece yerel yönetim kadro ve zihniyetle başarılı olabileceğimize dair ciddi bir düşünce yapısı var. Bunun en saf manada bizim iyiliğimiz için olduğunu varsayalım. İyi hatırlıyorum Hami Mandıralı teknik direktörlüğünde Hami' ye başta olmak üzere tüm Trabzon kökenli oyunculara övgüler yağdırıldı. Yine başta Hami olmak üzere bu Trabzon kökenli oyuncular bizden sonra gittikleri anadolu kulüplerinde başarılı olamadılar veya fark yaratamadılar. Sadi Tekelioğlu, Hacısomanoğlu tarafından göreve getirilmeden önce Bafraspor ile anlaşmıştı diye biliyorum. Altyapı görevi içerisinde bu övgüye layık olabilecek ne gibi bir başarı gösterdi. Ya da teknik direktörlük görevinde fark yaratacak ne yaptı, bunu gereksiz yere kurtuluş reçetimiz olarak sunan zihniyete sadece bunun tersini ispat edebilecek bir örnek vermesini rica ediyorum...
                      Trabzonspor tarihi ve gelen şampiyonluklardan bahsediyorsak, bizim efsane diye tabir edilen futbolcularımız için İstanbul takımlarının ağzının suyu akıyordu, bugün olduğu gibi bedeva versek alan çıkmayan Trabzonlu futbolcu arkadaşlar gibi değillerdi. Son şampiyonluğumuzun kadro yapısına, gelişimine bir bakın ne kadar yerel unsurlardan faydalandık ya da ihtiyaç duyduk.
                      Bu vizyon, cv, söylem ile ne Hami Mandıralı, ne Giray Bulak, ne Hamdi, ne Lemi, ne Serdar Bali....vb. Bu kulübe (teknik direktör, yönetici olarak) aşama kaydetirebileceğini düşünmek akıl kârı değil.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadi Tekelioğlu: "Ligde yukarıları yakalamak çok zor ama Türkiye Kupası'nda iddialıyız. Kupa son 8'e kaldıktan sonra birz daha kolaylaşıyor

yahu bu sadi hoca çıldırtıcak beni sen trabzonsporun hocasısın ne demek 6 puan farkı 17 maçta kapatıp ilk 4 e giremem. Deliricem ya bu adamlar bu futboldan para kazanıyor
                        Onun demek istedigi galiba ilk 2
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• shaktar td arayışına başlamış Luce devre arası gelebilirmiş .YKO

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            shaktar td arayışına başlamış Luce devre arası gelebilirmiş .YKO

O zaman Giray Bulak zu Shaktar Donetsk diyebiliriz sanirim
                            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 17:37.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onun demek istedigi galiba ilk 2
                              alakası yok avrupaya gitmek için türkiye kupası dediğine göre uefa kupası hedefi var veyada ilk 4 e girenin gideceğini bilmiyor olabilir geçende finale bile kalsak yeter avrupa için diyordu

Yorum

• Luce gelsinde , luce'yi çok istiyordum , şu sadi hocayı yarım sezon çekmemek için daha çok istiyorum nefesim daralıyor .evdeki şapkaları yaktım .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X