İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonura laf diyenlerin efsanesinden bir açıklama
Şenol Güneş: "Beşiktaş'ın adı zaten 'Şampiyonluk' olarak geçer."Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonura laf diyenlerin efsanesinden bir açıklama
Şenol Güneş: "Beşiktaş'ın adı zaten 'Şampiyonluk' olarak geçer."Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞonel Güneş beni de hayal kırıklığına uğratmıştır fakat. Turgay bey Aspor'da dile getirdi. Beşiktaş forumlarında da sık sık dile getirildi. Şenol Güneş Trabzonsporludur. Teklif gelse Beşiktaş'ı bırakıp Trabzonspor'a döner.
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar kişinin nasıl Ersun Yanal'a oy verdiğini anlayamadım. 2 kere gelmiş zaten başımıza, dünyada bu kadar hoca varken basın tarafından pompalanmış bir Ersun Yanal ismine karşıyım ben Hami Mandıralı olsa daha çok sevinirim, o geleceğine.
Ha bir de, birilerinin Ersun Yanal'a neden oy verdiğini anlamanız gerekmiyor. Tıpkı sizin Hami'ye neden oy verdiğinizi anlamam gerekmediği gibi...En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 14:52.
Yorum
-
Başından beridir söylüyorum...
(Buda Iho nun lafı gibi oldu)
Şenol Güneş Trabzonspor' a ihanet falan etmedi. Koyu bir Trabzonspor' lu değildi çünkü. İşini yapan bir profesyoneldi. Ona biz farklı anlamlar yükledik. Her sözünü üstümüze aldık, taraftar tüzüğü haline getirdik. Gereksiz anlamlar yükledik. Kısacası platonik bir efsane yarattık. Olay budur.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocanın basın tarafından nasıl pompalandığına dair bir örnek verir misiniz? Karşılığında ben de size Gençlerbirliği'nde şampiyon olacakken nasıl önünün kesildiğinden başlayıp, Milli takımda Hakan Şükür yerine Fatih Tekke'ye forma verdiği gün palazlanan ve Aziz efendi'nin kişisel baskılarıyla tavan yapan medya pompalarına ait örnekler sunarım. Ödeşiriz...
Ha bir de, birilerinin Ersun Yanal'a neden oy verdiğini anlamanız gerekmiyor. Tıpkı sizin Hami'ye neden oy verdiğinizi anlamam gerekmediği gibi...Mahalle kahvehanelerinde efsanelerini anlatan dayılar gibisin idolsün sen
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşından beridir söylüyorum...
Şenol Güneş Trabzonspor' a ihanet falan etmedi. Koyu bir Trabzonspor' lu değildi çünkü. İşini yapan bir profesyoneldi. Ona biz farklı anlamlar yükledik. Her sözünü üstümüze aldık, taraftar tüzüğü haline getirdik. Gereksiz anlamlar yükledik. Kısacası platonik bir efsane yarattık. Olay budur.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen gelince heyecan aksiyon entrika geliyor be abi anlatta dinliyelim gerçekten heyecan yapıyorumMahalle kahvehanelerinde efsanelerini anlatan dayılar gibisin idolsün sen
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞonel Güneş beni de hayal kırıklığına uğratmıştır fakat. Turgay bey Aspor'da dile getirdi. Beşiktaş forumlarında da sık sık dile getirildi. Şenol Güneş Trabzonsporludur. Teklif gelse Beşiktaş'ı bırakıp Trabzonspor'a döner.))))))))))))))) hocam yapma Allah aşkına hayatta gelmez emin ol buna.
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu bize gelirse uluslararası piyasada önemli marka olabiliriz. En basitinden Brezilyalı genç yetenekler Luce sayesinde bize gelir.
Lucescu büyük şans bizim için umarım gerçekleşir."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle))))))))))))))) hocam yapma Allah aşkına hayatta gelmez emin ol buna.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşından beridir söylüyorum...
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca mı? Liverpool un efsane hocası Bill Shankly nin ruhu gelse takımın başına geçse bu takımdan bişey olmaz şuan için. Bu arada teknik direktör kimdir nasıl efsane olunura örnek olması için Bill Sahnkly i mutlaka okumasını öneririm. Sonra Şenol Güneş efsane midir değil midir tartışırız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum