Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    onura laf diyenlerin efsanesinden bir açıklama

Şenol Güneş: "Beşiktaş'ın adı zaten 'Şampiyonluk' olarak geçer."
    Şenol Güneş tartışmasını alevlendirmek istemiyorum ama beni hayal kırıklığına uğratan tek insandır!!
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Şenol güneşe uyuz oluyorum.bjk ye kıl oluyorum.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şu Şenol Güneş tartışmasına hiç başlamasak ne güzel olur aslında.. En azından ilgili başlıkta konuşsak
        www.x.com/zykmda

Yorum

Şonel Güneş beni de hayal kırıklığına uğratmıştır fakat. Turgay bey Aspor'da dile getirdi. Beşiktaş forumlarında da sık sık dile getirildi. Şenol Güneş Trabzonsporludur. Teklif gelse Beşiktaş'ı bırakıp Trabzonspor'a döner.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şonel Güneş beni de hayal kırıklığına uğratmıştır fakat. Turgay bey Aspor'da dile getirdi. Beşiktaş forumlarında da sık sık dile getirildi. Şenol Güneş Trabzonsporludur. Teklif gelse Beşiktaş'ı bırakıp Trabzonspor'a döner.
            İlk şampiyonluğunu yaşamadan dönmez. Şenol Güneş iyi edebiyat yapan bir kişilik. Şike der adalet der ve Beşiktaşı pürü pak görür.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kadar kişinin nasıl Ersun Yanal'a oy verdiğini anlayamadım. 2 kere gelmiş zaten başımıza, dünyada bu kadar hoca varken basın tarafından pompalanmış bir Ersun Yanal ismine karşıyım ben Hami Mandıralı olsa daha çok sevinirim, o geleceğine.
              Ersun hocanın basın tarafından nasıl pompalandığına dair bir örnek verir misiniz? Karşılığında ben de size Gençlerbirliği'nde şampiyon olacakken nasıl önünün kesildiğinden başlayıp, Milli takımda Hakan Şükür yerine Fatih Tekke'ye forma verdiği gün palazlanan ve Aziz efendi'nin kişisel baskılarıyla tavan yapan medya pompalarına ait örnekler sunarım. Ödeşiriz...

Ha bir de, birilerinin Ersun Yanal'a neden oy verdiğini anlamanız gerekmiyor. Tıpkı sizin Hami'ye neden oy verdiğinizi anlamam gerekmediği gibi...
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 14:52.

Yorum

• Başından beridir söylüyorum...
                (Buda Iho nun lafı gibi oldu)

Şenol Güneş Trabzonspor' a ihanet falan etmedi. Koyu bir Trabzonspor' lu değildi çünkü. İşini yapan bir profesyoneldi. Ona biz farklı anlamlar yükledik. Her sözünü üstümüze aldık, taraftar tüzüğü haline getirdik. Gereksiz anlamlar yükledik. Kısacası platonik bir efsane yarattık. Olay budur.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun hocanın basın tarafından nasıl pompalandığına dair bir örnek verir misiniz? Karşılığında ben de size Gençlerbirliği'nde şampiyon olacakken nasıl önünün kesildiğinden başlayıp, Milli takımda Hakan Şükür yerine Fatih Tekke'ye forma verdiği gün palazlanan ve Aziz efendi'nin kişisel baskılarıyla tavan yapan medya pompalarına ait örnekler sunarım. Ödeşiriz...

Ha bir de, birilerinin Ersun Yanal'a neden oy verdiğini anlamanız gerekmiyor. Tıpkı sizin Hami'ye neden oy verdiğinizi anlamam gerekmediği gibi...
                  Sen gelince heyecan aksiyon entrika geliyor be abi anlatta dinliyelim gerçekten heyecan yapıyorum Mahalle kahvehanelerinde efsanelerini anlatan dayılar gibisin idolsün sen
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başından beridir söylüyorum...

Şenol Güneş Trabzonspor' a ihanet falan etmedi. Koyu bir Trabzonspor' lu değildi çünkü. İşini yapan bir profesyoneldi. Ona biz farklı anlamlar yükledik. Her sözünü üstümüze aldık, taraftar tüzüğü haline getirdik. Gereksiz anlamlar yükledik. Kısacası platonik bir efsane yarattık. Olay budur.

Evet bir Dozer Cemil olamaz çünkü kendileri, potansiyeli biz yükledik öyle olmadığınıda öğrendik
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen gelince heyecan aksiyon entrika geliyor be abi anlatta dinliyelim gerçekten heyecan yapıyorum Mahalle kahvehanelerinde efsanelerini anlatan dayılar gibisin idolsün sen
                      Sağol kardeşim, o senin güzelliğin...

Yorum

• Lucescu bize gelirse uluslararası piyasada önemli marka olabiliriz. En basitinden Brezilyalı genç yetenekler Luce sayesinde bize gelir.
                        Lucescu büyük şans bizim için umarım gerçekleşir.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ))))))))))))))) hocam yapma Allah aşkına hayatta gelmez emin ol buna.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu bize gelirse uluslararası piyasada önemli marka olabiliriz. En basitinden Brezilyalı genç yetenekler Luce sayesinde bize gelir.
                            Lucescu büyük şans bizim için umarım gerçekleşir.
                            parayi ver yine gelir. Lucenin scout ekibi bizi ilgilendiren.
                            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ))))))))))))))) hocam yapma Allah aşkına hayatta gelmez emin ol buna.
                              Benim yorumum değil abi. Ben konuşulanları paylaştım.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başından beridir söylüyorum...

Aynen budur tebrik ederim çok güzel açıklamışsın. Bursa da bizde olduğunun on katı konuşmaya başladı. 2 kere takıma forvet aldırmayı beceremeyen adam jimnastik te transfer manyağı oldu. Allah aşkına şuan dünya da takımı uğrana oynayan gerçekten taraftar olan toplasan bir kaçtane adam vardır. Var mı TOTTİ gibisi. Onur da o yolda inşallah.

Hoca mı? Liverpool un efsane hocası Bill Shankly nin ruhu gelse takımın başına geçse bu takımdan bişey olmaz şuan için. Bu arada teknik direktör kimdir nasıl efsane olunura örnek olması için Bill Sahnkly i mutlaka okumasını öneririm. Sonra Şenol Güneş efsane midir değil midir tartışırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X