Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Marin'i yönetim oynatmıyor, Marin bonservisi Chealse'de. Yönetim 4 milyon Euro vermeyiz diyor. Sen oynatırsan başka bir takım 4 milyon Euro verir.
    Niye kiraladık biz bu adamı peki? Gelsin Trabzon'un hamsisini yesin bi sene, top oynamasın, piyasası düşsün, futbolu unutsun, sonra ölü fiyatına alırız. Bu muydu yani plan?

Dünyanın en saçma mantığı.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Kiralik oyuncuyu kiralik diye oynatmiyacaksan neden aldin. Cok sacma bir tartışma. Kiralik falan farketmez elinde Kim varsa oynatirsin.
      Sene sonunda trabzonspor kiralik oyuncularla sampiyon oldu demicekler sampiyon oldu dicekler.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim takımın kararlı bir şekilde, takım halinde topu kapmak için pres yaptığını bir kaç kez ersun yanal başımızdayken gördüm son dönemde. takım halinde pres yapabilmek çok önemlidir, bir çok şeyin de göstergesidir. kadroda kaliteli de oyuncular varsa iyi takım olmanın birinci göstergesidir bana göre. aradaki mesafeleri ayarlamadan modern futbol oynanmaz. trabzonspor da oynayamıyor zaten.sürekli rakip atakları geçiştirme gayretinde.doğru dürüst bir direnç yok.en kötü takım bile kale önümüze rahatça geliyor.gol atamadıklarından bir çok maçtan şanslı ayrılıyoruz. satranç gibi artık futbol.taşların arasındaki mesafeleri ayarlamadan, koruma altına almadan kafana göre taş oynuyorsan kötü bir satranç oyuncususun demektir. futbolda da öyle, rakip sahaya özenle yerleşeceksin, oyun merkezini nereye kuruyorsan orada takım halinde birbirine yakın bir şekilde pozisyon alacaksın.artık pres yapmak veya alan kapatmak kendi isteğine kalmış.

bunlar geçici oyuncu ve t.direk ile yapılmaz. bunları yapabilmek için güven ortamı çok önemli. aradaki mesafeler arttıkça pres yapmayı, mücadele etmeyi bırakır futbolcu.çünkü boşuna koştuğunu hisseder. arkadaki bekin sol iç orta sahanın ve forvetin topun olduğu bölgeye yaklaştığını bilmeden, arkasındaki boşluğun dolduğunu hissetmeden pres yapmaz sol açık oyuncusu.bu oyun böyle oynanıyor malesef.

işin acı tarafı bunlar sahadaki temel meseleler.bunların üstüne atılan pası, şutu, araya kaçan futbolcuyu değerlendirmemiz gerekiyor.ama biz daha parasını düzgün alamayan futbolcuların oynadığı şeyi yorumlamaya çalıştık iki buçuk sene. sonra o gitsin bu gelsin.
        Rep veremiyormuşum. Bastım bastım olmuyor

Yorum

• Ha kiralik olayina karsiyim bu arada. Ev mi bu araba mi Adam kiraliyolar. Amerikada yok mesela kiralik oyuncu statusu eger guveniyosan tut elinde guvenmiyosan birak sonra da aglama.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Niye kiraladık biz bu adamı peki? Gelsin Trabzon'un hamsisini yesin bi sene, top oynamasın, piyasası düşsün, futbolu unutsun, sonra ölü fiyatına alırız. Bu muydu yani plan?

Dünyanın en saçma mantığı.
            Adam koca forumla aklınca dalga geçiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            trabzonspor

Yorum

• Bu arada Marin'i yönetim oynatmıyor filan denmiş. Belki polemik yaratacak, dolayısıyla yerel basının bunları okumasını hiç istemem ama şöyle bi olay var:

Sadi hoca Gençler maçında Ekici'yi oyuna alırken Marin'i çıkarmıştı, Marin de o maçın en iyi oyuncusuydu açık ara. Nevzat Aydın -o zaman yönetici değildi- da "Marin'i çıkarttı. Şaka gibi." diye bi twit atmıştı. Bu adam yönetimde futbolla en çok alakalı 2-3 kişiden biri, zamanında transferle falan ilgilenen bi adam.

Yorum

• Oh be ceza almış biraz rahatlar buralar Yazıkoldu gerçekten adama niye ceza verdiniz
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rep veremiyormuşum. Bastım bastım olmuyor
                  Senin yerine iki kere döndüm repi rahat ol Dağıttım sağa sola.

Nevzat Aydın konusuna bende katılıyorum. Futboldan anlayan birkaç insan olsun yönetimde iyidir.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Sabah işlerimiz oluyor akşam geliyoruz vakit buldukça şuraya giriyoruz 5 sayfa troll okuyoruz.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hayır benim adamım , var mı belgeniz ?
                      Ali yapma böyle şeyler bak sora gülmekten koltukdan falan düşüyorum rezillik yani
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali yapma böyle şeyler bak sora gülmekten koltukdan falan düşüyorum rezillik yani
                        Yaslan arkana , Lucescu gelecek dertler bitecek

Yorum

Ali rep borcum olsun o mesajına
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bizim b c d.planlarimiz nedir ??

Yorum

• Arkadaslar ameliyatimdam dolayi bu ara pek yazamiyorum...

Yorum

Yaslandım arkama bekliyorum
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X