Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadi hoca sezon sonuna kadar kalmalı kendisine karşı abartılı bir önyargı var.

Marin oynamak istiyorsa sahada yürümeyecek ne fizik var ne kondisyon adam gibi çalışıp mücadele edecek ki formayı alsın.
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar Yılmaz Vural'ı küçümsüyorsunuz ama şu anda hocamız Sadi Tekelioğlu.. Sadi Hoca'yı küçümsemek anlamında söylemiyorum ama Yılmaz Vural'ın yetersiz görüldüğü yerde Sadi Hocaya ne diycez ?

Yılmaz Vural meselesi tamamen önyargı. Adama önyargılı bakılmazsa, yönetim destek vermesi durumunda başarılı olacağı çok açık... Adamın yaptıkları ortada.. Madem bu kadar kötü hoca neden hala dara düşen Yılmaz Hoca'ya sarılıyor ? Adamın torpili mi var ? Hayır, çünkü gittiği takımda fark yaratıyor.. Bu kadar basit...
      evet ortada
      13 takim düsürdü
      2 takimi ayni sezonda düsürme becerisi gösteren tek hoca sanirim
      major liglerde en erken takimdan kovulan hoca
      en büyük basarisi türkiye kupasinda Trabzonspora 5-1 yenilmesi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadi hoca sezon sonuna kadar kalmalı kendisine karşı abartılı bir önyargı var.

Marin oynamak istiyorsa sahada yürümeyecek ne fizik var ne kondisyon adam gibi çalışıp mücadele edecek ki formayı alsın.
        Marin'in kalitesine benim dahil kimsenin lafı yok lakin.....

Fizik gücü olarak şu an itibarı ile yeterli olmadığını düşünüyordum demekki yalnız değilmişim....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bravo, aynen katılıyorum. Benim gibi düşünen birini çok şükür gördüm.
          İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Fizik gücü yoksa kaliteli derken...
            İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marin'in kalitesine benim dahil kimsenin lafı yok lakin.....

Fizik gücü olarak şu an itibarı ile yeterli olmadığını düşünüyordum demekki yalnız değilmişim....

Yorum

Futbolda her sey fizik-kondisyon degildir, cogu zaman ozel yetenekleri olan ve akliyla top oynayabilen futbolculara ihtiyac vardir kazanmak icin.
              (amerikan futboluysa tamam senin dedigin gibi olsun)
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fizik gücü yoksa kaliteli derken...
                kaliteli hatta çok kaliteli (teknik olarak ) lakin fizik gücü çok fazla birebir mücadele yapacak kadar değil...

ayrıca 90 dakikayı da verimli biriçimde çıkartabileceğini zanetmiyorum.

Yorum

tamam ona laf eden yok zaten ama futbol zekası ile bizim yerli tayfayı 2-3 e katlar. ben marinin oynamasını isterim sadi hoca onu fiziği iyi değil diye oynatmıyorsa yanlış yapıyor o zaman erkan ile özerin fiziği yerinde ama zeka futbol kalitesi nerede??
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Her şey değildir, ama olmazsa olmazdır.
                    İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolda her sey fizik-kondisyon degildir, cogu zaman ozel yetenekleri olan ve akliyla top oynayabilen futbolculara ihtiyac vardir kazanmak icin.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok çok çok büyük yanılgı içindesiniz. Çok çok büyük yeteneklerin bile olsa Fizik - Kondisyonsuz sen bir hiçsin. Fizik kondisyonsuz futbolcu olmaz. Bizim ligde olmaz, Futbolcu yıkılmamalı. Yetenek yetmez. Persie bugün kalitesi yeteneği tartışılmaz ama adam Kondisyon ve fizik olarak düşüşte. Bak ne halde ? Fiziksiz Kondisyonsuz futbolcu bu ligde tutunamaz.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Oynatmayan sadi hoca değil, yönetim marin'i seneye düşünmüyor. Maliyeti itibariyle düşünülmüyor, hepsi bu.
                        İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam ona laf eden yok zaten ama futbol zekası ile bizim yerli tayfayı 2-3 e katlar. ben marinin oynamasını isterim sadi hoca onu fiziği iyi değil diye oynatmıyorsa yanlış yapıyor o zaman erkan ile özerin fiziği yerinde ama zeka futbol kalitesi nerede??

Yorum

Oynatmayan sadi hoca değil, yönetim marin'i seneye düşünmüyor. Maliyeti itibariyle düşünülmüyor, hepsi bu.
                          bide şu var....

acaba Marin bizde oynamayı düşünüyor mu ?

Yorum

• Bu yönetime hayranlığım artıyor, MBia olayının başlangıcında kafam karışmıştı.

Yorum

• Bizi bu kadar küçümseme.
                              İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bide şu var....

acaba Marin bizde oynamayı düşünüyor mu ?

Yorum

Bizi bu kadar küçümseme.
                                küçümseme anlamında söylemedim lakin adam bundesligadan gelmiş...

ha çok formda olsa gezmezdi zaten ayrı bir konu oda..

biliyorsun bazı talihsiz olaylarda yaşamış.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X