Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yilmaz Vural benim gözümde ülkenin en iyi hocasidir ama kendi kişiliği ile bilgi birikiminin karsiligini hem maddi hem manevi anlamda alamadi....

Yimaz Vural in futbolun altini üstünü konustugu ortamda Fatih Terim ancak konusmaktan bogazi kuruyan Yilmaz Vuralin bardagina su doldurur ama hayat adil degil ve firsatlari kullanmak cok önemli. .

Terim Denizli hangi Anadolu takimlarini calistirmista basarili olmus..Ersun Yanal,Riza Calimbay bu noktada kendilerini kanitladilar..Ersun bir cok takimda farkini ortaya koydu..Riza keza Rize Mersin Sivas Kasimpasa...Gitsin de Terim oynatsin da görelim. .Yilmaz Vural oyun noktasinda bu arkadasla gibi farkini koymus ama kisiliginden dolayi bir yerde barinamadigindan dolayi hep geri planda kalmistir..

Yorum

• Lucescu şimdi gelmeyecek de bir yarıyı daha Sadi ile heba etmeyelim.Çok oyuncu alamayacağımız aşikar barı elemizdekilere öz güven verecek bir hoca ikinci yarı için getirildi.Bir oyuncu grubuna öz güven veren şey saha sonuçlarıdır.Bu oyuncu grubunu 4.yapar ve Türkiye kupasınıda alırsak sene çok havalı başlarlar .Trabzonspor Türkiye kupasını aldığı her sezon istisnasız bir sezom sonra şampiyonluğa oynamıştır.95 Türkiye kupasını,96 şampiyon.mücadelesi,203 tür.kupası. 2004 şampiyonluk müc.,2004 Türkiye kupasını 2005 şampiyonluk mücadelesi,2010 Türkiye kupasını 2011 şampiyonluk mücadelesi.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şimdi bu jevat cole Trabzonsporun menfaatini düşünerek mi "çok şükür" diyor? Bu gerzekalı Gökhan Dinç devre arası için anlaşma yapılmadığını bilmiyor mu? 11 ocakta kampa gidecek demiş. Eee bu zaten Muharrem Ustayı destekliyor. 10u gibi belli olacak demek ki

Sent from my iPhone using Tapatalk
        trabzonspor

Yorum

• Bu luce açıklanırsa; sonraki sene için mi, yoksa hemen görev başı mı olacak?
          Net olarak anlaşılamadı.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başkan bir röportajında şöyle dedi: Şayet yarım sezon ve devamını götürecek bir hocayla anlaşırsak Lucescu rafa kalkar. Değilse yarım sezon götürüp sezon sonu Lucescu'yu getiririz. Süreç aynen işliyor. Yani Lucescu gelecek, ancak sezon sonu geleceği önümüzdeki günlerde açıklanacak. Sözleşme şimdiden yapılacaksa bunun hiç bir mahsuru yok hatta faydası var.
            En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 13:14.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu luce açıklanırsa; sonraki sene için mi, yoksa hemen görev başı mı olacak?
              Net olarak anlaşılamadı.
              Eğer anlaşılırsa yüzde 90 ihtimalle gelecek sezon göreve başlayacak.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Şahsi fikrim başkanın 10 ocak olarak işaret ettiği sürenin Lucescunun kararını yönetime ileteceği süre olarak yorumluyorum.
                Bu yüzden de 10 ocakta hemen cevap alınır alınmaz açıklanacağını da sanmıyorum. Yönetimden bir açıklama gelmezse şayet Lucescu defteri kapanacaktır.
                Sezon sonuna kadar yine Sadi hoca devam edecektir.

Düne kadar gerçekten inanıyordum geleceğine lakin başkanın kahvaltı söyleşisinden kendimce yaptığım yorum bu işin olmayacağıdır çünkü rakamlar gerçekten büyük ve transfer bütçesi yeniden yapılanma hepsi etken en önemliside Uefa kriterleri bence asıl beklenen görüşme bu eğer bir ceza gelmezse şayet veya ertelenirse bu adımlar ancak ozaman atılır.. Uefaya gitmeyi bırakın transfer yasağı geldiği taktirde ne yapılır ? Bu yüzden bence beklenen Uefa..

Tek olumlu tutar dalımız ise Akyazı projesi ve bu sayede gelecek olan sponsorluk anlaşmaları.. Mayıs ve Haziranın işaret edilmesinin tek sebebininde bu olduğunu düşünüyorum. Yoksa kazanacağımız puanlar değil !
                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani şunu yeni haber olarak sunuyor öyle mi? Lucescu ismi anıldığından beri bu adamın sezon sonu geleceğini herkes biliyor. E adam sezon sonu gelecek diye şimdi kendi takımını bırakacak hali yok ya. Herhalde takımla birlikte kampa gidecek

Cevat Kol da altına çok şükür yazmış.. CevatKol bunu dediyse Lucescu doğru isim

Lucescu nun kendi tuttuğu takıma antrenör olarak gelmemesini isteyen ve olumsuz habere ''çok şükür'' diyerek yorum atan kişi ya Ts li değildir yada akli dengesi yerinde değildir. Cevat kaale alınacak biri değil, gazetecide değil zaten. İstanbul un bize karşı kullandığı maşalardan biriydi, şanslı cahil bir adam işte fazlası değil. Bu ne olduğu belirsiz anonimin etrafta TS liyim diye dolaşıyor olması bizim için utançtır. Trabzon da dayak yememesi de ilginçtir. Bize burada neler neler anlatıldı, haber yapmaya korkarsın o derece. Fb olsun, Terim dönemi gs si olsun... Basın o kadar rahat değil, adamı evinden aldırıyorlar şaka değil gerçek. Çalıştıkları yerlerde öyle Taka, Günebakış vs.. değil büyük ulusal gazeteler. Bizim yerel medya köy kahvehanesinde batak atan tiplemelerle dolu, kimsenin kaale aldığı yok yazıp çiziyorlar ama hepsini toplasan bir tane kalem etmiyor işte.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hami ya da Fatih Tekke'nin teknik direktör olarak Sadi hoca dan fazlası nedir anlayamıyorum.
                    Sadi gitsin Hami gelsin de hangi parametreye göre. Sırf hoca degistirmek için hoca değiştirme anlayışından başka bir şey değil.
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• lucescudan beklentim tabi gelirse Allah rızası için takımda en az derecede yerli bulundurmasıdır.

Yorum

• edit...
                        En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 13:21.

Yorum

• Başkan bir röportajında şöyle dedi: Şayet yarım sezon ve devamını götürecek bir hocayla anlaşırsak Lucescu rafa kalkar. Değilse yarım sezon götürüp sezon sonu Lucescu'yu getiririz. Süreç aynen işliyor. Yani Lucescu gelecek, ancak sezon sonu geleceği önümüzdeki günlerde açıklanacak. Sözleşme şimdiden yapılacaksa bunun hiç bir mahsuru yok hatta faydası var.

Yorum

• ..
                            En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 00:20.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birde benim anlamadığım şu var: Yönetim, kötü durumdayız fedaaa diyor ki sonuna kadar katılıyorum.Lucescu'nun istediği transfer bütçesini nasıl vereceksiniz bu kadroyu lucescu'nun kabul edeceğini düşünmüyorum.
                              Her iş kendi mecrasında değerlendirilir. galatasaray'ı Vittoria'larla, Sebastian'larla, Florquin'lerle şampiyon yapmış, çeyrek final oynatmış bir adamdan bahsediyoruz. Ha yeri geldiğinde Bülent Akın gibi bir adama 8 milyon Dolar bayıltmışlığı da var (gs'den de Premier Lig'e gitti ama kütük gibi oyuncuydu) o zamanki gs'de takır takır parasını alan Jardel ve geçen senenin primlerini bekleyen yerliler arasında sorun çıkınca, bir de Fatih Altaylı ve Mehmet Cansun hayatının hatasını yapıp Fatih Terim'in ayağına gidince ayrıldı gs'den. bjk'den ayrılışını ise "Çavuşescu Romanya'sında bile böyle şeyler olmamıştı. Meclis devreye girsin" sözleri ile, google emice'ye "sedat peker aziz yıldırım serdar bilgili " yazdığınızda net olarak anlayabilirsiniz.
                              En son oflubektas tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 13:52.
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Lucescu için Galatasaray'ın devreye gireceğinden adım gibi eminim.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X