Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayın adminim. Lucescu'nun 8 milyon veya 6 milyon aldığı koca bir yalan. 3 milyonun altında bir kazancı var. Bizzat yönetim kurulumuzdan duyduğum bilgidir. Sallıyorlar, ciddiye almayın.

Bu arada nezdinizde tüm adminlerimize sağlık ve afiyet filiyorum efendim. (Ulan Ronin)
    Saygilar bizden abi iyi geceler

Yorum

• Su zamanda Ersunu boda bulmka, cölde su bulmak gibi, Luce eger ki olmuyorsa hic zorlanmadan ersunu kapalim, birde yeni Laptop aliriz, morali yerine gelir.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Su zamanda Ersunu boda bulmka, cölde su bulmak gibi, Luce eger ki olmuyorsa hic zorlanmadan ersunu kapalim, birde yeni Laptop aliriz, morali yerine gelir.
        Nazım sen de içtin di mi...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nazım sen de içtin di mi...

Yok abi, Pazartesi Sendromu yasiyorum son 10 dakikadir, bünye iyice cin mali olmus, kahve iciyorum uykum geliyor, Sali gününe saatler kalmis, ben Pazartesi sendromu yasiyorum an itibariyle
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun iyi hocaydi ama kiymetini bilemedik onu gonderip sotayi getirmek ah iho ahhh

Yorum

• Selamun aleyküm. Bu gece sarhoş falan değilim ama yine de seviyorum lan sizi...

Yorum

• Nedense bana ersun hoca ile olmaz gibi geliyor...

Yorum

• Artik olmicak zaten

Yorum

• İho Ersun'u niye gönderdi biz hala bilmiyoruz yalnız. Ersun da hatalı diyenler olmuştu Hurma sözü geçsin istiyor diyen oldu Ersun çok transfer istedi diyen oldu Constant vs ama forumdaki abiler bile tam olarak Ersun ile yolların neden ayrıldığını anlatmadı.

Yorum

• Nutella , nutella diyorsunuz da aklıma hep Nurella geliyor ...

Haberler ve maçlar dışında tv seyretmem, birkaç ay önce bi arkadaşa misafir oldum orda denk geldi , şimdi her markete gittiğimde nutellayi görünce mideme ağrılar giriyor 😊

Torku iyidir hem özevlat, hemde bu sefer iyi tutturmuşlar, yemişim elin nurallasini, Torku eyidur 😂

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artik olmicak zaten
                        Lucescu HO
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Selâmün Aleyküm forumun değerli beyleri bayanları saygılar sevgiler.O Lucescu buraya gelecek! Yavuz demişti dersiniz
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Tmm ben derim))

Yorum

• 3 yıllık proje anlaşma + orjinal Fm 2016 ya Ersun Yanal koşa koşa gelir... Maceraya gerek yok, Usta at artık şu golü...

Luce gösterip elletmezse hiç zorlamaya gerek yok, Ersun unutulmayan kadındır. Fotoğraflarına bakıp ''kafamı seveyim'' dedirten kadındır. Gül gibi sıcacık yuvası dağıtılıp dötüne tekme vurularak sokağa atılan, kötü kadın damgası yiyen, hak etmediği zulümlere maruz kalan eski Türk filmlerinin masum kadınıdır. Ersun ÖBGZK dizisinde Ali kaptanın kapıya koyup sonradan pişman olduğu kadındır. Ersun sadece mutlu bir yuva arayan, gözü ideal kocada olan; boyalı, süslü, püslü, para manyağı, anlayışsız, sevimsiz, ağızda sakız cak cak konuşan dötü başı ayrı oynayanlardan tamamen farklı olarak kadın gibi kadındır. Kendisini sahiplenecek, evinin kadını yapacak erkeği, yani camiayı aramaktadır. Son yıllarda biraz işi fırıldakçılığa(sansür) vursakta, bizde erkek gibi erkeğiz. En azından Usta ile artık kendimizi dizginleyeceğiz ve ideal damat olacağız, şimdi buluşma zamanı. Bu kez daha güçlü, daha romantik, daha heyecanlı, daha ne istediğini bilen, daha... Neyse işte Ersun ile çiftleşme vakti geldi, bu kez ortaya mutlu bir evlilik çıkacak, düşmanlar çatır çatır çatlayacak. Ben inanıyorum, Usta bizi evlendir. TS ile Ersun evlenmeli, bu kez olacak. Bu kez Ersun a hak ettiği şansı tanıyacak yönetime sahibiz, Türkiye de hak ettiği değeri bulacağı yönetimle Ersun evlenecek. Bizlerde yıllarca mutlu olacağımız o tarihi ana tanıklık edeceğiz.

Hep birlikte o yolculuğa çıkacağız, kısmetse 50. yılda belki bebemiz de olur ama olmasa da mühim değil. Ersun gelsin bizi mutlu etsin, sistemi oturtsun hepimiz mutlu olalım. Yemişim bebeğini, bebek ne ya... Yeter ki kadınımızı sevelim, herkes birbirini sevsin, mutlu evlilik yürüsün. Sabredersek elbet bir vakit bebeği de kaldırırız. İnanırsak, desteklersek, seversek sonu mutlu biten filmler gibi olur.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Umarım dediğiniz gibi olur ve Lucescu gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X