Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vizyon sahibi bir başkanımız oldu diye seviniyorsunuuz, ama teknik direktör seçimine gelince şehrimizi, ülkemizi, oyuncularımızı, futbolumuzu, ligimizi bilmesi lazım, iki UEFA kupası olan Ramos olmaz, ama Hami olabilir diyorsunuz ya da işin kolayına gitmeli, hiç öyle "Lucescu vari" teknik direktör arayışına kalkmadan işin kolayına gidip Ersun Yanal'ı üçüncü kere takımın başına getirelim diyorsunuz. Başkanda vizyon var, ama taraftar buna ayak uydurabilecek gibi durmuyor.
    yabancı hoca olarak türkiye'de kim başarılı olmuş bir sayabilirmisin bana
    bizim uyum sürecini bekleyecek zamanımız yok
    lucescu olacaksa gelsin olmayacaksa macera aramak intihar olur ersun dan başka hoca yok piyasada şu an
    adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Vizyon sahibi bir başkanımız oldu diye seviniyorsunuuz, ama teknik direktör seçimine gelince şehrimizi, ülkemizi, oyuncularımızı, futbolumuzu, ligimizi bilmesi lazım, iki UEFA kupası olan Ramos olmaz, ama Hami olabilir diyorsunuz ya da işin kolayına gitmeli, hiç öyle "Lucescu vari" teknik direktör arayışına kalkmadan işin kolayına gidip Ersun Yanal'ı üçüncü kere takımın başına getirelim diyorsunuz. Başkanda vizyon var, ama taraftar buna ayak uydurabilecek gibi durmuyor.
      Katılıyorum, yalnız benim tek eleştirdiğim nokta Lucescu'ya bel bağlayıp yarım yamalak bir ikinci yarı geçirme ihtimalimiz. Kim gelecekse devre arası gelmeli, yok Sadi ile geçiş, Hami ile geçiş, oğlu ile geçiş,... Bunlar boş işler bana göre. Devre arasında net bir şekilde hocamız belli olmalı. Yabancı da olur (bir tarafım başından beri böyle hissediyor) ama yerli olacaksa kesinlikle Ersun hoca olmalı.

Yorum

Sana helal olsun bu forumdaki nadir ADAMLARDANSIN

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sıkıntı hocadan ziyade gidecek topcularda...

Hali hazirda gitmesi gereken Ndoye Douglas Esteban Ishak Soner Serdar Atik Sefa Musa gibi suya sabuna karismadan maliyet oluşturacak adamlar var..Bunlar gitsin gerisni Ersun halleder..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi bu benim kişisel görüşüm.Bielsa ve Favre bana göre en doğru isimler,ne kadar zor olsada.
            Ama hiç isimleri geçmedi.
            Ne olursa olsun yönetimin vereceği karara saygılıyım ve destek olmaya hazırım.
            Bence hiçkimse tam olarak kimlerle görüşüldüğünü bilmiyor. Hiç ismi geçmeyen birisi de olabilir, ben başından beri böyle hissediyorum nedense

Yorum

• lucescu olmazsa alman bir TD ve alman kökenli yerli ve yaban oyuncular alınmalı takıma

ciddi ciddi bu almanlar bu işin en iyisi

ersun kesinlikle gelmemeli, samet aybaba gelsin daha iyi

Yorum

• Juande Ramos'un başarısı nedir Yalan veya Hami gelsin diyorsunuz ya ceza alasım geliyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu konuyla alakalı noel sonrası gelişmeler olur herkes tatilde

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu konuyla alakalı noel sonrası gelişmeler olur herkes tatilde
                    O zamana kadar olursa ancak Ersun olur diyorsun

Yorum

• Hayırlısı olsun, ben yönetimin futbolu en az bizim kadar bildiğine inanıyorum ve onlara güveniyorum. En doğru kararı vereceklerdir inşallah. Herkese iyi geceler...

Yorum

• yabancı hocalar başarılı olamıyor türkiye'de çünkü bizim gibi bir yönetimle çalışmadılar diyebilir usta. yeni söylemlerle yönetim seçtik ama eski alışkanlıklarla eleştiri yapıyoruz. ersun hocayı ben de istiyorum ama olmadı diye eleştiri yapmam kesinlikle.

Yorum

• Az biraz sabrın kimseye zararı olmaz canlar tavsiye ederim.
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ayakları yere basan bi Başkan var... Bu şehrin dinamiklerine bakıyorum bir de istenenler bakıyorum koca bi yuhh diyesim geliyor... 3000 seyirci ortalamayla oynuyorsun siz neyin davasını görüyorsunuz, hangi kafayı yaşıyorsunuz... De ramosa burun kıvırıyorsunuz daha ne diyeyim

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Noel engel olmaz gelecek hafta sonuna kadar hoca belli olur bence.

Anlasma her zaman olabilir neticede noelde baslayacak degil adam.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X