Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi, aceleci davranıyoruz. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Gidecek oyuncular az çok belli zaten. İshak, Nizam, Atik, Soner, Serdar Gürler mesela.. Zaten düşünülmeyen, lisansı bile olmayan oyuncular.
    Öyle düşünme renkdaş Hami Serdar,Deniz,Turgut,Gökhan Karadeniz veishak aldırdı vahit adamların hiç sıfatına bile bakmadı öyle yada böyle boşa harcanmış paralar olan bize oldu
    Bence önce hoca ondan sonra kadro yapılanması gelen adam belki istemeyecek M.Demiri vsvs

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle düşünme renkdaş Hami Serdar,Deniz,Turgut,Gökhan Karadeniz veishak aldırdı vahit adamların hiç sıfatına bile bakmadı öyle yada böyle boşa harcanmış paralar olan bize oldu
      Bence önce hoca ondan sonra kadro yapılanması gelen adam belki istemeyecek M.Demiri vsvs

O ayrı. Demir'i istemez dersin anlarım abi. Ama hala Soner'den, Atik'ten, İshak'tan medet umup kazanılmalarını bekliyorsak daha çok işimiz var. Gidecek oyuncular zaten az çok belki, bunların hoca olmadan gönderilmesi eleştiri konusu olmamalı.

Yorum

• Şimdi gerçek şu kulüp batmanin eşiğinde. Usta ve ekibi düzlüğe çıkarsınlar bide uefada çeyrek final oynayalım yeter. Düzlüğe çıkınca şampiyon luk hesabı yapariz
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Sadi Hocayla olmaz Lucescu gelecekse de Sadi'ye katlanilmaz olmaz yani adam Kasimpasa beraberligine seviniyor Fenerden fark yememek icin takimi geride tutuyor olmaz kesinlikle olmaz
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Kişisel görüşüm keşke Luceye harcayacağımız enerjiyi Bielsa veya Favreye harcasak
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Forumda herkesin hem fikir oldugu once hoca gelmeli sonra takim yapilanmasi dogru olan budur . takimi yonetim yapacaksa gelen hoca etkili olamaz arti hesao verilebilri olmaktan cikar yonetim kendini baglamis olur.
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• hoca işi uzadı diyenlere en güzel örnek gs ve denizlinin yaşadığı durum gösterilebilir.. eğer denizli arada gelseydi daha farklı bir tablo çizebilirdi ve bugün eleştirilmezdi..

aynı şey bize 3 hafta içinde gelecek olan hocanın başına da gelecekti. iki kötü sonuçta hemen taraftar desteğini çekecekti..

yavaş olsun ama sağlam olsun zaten 2. yarı olmadan buna bir karar verilecektir merak etmeyin..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu gidişle devre arası çalışmalarına Sadi Hoca ile başlayacağız...
                  Yani doğru karar önemli tamam da doğru karar vereceğiz diye sezonu çöpr atmak ne kadar doğru?
                  Sadiyle hazırlık kampına girersek max 6.bitiririz ligi.Hala hazırlık kamplarının ne kadar önemli olduğunu yöneticiler anlamadı sanırım.Tamam devre arası kampı sene başına göre daha etkisiz olabilir ama o hedefi takıma koymazsan yine herkes sahada hedefsiz hedefsiz koşar.
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Lucescu sezon sonu kesin gelecek olsa dahi ben olsam onu beklemezdim. Baştan beri savunduğum gibi devre arası kalıcı çözümü üretirdim. Bu takımın yaz kampını nerede, ne zaman, ne kadar süre ile, kaç futbolcuyla geçireceği bugünden belli olmalı. Lucescu devre arası gelecekse gelsin yoksa başka biri ile derhal anlaşılsın. Benim de tercihim Ersun hocadan yana, bu takımı en hızlı şekilde toparlayacak, en hızlı ve en doğru tedavi edebilecek hoca odur diye düşünüyorum. Bunun dışındaki seçenekler zaman kaybı gibi geliyor bana.

İnşallah yönetim en doğrusunu yapıyordur.

Yorum

• yönetim değişimin temellerini atmaya çaılışıyor siz iki günlük gecikmeden bahsediyorsunuz.size deseler ki önümüzdeki beş sene hocayı değiştiremezsin. hemen seçermiydiniz hocayı, yoksa bir yutkunur muydunuz? başkanın düşüncesi en başından beri bu.buna verdi oyu trabzonspor taraftarı. tekrar tekrar sportif tarafla uğraşmamak için seçim hatası yapmamak lazım. gidecek oyuncuları belirlemek çok zor birşey değil.hafif kıvılcım gösteren kalsa 20'yi geçmez takımdaki oyuncu sayısı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yönetim değişimin temellerini atmaya çaılışıyor siz iki günlük gecikmeden bahsediyorsunuz.size deseler ki önümüzdeki beş sene hocayı değiştiremezsin. hemen seçermiydiniz hocayı, yoksa bir yutkunur muydunuz? başkanın düşüncesi en başından beri bu.buna verdi oyu trabzonspor taraftarı. tekrar tekrar sportif tarafla uğraşmamak için seçim hatası yapmamak lazım. gidecek oyuncuları belirlemek çok zor birşey değil.hafif kıvılcım gösteren kalsa 20'yi geçmez takımdaki oyuncu sayısı.
                        Ben de bu görüşten yanayim. Bir hoca da su takımın başında 3 yıl dursun bir kere ne kaybederiz?
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kişisel görüşüm keşke Luceye harcayacağımız enerjiyi Bielsa veya Favreye harcasak
                          Biriniz ak diyor diğeriniz kara. Hanginize inanalım

Yorum

• Ama dediğim gibi yönetime güveniyorum.Hoca da hata yapma lüksümüz yok,bunu biliyor başkan ve doğru tercihi yapmaya çalışıyor. Bundan eminim.
                            Kim olursa olsun,sonuna kadar desteklemeliyiz.Ve en az 2 yıl sabretmeliyiz.

Yorum

• Vizyon sahibi bir başkanımız oldu diye seviniyorsunuuz, ama teknik direktör seçimine gelince şehrimizi, ülkemizi, oyuncularımızı, futbolumuzu, ligimizi bilmesi lazım, iki UEFA kupası olan Ramos olmaz, ama Hami olabilir diyorsunuz ya da işin kolayına gitmeli, hiç öyle "Lucescu vari" teknik direktör arayışına kalkmadan işin kolayına gidip Ersun Yanal'ı üçüncü kere takımın başına getirelim diyorsunuz. Başkanda vizyon var, ama taraftar buna ayak uydurabilecek gibi durmuyor.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biriniz ak diyor diğeriniz kara. Hanginize inanalım
                                Abi bu benim kişisel görüşüm.Bielsa ve Favre bana göre en doğru isimler,ne kadar zor olsada.
                                Ama hiç isimleri geçmedi.
                                Ne olursa olsun yönetimin vereceği karara saygılıyım ve destek olmaya hazırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X