Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünyanın en büyük yalanıdır yabancı hoca başarısız olur demek, ligi tanımıyor demek. Bunlar kolay sığınaklar. Böyle bir yönetim ile yabancı hoca başarılı olur. Ligi niye tanıması lazım anlamış değilim çıkacak takır takır kendi futbolunu oynayacak adam. lig bizi tanısın niye ben ligi tanıyacam bana ne. Antepi sivası tanımadan yenemiyorsan gelme zaten. Ki rakip etüt etmek sağlam ekibi olan yabancı hoca için bi günlük iş.onu da yapar yani.sanki yabancı gelince bi senede etüt edecek sivası. Sizin mantığa göre Avrupa'da başarılı olamayız çünkü hoca ligi tanımıyor yav.
    Bu basit sığınaklardan kurtarın kendinizi. Değişime biraz açık olun.olamıyorsanız da değişim için başa gelenlere destek olun.
    En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 00:00.

Yorum

• Sanirim Plan net.

1. Lucescu

o olmaz ise Juande Ramos...Yaptiklarina baktim saglam Hocaya benziyor.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az biraz sabrın kimseye zararı olmaz canlar tavsiye ederim.
        Seçimden bu yana oldu 21 gün , ona bi de Muharrem Ustanın adaylığını açıkladığı zamanla 6 aralık dilimini ekle , eder 45 gün. 45 gündür sabrediyoruz , artık kelle isteriz.

Yorum

• Devre arası iyi bir teknikdirektör ile anlaşma şansımız yok ise Sadi hocayla devam edelim yanınada sezon sonuna kadar yardımcı hoca olarak Hami veya Fatihi getiririm bence mantıklı olan budur.

Yorum

• Konu dışı olacak ama Trabzonspor kart vardı bir zamanlar, neden sona erdi bilgisi olan var mı? Yeni yönetim kart işini güncelleyip uygulamaya sokmalı bence. http://www.biletix.com/kartlar/ts/Ta.../67/TURKIYE/tr
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yabancı hoca olarak türkiye'de kim başarılı olmuş bir sayabilirmisin bana
              bizim uyum sürecini bekleyecek zamanımız yok
              lucescu olacaksa gelsin olmayacaksa macera aramak intihar olur ersun dan başka hoca yok piyasada şu an
              Son yıllarda başarılı yabancı hocalar olmamış olabilir, ama ben o bakış açısıyla yaklaşmıyorum. Uyum sağlayamaz kaygısını anlıyorum, ama bu riski almalı diye düşünüyorum. Başkanın da dediği gibi belli bir kalibrede hoca gelsin istiyorum. Artık yeni bir seviyeye çıkalım istiyorum. Başkanın 'Lucescu vari' diye tabir ettiği o seviyede yerli bir hoca yok benim gözümde. Ersun Yanal daha kısa bir zaman öncesine kadar takımın başındaydı ve başarısız oldu.

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katılıyorum, yalnız benim tek eleştirdiğim nokta Lucescu'ya bel bağlayıp yarım yamalak bir ikinci yarı geçirme ihtimalimiz. Kim gelecekse devre arası gelmeli, yok Sadi ile geçiş, Hami ile geçiş, oğlu ile geçiş,... Bunlar boş işler bana göre. Devre arasında net bir şekilde hocamız belli olmalı. Yabancı da olur (bir tarafım başından beri böyle hissediyor) ama yerli olacaksa kesinlikle Ersun hoca olmalı.
              Aynı görüşteyim. Devre arasında belli olur ve takımın da başına devre arasında geçer inşallah. Son çare yerli olacaksa da her ne kadar sıcak bakmasam da Ersun Yanal en doğru isim olur, ona da katılıyorum.

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sana helal olsun bu forumdaki nadir ADAMLARDANSIN

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Estağfurullah, ama öyle yanlış oldu sanki, görüşler farklı olabilir, bu kimin ne kadar adam olduğunu göstermez.

Yorum

• sadi ile devam edersek marin kalmaz.marin bu ligin en yetenekli oyuncusudur.sadi ile devam edersek dördüncü olamayiz.
                korkanlarla basarili olamayiz.basari derken bu sezon icin diyorum artik.ha sadi tekelioglu icin dördüncülük her türlü basaridir

Yorum

• Sadinin geçici olduğunu sayarsak en uzun teknik direktörsüzlük rekorunu kırmış mıyızdır acaba ?
                  Bir de anlayamadığım şu.Yerli yabancı fark etmez bir hocayı tanımak bu kadar uzun sürer mi bence sürmez.Adamın geçmişi ortada.Sorup soruşturup net bilgilere sahip olunabilir kısa sürede.
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Ersun Yanal gelsin. 3 sene Zaman verelim.

Yorum

• İlk olarak deaglemanyaq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu gidişle devre arası çalışmalarına sadi hoca ile başlayacağız...
                      evet ve sonra yeni gelen hoca bu kadroyu ben kurmadim diyecek ve öyle devam edecek mi diyorsun ?
                      Haklisin
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bize lazim olan kloop tarzi alman bir hoca.hirsli azimli
                        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet ve sonra yeni gelen hoca bu kadroyu ben kurmadim diyecek ve öyle devam edecek mi diyorsun ?
                          Haklisin
                          Bugün resmi siteden yapılan açıklamayı baz alırsak öyle bir durum söz konusu değil. Ciddi eksik olduğumuz bölgeler haricinde transfer yapılmayacak ve öncelikli hedef Trabzonspor'da forma giyemeyecek oyuncuları göndermek.

Yeni gelen hocanın işi bir nebze kolaylaştırılmaya çalışılacak.

Yorum

• [QUOTE=Gokhlayeh;1920338248]Son yıllarda başarılı yabancı hocalar olmamış olabilir, ama ben o bakış açısıyla yaklaşmıyorum. Uyum sağlayamaz kaygısını anlıyorum, ama bu riski almalı diye düşünüyorum. Başkanın da dediği gibi belli bir kalibrede hoca gelsin istiyorum. Artık yeni bir seviyeye çıkalım istiyorum. Başkanın 'Lucescu vari' diye tabir ettiği o seviyede yerli bir hoca yok benim gözümde. Ersun Yanal daha kısa bir zaman öncesine kadar takımın başındaydı ve başarısız oldu.

ersun nasıl başarısız olmuş adamın kadro kurmasına izin vermeden yolladılar
                            önceki kurduğu kadro şampiyon oldu
                            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadi ile devam edersek marin kalmaz.marin bu ligin en yetenekli oyuncusudur.sadi ile devam edersek dördüncü olamayiz.
                              korkanlarla basarili olamayiz.basari derken bu sezon icin diyorum artik.ha sadi tekelioglu icin dördüncülük her türlü basaridir
                              sadi hocayla devam edersek ssadece ligi 4 degil marin degil cok seyler olur ..
                              soner aydogdu kaptanimiz olur serdar gürler ilk onbir oyuncusu olur Kanat degil golcü ..
                              Ishak dogan ortasaha oyuncusu olur ...Transfer zamaninda komedi yasanir ... gercekler bunlar ve gercekler sadi hoca kalacak

sadi tekelioglunun kalmasi derin trabzona yarayacaktir ,sadi tekelioglunun kalmasi her yönden ekonomi demektir sadi hoca hic bir isteyi olmaz ..
                              baska hoca gelirse basari icin baska oyuncu isteyecektir dogal olarak ,sadi tekelioglu istemez para bosuna gitmesin der durur olan taraftara olur
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Arkadaşlar lucescu olmazsa Juande Ramos olabilir....iyi hoca
                                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X