İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu simdikmi paylasmis baskan ??
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet şimdi yazdı twitterda
vallaha yalan degil cok heycanlandim ..baskan bunu paylasdiysa yalan haber demek..spor sidütyolarini izleyecektim vazgectim simdik bosuna sevindimBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallaha yalan degil cok heycanlandim ..baskan bunu paylasdiysa yalan haber demek..spor sidütyolarini izleyecektim vazgectim simdik bosuna sevindim
Ilk hedef lucescu bu belli o olmazsa baska bir yabancı hoca getirecekler."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Başkanın son iki tweeti aşağıdaki gibi:
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem Şu an itibariyle hoca konusundaki haberlere itibar etmeyelim.Hoca konusundaki yol haritamız henüz karara bağlanmamıştır.
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem
"Yiğit düştüğü yerden kalkar".Önce enkaz temizleme sonra yeni bir yolculuk.Emin olun ki...bu şehir,bu takım küllerinden yeniden doğacak.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca konusunda, tecrübesiz olan yönetim kolayı zor yaptı şimdi uğraşıp duruyorlar...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca konusunda, tecrübesiz olan yönetim kolayı zor yaptı şimdi uğraşıp duruyorlar...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho gibi tecrübe li olsaydı, şimdi birinciyi kovup ikinciyle anlamışlardı.En son arifberkay tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 23:00.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Anladığım kadarıyla Lucescu Shaktar ile görüşüp kararını bize iletecek..Karar olumlu olursa sezon sonuna kadar "geçiçi" teknik direktörle devam edip sezon sonu Luceyi bekleyeceğiz.
Luce olumsuz cevap verirse. 2. plan Juande Ramos.
En son plan da Ersun Yanal.
Bielsa,Favre gibi isimleri pek duymadık.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimi eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın
İho yu unutamıyorum sadece.
Yorum
-
İş uzadıkça zarar verecek.Bunu görmek çok zor değil.Devre arasına girdik.Takım nerede toplanacak,kamp yapacak belli değil.Sadiyle hazırlanırsak 2.yarı bir şeyler yapabileceksek de yapamayız.
Çok merak ediyorum acaba kendi şirketlerini bu kadar uzun süre Ceo suz bırakabilirler mi?O da olabilir bu da olabilir diye diye en sonunda en kötü seçimi yapmasalar bari.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum