Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ramos'u Lucescu ile kıyaslamadım. Ramos da bir seçenek olabilir, bir iki isime şartlanıp kalmayalım demek istedim.

Kariyerli hocaların başarılı olmadığını söylüyorsunuz. Lucescu kariyersiz mi?
    Lucescu kendi ekseninde özel bir teknik direktördur diger yabancılarla kiyaslanamaz.

Lucescu bizden biri sayilir ramos ise yabancininda yabancisi.

Lucescu olmazsa hamiyi getirmek en dogru is olacaktir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Habertürk şimdi...

"Lucescuymuş....ne işi var...yaşı olmuş kaç..."

( yorumcular ortak)

Hased mi, Rant mı, TS düşmanlığı mı...ne derseniz artık....
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lucescu kendi ekseninde özel bir teknik direktördur diger yabancılarla kiyaslanamaz.

Lucescu bizden biri sayilir ramos ise yabancininda yabancisi.

Lucescu olmazsa hamiyi getirmek en dogru is olacaktir.
        Lucescu ile ilgili dediklerinize lafım yok da o olmazsa Hami olsun düşüncesini anlamakta zorluk çekiyorum işte. Neyse, olur böyle görüş ayrılıkları.
        Ben Ramos'u da iyi bir hoca olarak görüyorum. İnişli çıkışlı bir kariyeri var, ama dikkat çeken başarıları da var. Öyle düşünürsek Cardozo, M'bia, Bosingwa gibi yabancının yabancısı topçuları da almayalım daha.

Yorum

Lucescu ile ilgili dediklerinize lafım yok da o olmazsa Hami olsun düşüncesini anlamakta zorluk çekiyorum işte. Neyse, olur böyle görüş ayrılıkları.
          Ben Ramos'u da iyi bir hoca olarak görüyorum. İnişli çıkışlı bir kariyeri var, ama dikkat çeken başarıları da var. Öyle düşünürsek Cardozo, M'bia, Bosingwa gibi yabancının yabancısı topçuları da almayalım daha.
          Bencede almayalim aldiklarimizdan cogu bekleneni veremediler zaten.

Sampiyon oldugumuz 2011 ve kilpayi kacirdigimiz 1996 da takimda kariyerli yabancı olarak sadece jaja vardi.

Ne zamanki iskelet kadromuz yerli olur o zaman yine sampiyon oluruz.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Başkanımız Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Kasımpaşa maçı öncesinde biraraya gelmiş, kulübümüzün içinde bulunduğu durumla ilgili olarak değerlendirme toplantısı yaparak bir dizi kararlar almıştır. Bu toplantı sonrası Başkanımız Muharrem Usta yapılan değerlendirme ve alınan kararlarla ilgili olarak tüm taraftarlarımız tarafından da bilinen önümüzdeki acı reçeteyle yüzleşmenin ve bir an önce camiamızın da desteğiyle gerekli uygulamaların hayata geçirilmesinin gerekliliğini vurgulamıştır.
            Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte yönetim kurulumuzun hayata geçirmeyi planladığı maddeler şu şekilde sıralanmıştır;

1-Bundan böyle giderler ciddi bütçe disiplini içerisinde asgariye çekilecek.

2-Kadroda revizyona gidilerek kadro ve bütçe disiplini sağlanacak.

3-Takım içi ücretler planlanan sınırlar içerisine çekilerek oyuncular arasında hakkaniyetli hale getirilecek.

4-Devre arasında kaliteli oyuncu bulmanın zorluğu göz önüne alınarak mümkünse eksik bölgelere öncelikle takas yöntemiyle iyi oyuncu takviyesi yapılacak.

5-Yapılan analizler sonucu bazı oyuncularla onların da bundan sonraki futbol hayatlarının daha sağlıklı ve verimli geçmesi adına yollar ayrılacak kadro ideal sayıya oturtulacak.

6-Teknik Direktör konusundaki yol haritamız olağanüstü bir durum olmadığı taktirde en kısa sürede netlik kazanacak.

7-1461 Trabzon'un 8 Ocak’ta kongresi yapılarak yeni yönetimi belirlenecek ve tüm sorunlarına köklü çözümler üretilecek.

8-Kulübün kurumsal bir yapıya oturtulması için konunun uzmanlarınca çalışmalar başlatılmış olup bu çalışmalar doğrultusunda yeniden yapılanma hamlesi başlatılacak.

9-"Trabzonspor Etik Kuralları" adı altında Trabzonspor Anayasası hazırlanarak camiamızın görüşüne sunulacak.

10-TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu stat yeni sezona yetişecek ve bir dünya kulübüyle açılış maçı yapılacak.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

Başkanımız Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Kasımpaşa maçı öncesinde biraraya gelmiş, kulübümüzün içinde bulunduğu durumla ilgili olarak değerlendirme toplantısı yaparak bir dizi kararlar almıştır. Bu toplantı sonrası Başkanımız Muharrem Usta yapılan değerlendirme ve alınan kararlarla ilgili olarak tüm taraftarlarımız tarafından da bilinen önümüzdeki acı reçeteyle yüzleşmenin ve bir an önce camiamızın da desteğiyle gerekli uygulamaların hayata geçirilmesinin gerekliliğini vurgulamıştır.
              Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte yönetim kurulumuzun hayata geçirmeyi planladığı maddeler şu şekilde sıralanmıştır;

3-Takım içi ücretler planlanan sınırlar içerisine çekilerek oyuncular arasında hakkaniyetli hale getirilecek.

4-Devre arasında kaliteli oyuncu bulmanın zorluğu göz önüne alınarak mümkünse eksik bölgelere öncelikle takas yöntemiyle iyi oyuncu takviyesi yapılacak.

5-Yapılan analizler sonucu bazı oyuncularla onların da bundan sonraki futbol hayatlarının daha sağlıklı ve verimli geçmesi adına yollar ayrılacak kadro ideal sayıya oturtulacak.

6-Teknik Direktör konusundaki yol haritamız olağanüstü bir durum olmadığı taktirde en kısa sürede netlik kazanacak.

7-1461 Trabzon'un 8 Ocak’ta kongresi yapılarak yeni yönetimi belirlenecek ve tüm sorunlarına köklü çözümler üretilecek.

8-Kulübün kurumsal bir yapıya oturtulması için konunun uzmanlarınca çalışmalar başlatılmış olup bu çalışmalar doğrultusunda yeniden yapılanma hamlesi başlatılacak.

9-"Trabzonspor Etik Kuralları" adı altında Trabzonspor Anayasası hazırlanarak camiamızın görüşüne sunulacak.

10-TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu stat yeni sezona yetişecek ve bir dünya kulübüyle açılış maçı yapılacak.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=18658#Icerik
              Size yusuf miroğlu yasalarını bildiriyorum!!!

Yorum

• Sezon başı Şb ye gelecekken övülen Lucescu yarım dönemde yaşlanmış.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bir de Ertugrul Saglam geliyormus tam facia olur
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Sonra beni niye Trabzonspor'a hoca yapmıyorlar diyorsunuz...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

Başkanımız Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Kasımpaşa maçı öncesinde biraraya gelmiş, kulübümüzün içinde bulunduğu durumla ilgili olarak değerlendirme toplantısı yaparak bir dizi kararlar almıştır. Bu toplantı sonrası Başkanımız Muharrem Usta yapılan değerlendirme ve alınan kararlarla ilgili olarak tüm taraftarlarımız tarafından da bilinen önümüzdeki acı reçeteyle yüzleşmenin ve bir an önce camiamızın da desteğiyle gerekli uygulamaların hayata geçirilmesinin gerekliliğini vurgulamıştır.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=18658#Icerik
                      İşte en baştan beri söylediğim, hepsine sonuna kadar katıldığım maddeler. Ne kadar ekmek o kadar köfte .
                      Sahada hiçbir şey vermeyip maç sonu uyuz Eşşsşek gibi sırıtan bir tane KARAKTERSİZ bırakma başkan. Ücretleri en az 1/3 oranında düşür başkan sonuna kadar destek.Masrafları kıs gereksiz bütün personelin ilişiğini kes.Hemen şampiyonluk gelmeyeceğini farkındayım ama hak etmediği paraları alamayacak olmaları bile içimi soğutuyor.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şu söylediği maddeleri yapsın varsın şampiyon olmayalım.Takım 3 senede düzlüğe çıkaktır .Yerel ,leş yiyici çakallara aldırış etmeden sonuna kadar BAŞKANIN ARKASINDA DURALIM.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kadroda kalacaklar ve düzenlenecek son şekli bana göre şöyle olmalı;

Stephane M'Bia = 2.5 M €
                          Oscar Cardozo = 2 M €
                          Onur Kıvrak = 2 M €
                          Mehmet Ekici = 1.4 M €
                          Aykut Demir = 1M €
                          Luis Pedro Cavanda = 750 Bin €
                          Aytaç Kara = 500 Bin €
                          Okay Yokuşlu = 400 Bin €
                          Uğurcan Çakır = 100 Bin €
                          Muhammet Beşir = 100 Bin €

Gerisini sat sat sat sat.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://fs5.directupload.net/images/151227/8k7dx7ht.swf

Sonra beni niye Trabzonspor'a hoca yapmıyorlar diyorsunuz...
                            Cahilin en önde gideni.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kadroda kalacaklar ve düzenlenecek son şekli bana göre şöyle olmalı;

Stephane M'Bia = 2.5 M €
                              Oscar Cardozo = 2 M €
                              Onur Kıvrak = 2 M €
                              Mehmet Ekici = 1.4 M €
                              Aykut Demir = 1M €
                              Luis Pedro Cavanda = 750 Bin €
                              Aytaç Kara = 500 Bin €
                              Okay Yokuşlu = 400 Bin €
                              Uğurcan Çakır = 100 Bin €
                              Muhammet Beşir = 100 Bin €

Gerisini sat sat sat sat.

i

Aykut düşmeli Cavanda'nın aldığı kadar almalı yeter de artar.
                              Yalnız Ekici kaç alıyor şuan garanti? 1.4 mü?

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aykut düşmeli Cavanda'nın aldığı kadar almalı yeter de artar.
                                Yalnız Ekici kaç alıyordu garanti?
                                Ekici aynı. 1.4

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X