Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teknik direktör secmek icin iki hafta sabredemeyen taraftarla uzun yola çıkılmaz. Bu ne acele yahu sabır

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunları dedi mi?
      Bir şey diyemiyorum artık!
      Asıl sıkıntı yaratacak kısmı yazmadım.

Adama diyorlar ki, hocam ikinci yarı kalacak mısın?

El cevap: Ben Trabzonspor la özdeşleşmiş biriyim. Yönetim git derse giderim.

Yani hocam kalitesizlik akıyor. Ve bununla şovenist duyguları okşayıp kendini "olgun" gösterebiliyor.

Ne yapacak, dönecek altyapıya.

İnsanın kendi kararı olmaz mı arkadaş?
      Zarar verdiğini, beceremediğini göre göre üst yada alt yapıda görevi hangi zihniyet alır?

Kimse kusura bakmasın, bu keneliktir.
      Biyolojide bir taraf zarar görürken diğerinin fayda gördüğü ortak yaşam şeklinin tanımı: parazit...

Tiksiniyorum...

Yorum

• İlk olarak heerenveenlee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teknik direktör secmek icin iki hafta sabredemeyen taraftarla uzun yola çıkılmaz. Bu ne acele yahu sabır
        [emoji106]🏻[emoji106]🏻[emoji122]🏻[emoji122]🏻

Yorum

Teknik direktör secmek icin iki hafta sabredemeyen taraftarla uzun yola çıkılmaz. Bu ne acele yahu sabır
          Nokta.

Yorum

Acale felan değil hemşerim elinde berbat,felaket,rezil bir kadro var bir an önce yeni hoca gelip 2.yarıda oynatacağı formatı belirleyip temizliğe başlanmalıdır sene sonu gelecek hocayla ne transfer olur ne takımı tanır hiçbir şey olmaz 24 puan toplaysbilmiş bir takımdan söz ediyoruz.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acale felan değil hemşerim elinde berbat,felaket,rezil bir kadro var bir an önce yeni hoca gelip 2.yarıda oynatacağı formatı belirleyip temizliğe başlanmalıdır sene sonu gelecek hocayla ne transfer olur ne takımı tanır hiçbir şey olmaz 24 puan toplaysbilmiş bir takımdan söz ediyoruz.
              24 puan topladık ama hakem katliamlarını ve iho yu da hesap etmek lazım. Bu kadro avrupa kupalarına katılamayacak kadar kötü değil. Yeni hoca da gelse devre arası transfer yapmadan devam etmek lazım.

Yorum

• Sadi Tekelioğlu sanki takımın başında durmak istemiyor, kendisi başarılı olamayacağına inanıyor ve bu yüzden bari alt yapıdaki görevimden de olmayayım düşüncesinde gibi geldi bana, iki sözünden biri ben geçici olarak buradayım, görevim bitince ayrılacağım.

Yorum

24 puan topladık ama hakem katliamlarını ve iho yu da hesap etmek lazım. Bu kadro avrupa kupalarına katılamayacak kadar kötü değil. Yeni hoca da gelse devre arası transfer yapmadan devam etmek lazım.
                  24 puanı bu akşam ki gibi kepazeleri oynayarak topladık...milletin isyanı buna.

Bu kadro Avrupa Kupalarına katılır ama böyle berbat oynayamaz. Akhisar en önemli oyuncusunu gs'ye kaptırdı yinede takır takır gidiyor. İBB desen o da öyle.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Sadi Tekelioğlu na sorulan ikinci yarı kalacakmısınız sorusuna ''Ben Trabzonspor la özdeşleşmiş biriyim. Yönetim git derse giderim. '' şeklinde bir cevap veriyor, kendini başarılı görüyormusun, takımın başında kalırsan başarıyı yakalaya bilirmisin, seyirci baskısına direnç gösterebilirmisin, bu sorulara cevap ver siyasi cevaplarla olmaz,Benim bildiğim Trabzonspor la özdeşleşmiş hoca başarısız olduğunda istifasını verir, yönetimin göndermesini beklemez.

Yorum

• Niyeyse Lucescu için ikinci yarı Sadi Tekelioğlu'na katlanmak zorunda kalacağız diye hissediyorum..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadi Tekelioğlu na sorulan ikinci yarı kalacakmısınız sorusuna ''Ben Trabzonspor la özdeşleşmiş biriyim. Yönetim git derse giderim. '' şeklinde bir cevap veriyor, kendini başarılı görüyormusun, takımın başında kalırsan başarıyı yakalaya bilirmisin, seyirci baskısına direnç gösterebilirmisin, bu sorulara cevap ver siyasi cevaplarla olmaz,Benim bildiğim Trabzonspor la özdeşleşmiş hoca başarısız olduğunda istifasını verir, yönetimin göndermesini beklemez.
                        kendi kendini trabzonspor'la ozdeslestirdi..hayat bunlara guzel..ne yapti da ozdeslesti cok merak ediyorum.yonetim git derse giderim diyor..lan az delikanli olun ben bu isi yapamiyorum deyip istifa edin..bu adam trabzonlu degil de atiyorum yozgatli olsa trabzonspor'u en fazla bizim gibi tv'den izlerdi..
                        bu arada umarim muharrem usta sadi ile sezon sonuna kadar devam etme fantezisine girmez..yarim sezon cekilmez, kendisine olan destegi inanci eritir,taraftari tribunden uzaklastirir..
                        yarindan tezi yok onumuzdeki sezonun hazirliklarina baslamaliyiz..ersun yanal gelsin yarim sezonda duzenini kursun,calismasini yapsin..lucescu diye diye omur tuketmeye gerek yok.yok lucescu kesin gelecekse gecici yine sadi olmamali..

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi
                          gitmedi mi Kel Sadi hala
                          Kasımpasa gibi ligin en iyi takımndan 1 puan almış çok başarılıymış öyle söyledi
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Basligin degistirilmesini talep ediyorum . yeni teknik direktorumuz kim olmali degil.

Kim olmamali.

Mesela felsefe i mra olmamali , sadi olmamali , sota olmamali , tek forvet hastaligi olanlar olmamali , oyuncu portfoyu scout ekibi olmayan olmamali , cagdisi futbol oynatan olmamali , altyapi deyip dinazorlari sahaya surenler olmamali daha bir suru sayabilirim ve bu baslikta belirlenecek kriterlei yonetime iletmeliyiz. Biz dortmun seyircisi gibi etki etmeliyiz yonetime bizim futbol takimizin bir ruhu olmali bir idealleri olmali bi ideallerden taviz verilmemeli . kisacasi sahada Dik oynayan oyuncu toplulugu olmali.
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Yönetimin alacağı her karara taraftar olarak saygılıyım ama şu Lucescu konusunu biraz fazla uzattılar. Obama ile isteseler görüşmüşlerdi, evet yada hayır cevabı almak bu kadar zor olmamalı. Zaman kaybediyoruz, ilk devre bitti transfer dönemi geldi. Lucescu sezon sonu geleceğim der yine gelmez, Shaktar başkanı bırakmaz. O zaman ne yaparız ?

Takımı kısa sürede toparlayacak, bizi bilen ligi bilen hoca lazım. Hala daha neyi bekliyorlar anlamadım. Takım haftalardır başı boş maçlara çıkıyor.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Düzelt mesajını düzelt
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X