70 yaşındaki adam Trabzonspora ne verecekmiş merak ettim,sonra gömmeye yer aramayalımda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70 yaşındaki adam Trabzonspora ne verecekmiş merak ettim,sonra gömmeye yer aramayalımda.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnşallah olur.Bu fotoğraflara alışık hale geliriz.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Lucescu devre arasında gelip başlayacaksa harika olur. %98'imiz itiraz etmez.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Eğer Lucescu devre arasında gelirse varya bu yönetim benim için +5 yıl kredi kazanır. Lucescunun devre arası gelmesi demek kadroyu tanıması demek, Türkiye Kupasını kazanmak demek ve gelecek sezon şampiyonluğa oynamak demek. Devre arasında Lucescunun gelme ihtimali varsa işi gücü bırakıp onunla uğraşalım.
Lucescunun tek soru işareti sezon sonu gelecek olmasıydı devre arası herkesin soru işaretlerini siler diye düşünüyorum.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePamuğun nasıl tıkılacağını öğretecek bize
.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUkrayna'da lakabı Gassal
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman pamuğu ya bize tıkar yada rakiplere
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu İtalyan muhabbeti nedir ?
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lippi mi acaba? lucescuvari o duruyor sanki...There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkana bile inanmıyorum şuan. Adam çok zeki çünkü. Hiç adı geçmeyen biri olabilir, benden söylemesi. Bir şey bildiğim yok sadece tecrübe#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Aynen yüzünden anlaşılıyor zorlandığı.
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kupayi artik tek basina tutamaz yardimci antröner gerek ..kupayi kaldirmak icinHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan taraftarın görüşlerini şu anda çok önemsiyor ve tavşandan çıkma birini getirmez. Dediğin gibi çok zeki ve gelecek ismi önceden bir meydana koyup tepkileri ölçecektir öyle aha budur diyip iş yapmaz şu anda bence.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum