Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 70 yaşındaki adam Trabzonspora ne verecekmiş merak ettim,sonra gömmeye yer aramayalımda.

Yorum

• O gün Usta'yı forumun yaklaşık %64'ü istemiyordu. Bu ankette de forumun %64'ü Lucescu'yu tercih etmemiş. Kader ağlarını örüyor...

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        70 yaşındaki adam Trabzonspora ne verecekmiş merak ettim,sonra gömmeye yer aramayalımda.
        Pamuğun nasıl tıkılacağını öğretecek bize

Yorum

• Ne acayip insanlarız ya normalde o anket Trabzonspor başkanı kim olsun diye sorulmalı.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnşallah olur.Bu fotoğraflara alışık hale geliriz.
            bu kupayi artik tek basina tutamaz yardimci antröner gerek ..kupayi kaldirmak icin
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Lucescu devre arasında gelip başlayacaksa harika olur. %98'imiz itiraz etmez.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Eğer Lucescu devre arasında gelirse varya bu yönetim benim için +5 yıl kredi kazanır. Lucescunun devre arası gelmesi demek kadroyu tanıması demek, Türkiye Kupasını kazanmak demek ve gelecek sezon şampiyonluğa oynamak demek. Devre arasında Lucescunun gelme ihtimali varsa işi gücü bırakıp onunla uğraşalım.

Lucescunun tek soru işareti sezon sonu gelecek olmasıydı devre arası herkesin soru işaretlerini siler diye düşünüyorum.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pamuğun nasıl tıkılacağını öğretecek bize
                  Ukrayna'da lakabı Gassal

.

Yorum

• Abi ben bi daha buraya uğramıycam bu ne ya. Lucescu ve devre arası... Duygularımızla oynamayın

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ukrayna'da lakabı Gassal

O zaman pamuğu ya bize tıkar yada rakiplere

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman pamuğu ya bize tıkar yada rakiplere
                        Bizdeki bu stres bu sıkıntı olduğu sürece biz ona pamuğu tıkarız.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu İtalyan muhabbeti nedir ?

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          ben de onu merak ettim. trapezunt da juventusu çalıştırmış olanlara bakın demişti.

lippi mi acaba? lucescuvari o duruyor sanki...
                          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben başkana bile inanmıyorum şuan. Adam çok zeki çünkü. Hiç adı geçmeyen biri olabilir, benden söylemesi. Bir şey bildiğim yok sadece tecrübe
                            Başkan taraftarın görüşlerini şu anda çok önemsiyor ve tavşandan çıkma birini getirmez. Dediğin gibi çok zeki ve gelecek ismi önceden bir meydana koyup tepkileri ölçecektir öyle aha budur diyip iş yapmaz şu anda bence.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Aynen yüzünden anlaşılıyor zorlandığı.

İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu kupayi artik tek basina tutamaz yardimci antröner gerek ..kupayi kaldirmak icin
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan taraftarın görüşlerini şu anda çok önemsiyor ve tavşandan çıkma birini getirmez. Dediğin gibi çok zeki ve gelecek ismi önceden bir meydana koyup tepkileri ölçecektir öyle aha budur diyip iş yapmaz şu anda bence.
                                Başkan şu an romanyada. Acaba neden. Birde lucescu gibi futbol dehasının olduğu bir ankette luceye değilde ersuna oy verdiğim için çok pişöanım. Eminim bnm gibi çok kişi vardıt. O anket yenidrn başlasa luce çok fark atar eminim. Keşke yenidrn yapılsa anket.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X