Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl oluyorda Ersun yanal lucescu dan daha cok oy aliyor?
    Lucescu gelmeyecek hesabı yapılıyor.

Bir de benim gibi yeni hocanın devre arası gelmesi gerektiğini savunanlar var. Devre arası Lucescu seçeneği olsa tabi onu seçerdim.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hami Hocam kendisine oy atmış Aramızda olabilir
      Diğer'e 3. oy Giray Hoca'dan
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Favre gelir mi bilmem ama Usta sistem hocası peşinde. Bunu birçok kez açıkladı. Ve bana göre sistem oturtup kalıcı başarı sağlayacak Türk hoca ve ekibi göremiyorum.

Bu yüzden yabancı diyorum.
        Evet aynen katiliyorum. Ve o yüzden Favre gelecek

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi şu an sen Luce diyorsun yani.
          Yine soyluyorum.. eski yazilarimda birtane tutarsizlik varmi bakin... 3 hocayla anlasildi luce de dahil buna....

Yorum

• İlk olarak hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hami hocam kendisine oy atmış aramızda olabilir

:d
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Lucescu olursa harika olur. Ancak lucescu olmazsa başka hiçbir yabancı ile boşuna uğraşılmasın. Bu ligde ne zicoşar. Pareirelar. Hiddinkler. Daha kimler harcanmadı. Türkiyr öyle kolay bir lig değil. Bu ligi tanıyana kadar 2 yıl geçer yabancı hoca. Tabi 2 yıl kimse beklemez ve tazminatını öder yollar. Bu ligde şenol güneş. F. Terim. Ersun yanal. M. Drnizli hariç diğer başarılar tesadüfüdür.veya çok iyi kadro kurulmuştur. Yönetime yakın olanlar luce olmayacksa başka yabancı hoca ile uğraşılmaması konusunda yönetimi uyarmalı. Luce 100milyon dolara şamp. Liginde çeyrek final oynatabileck takım kurar. O iddiayı atmasyon buldum şampiyonluk için. Luce zeki yabrularla şamp. Oynatır. Bizde ağzımız açık izleriz. Hatırlatın caponeli gsyi çeyrek finale çukardıpını.

Yorum

• Şunları da yazıp yatayım...

Bu forumdaki bazı arkadaşların ısrarlı önerileriyle Berdiyev ve Favre'nin ismini yazılı olarak verdim. Usta'nın kafasında halen ağırlıklı olarak Lucescu var. (2 saat önce forumdan bazı arkadaşlara söylediğim gibi) Lucescu için tüm şartlar zorlandı. Thomas Schaaf ve diğer İtalyan listedeydi. İtalyan'la ciddi görüşme olmadı. Schaaf'a yoklama çekildi. Halen Ersun ihtimali en az %50. Kendisiyle hemen hemen her konuda anlaşıldı. Ancak belli ki asıl hedef için beklenecek. Biraz önce arkadaşımın söylediği "hiç adı geçmemiş" hoca hakkında hiç bir bilgim yok. Sürpriz olabilir mi, evet.

Yatmaya gidiyorum. Herkese iyi geceler.

Bütün bunlar sadece aldığımız bilgiler. Karar mercii değiliz.
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 23:59.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasıl oluyorda Ersun yanal lucescu dan daha cok oy aliyor?
                  Anlayamazsınız.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Oyumu Diğere attım.
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine soyluyorum.. eski yazilarimda birtane tutarsizlik varmi bakin... 3 hocayla anlasildi luce de dahil buna....
                      Lucescu ismini yazion da öbürlerini niye yazmion abi? Ben mi kacirdin

Yorum

• en mantıklısı ersun hocadır luce dususe gececek buda bızde baslıcaktır ondan uzak durmak lazım,ersunun en begenmedıgım yanı pas oyununu sevmemesı dırek sonuca gıtmesı dırek ılerıye oyun ve topun kaptırılması,auta gıtmesı vs gıbı,bıraz saga sola ıce vs pas oyunuda olmalı aksı taktırde topun bızde kalmasını saglamıyor oynadıgımız maclarda yuzde olarak hep rakıpten daha az top bızde oluyor

Yorum

• kimi getireceklerse muhakkak devre arasında getirilmeli.bu sezonu çöpe atmamalıyız.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu gelmeyecek hesabı yapılıyor.

Bir de benim gibi yeni hocanın devre arası gelmesi gerektiğini savunanlar var. Devre arası Lucescu seçeneği olsa tabi onu seçerdim.
                            O zaman anket sonuclar gercekleri yansitmiyor.

Kimin ilk tercihi o ise ona oy verilmeli devre arasi ve sezon sonu olcu olmamali.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ersun, Luce.. Üç kim abi?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şunları da yazıp yatayım...

Bu forumdaki bazı arkadaşların ısrarlı önerileriyle Berdiyev ve Favre'nin ismini yazılı olarak verdim. Usta'nın kafasında halen ağırlıklı olarak Lucescu var. (2 saat önce forumdan bazı arkadaşlara söylediğim gibi) Lucescu için tüm şartlar zorlandı. Thomas Schaaf ve diğer İtalyan listedeydi. İtalyan'la ciddi görüşme olmadı. Schaaf'a yoklama çekildi. Halen Ersun ihtimali en az %50. Kendisiyle hemen hemen her konuda anlaşıldı. Ancak belli ki asıl hedef için beklenecek. Biraz önce arkadaşımın söylediği "hiç adı geçmemiş" hoca hakkında hiç bir bilgim yok. Sürpriz olabilir mi, evet.

Yatmaya gidiyorum. Herkese iyi geceler.

Bütün bunlar sadece aldığımız bilgiler.
                                sagol ümit abi ,iyi geceler
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X