Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunu devlet meselesine çevirmeye gerek yok.. Eksikler belli. Nasil tamamlanacagida. Gidecekler belli kalacaklar da. Yanlız inanç gerekli onu da getireceği kişide. Sadece sabır lazım fazla değil 6 ay. Kim olur bilemem ama Lucescu veya Ersun 2 si de harika hocalar..
    Sonuçta 70 puan alan şampiyon olur liginde oynanıyor maçlar..

Yorum

• Hami Mandıralı'yı pistten alalım Zaten oraya neden eklendi anlayamadım. Birinci tercih olarak düşünüldüğüne inanmıyorum.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman anket sonuclar gercekleri yansitmiyor.

Kimin ilk tercihi o ise ona oy verilmeli devre arasi ve sezon sonu olcu olmamali.
        Bence devre arası konusu çok önemli. Lucescu iki seçenekli olsun, en doğru sonuç bu şekilde çıkar.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şunları da yazıp yatayım...

Bu forumdaki bazı arkadaşların ısrarlı önerileriyle Berdiyev ve Favre'nin ismini yazılı olarak verdim. Usta'nın kafasında halen ağırlıklı olarak Lucescu var. (2 saat önce forumdan bazı arkadaşlara söylediğim gibi) Lucescu için tüm şartlar zorlandı. Thomas Schaaf ve diğer İtalyan listedeydi. İtalyan'la ciddi görüşme olmadı. Schaaf'a yoklama çekildi. Halen Ersun ihtimali en az %50. Kendisiyle hemen hemen her konuda anlaşıldı. Ancak belli ki asıl hedef için beklenecek. Biraz önce arkadaşımın söylediği "hiç adı geçmemiş" hoca hakkında hiç bir bilgim yok. Sürpriz olabilir mi, evet.

Yatmaya gidiyorum. Herkese iyi geceler.

Bütün bunlar sadece aldığımız bilgiler.
          her cıkısın bır ınısı var luce yorgun basarıya tok ogluna bırakmak ıstemesıde soyledıklerımle ortusuyor konsantresını sahktardakı gıbı veremıcek dususe gececek hayal kırıklıgı olur ozaman sadı kalsın daha ıyı bunu yorumlayamıyorlarmı benım gıbı

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami Mandıralı'yı pistten alalım Zaten oraya neden eklendi anlayamadım. Birinci tercih olarak düşünüldüğüne inanmıyorum.
            Bi bildiğimiz var
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çok merak ediyorum, futbola en ilgili olanlarımızın bile kafasını karıştıran şu tabloda... Süper lig şartları düşünüldüğünde, hangi yabancı gelecekte biz sağlıklı bir yapılanma ile kısa sürede dertlerimizi çözüp, yeni sezona merhaba diyeceğiz ? Ve piyasadaki hangi yabancı Trabzon şehrine gelip burada efsane olmak isteyecek ? Ersun dışında kim bize 3 sene dayanır ? Ersunluk kadro var elimizde işte, yapılanma olacaksa Ersun ile olsun şimdi gelen adam ben bunları istemem satın yenilerini isterim derse ne edeceğuz sormasu ayup ? Yabancının ömrü 7 maç, en babayiğidi bile gelse kredisi en fazla 7 maç olacak, bilmiyorsunuz sanki. )))

Para için gelecekler işte. Vahid gibi yiyip yiyip takımı batırıp gidecekler. Zaten piyasada boşta olan bütün yabancılar loser, hangisi buraya gelip efsane olabilir ? Yabancı adam ne anlar Türk liginden, TS den yaw offf ula offf Muharrem bey ne yapıyorsunuz, attırın şu imzayı sizde amma naz yaptınız, Giray Bulak lar eleştirse ne yazar dinlemeyin şunları getirin Ersun u kafamız rahat etsin.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hami Mandıralı'yı pistten alalım Zaten oraya neden eklendi anlayamadım. Birinci tercih olarak düşünüldüğüne inanmıyorum.
                Son sandıklarda çıkışa geçecektir

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasıl oluyorda Ersun yanal lucescu dan daha cok oy aliyor?
                  Severiz böyle fantezileri.

Misal 2013 kongre öncesi forumdaki ankette Usta'nın İho'ya karşı ezilişi

İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tercihler arasında olduğunu düşünmen beni sarstı

Yorum

• MRA olmalı

Şu anda tüm ülke Osmanlıspor'un deplasman galibiyetlerini konuşuyor. Kimisi stadı, kimisi genç kadroyu vs. sebep gösteriyor. Bilmiyorlar ki bunun bütün sebebi takımın başındaki kompakt futbol oynatan hocadır. Yalnız iş iç sahaya geldiği zaman, bir tuhaflıklar bir efsunlar oluyor; adamın taktikleri işlemiyor.

Buradan bütün yöneticilere sesleniyorum. Trabzonspor'un başına iki hoca gelsin: birisi iç saha maçlarını oynatsın, diğeri de MRA olsun deplasman maçlarını oynatsın. İçeride hücum futbolu, dışarıda kompakt futbol. Namağlup şampiyon oluruz
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bi bildiğimiz var
                      İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son sandıklarda çıkışa geçecektir
                      Peki
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 25 dk.25 dakika önceİstanbul, Türkiye
                        Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz.Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor.

---

Çok mu geriden geliyorum lan ben..

Yorum

• Bu hafta ici cok onemli... devre atadi buyuk bi hocaya birakmak istiyolar...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 25 dk.25 dakika önceİstanbul, Türkiye
                            Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz.Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor.

---

Çok mu geriden geliyorum lan ben..
                            Douglas kadar değil
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu hafta ici cok onemli... devre atadi buyuk bi hocaya birakmak istiyolar...
                              yani kasimpasa macindan öncemi kesinlesir diyorsun renktasim
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Severiz böyle fantezileri.

Misal 2013 kongre öncesi forumdaki ankette Usta'nın İho'ya karşı ezilişi

Tercihler arasında olduğunu düşünmen beni sarstı

Son günlerde konuşulanlardan dolayı bir mesaj vermek için ankete eklendiğini düşünüyorum aslında. Ama bu çok acımasızca
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X