Giray Bulak önce Janko'nun imza törenini izlesin. Ya o zaman doğru konuşmadı ya da şimdi konuşmuyor. Dün söylediği gibi Janko alındı diye istifa ettim deseydi helal olsun denirdi ama öyle bir şey söylemedi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aman Giray nerden çıktı ya ağzınızdan yel alsın. Adama teklif bile yok anca yorum yapıp geziyor. Ancak kuyu kazar.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
O başka. Bir de futbolculuk döneminde güya şike yapmış. Beyaz Futbol'da saatlerce konuştular. Sarhoş bir adamı bağlamışlardı yayına.
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProgramı yapan S. Ulueren, konuşan da Cafer'di... Şıracını şahidi bozacı.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben oyumu ersun hocaya verdim
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarih bizi içerden satanları yazacaktır bir gün... Sadece bu hadisenin aktörleri değil, Denizli maçının devre arasında soyunma odasına giren yöneticimizi de... Merak ediyorum, rahat uyuyabiliyorlar mı? Çok merak ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kimse bilmez burada. Alanzinho'yu istemiyordu. Alex Meschini adında bir oyuncuyu ısrarla istiyordu. Alex'in 1 milyon gibi bir maliyeti vardı. Alanzinho alındı. Aradaki diyalogları yazamam burada. Yusuf'un kamptan bir gidişi var, maaşallah diyorum. Bu adama bok atıp durmasın kimse. Ersun paracıdır filan diyen de bildiğin zağardır... Yeterli mi bilmem.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz.
Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor.
Muharrem usta twitter
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray ne iş yapacakmış ya?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarih bizi içerden satanları yazacaktır bir gün... Sadece bu hadisenin aktörleri değil, Denizli maçının devre arasında soyunma odasına giren yöneticimizi de... Merak ediyorum, rahat uyuyabiliyorlar mı? Çok merak ediyorum.
Yorum
-
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinternacional brezilyada 450 bine transfer etmisti..Mustafa Yumlu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum