Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray Bulak önce Janko'nun imza törenini izlesin. Ya o zaman doğru konuşmadı ya da şimdi konuşmuyor. Dün söylediği gibi Janko alındı diye istifa ettim deseydi helal olsun denirdi ama öyle bir şey söylemedi...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Aman Giray nerden çıktı ya ağzınızdan yel alsın. Adama teklif bile yok anca yorum yapıp geziyor. Ancak kuyu kazar.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• O başka. Bir de futbolculuk döneminde güya şike yapmış. Beyaz Futbol'da saatlerce konuştular. Sarhoş bir adamı bağlamışlardı yayına.

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Programı yapan S. Ulueren, konuşan da Cafer'di... Şıracını şahidi bozacı.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben oyumu ersun hocaya verdim
          Yalnız şıklarda lucescu olması olmamış. Lucescuya hakaret. Ben lucenin olma ihtimalini en başından beri imkansız gördüğüm için oyum ersun yanala.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarih bizi içerden satanları yazacaktır bir gün... Sadece bu hadisenin aktörleri değil, Denizli maçının devre arasında soyunma odasına giren yöneticimizi de... Merak ediyorum, rahat uyuyabiliyorlar mı? Çok merak ediyorum.
            Aman abi ^^

Yorum

Kimse bilmez burada. Alanzinho'yu istemiyordu. Alex Meschini adında bir oyuncuyu ısrarla istiyordu. Alex'in 1 milyon gibi bir maliyeti vardı. Alanzinho alındı. Aradaki diyalogları yazamam burada. Yusuf'un kamptan bir gidişi var, maaşallah diyorum. Bu adama bok atıp durmasın kimse. Ersun paracıdır filan diyen de bildiğin zağardır... Yeterli mi bilmem.
              Alanzinho'yu aldığımız vakitlerde bahsettiğiniz oyuncuyu Spartak Moskova 5'e almış. Biz nasıl 1 milyona alıyormuşuz?
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz.
                Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor.
                Muharrem usta twitter
                o Rumen buraya gelecek

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Giray ne iş yapacakmış ya?
                  Gençlik gelişim sorumlusu mu, gençlik akademi sorumlusu mu öyle bir şey olacakmış, kendini yamamak için ne kadar hatırlı insan varsa seferber etmiş.

Yorum

• Oyumu Ersun Yanal'a verdim

Yorum

• Ama 2009'da 5 milyon Euro ya satılmış

Yorum

Tarih bizi içerden satanları yazacaktır bir gün... Sadece bu hadisenin aktörleri değil, Denizli maçının devre arasında soyunma odasına giren yöneticimizi de... Merak ediyorum, rahat uyuyabiliyorlar mı? Çok merak ediyorum.
                        Abi o denizli ve Konya maçlarında bişeyler olduğunu hep düşünmüşümdür. Keşke herşeyi apaçık öğrenebilsek. Anasını satayım orda yağmurla beraber gözyaşlarımızın nasıl karıştığını hiç unutamam hala gözlerim dolar. Kombine almak için girdiğimiz kuyruktan başlayan umutlar o iki maçta uçup gitmişti. Hüzünlendim yine...

Yorum

• Yorum

• Fena ters kose olunacak... not edin bunu...

Yorum

• Baskan aciklama yapti erken karar vermicez

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                internacional brezilyada 450 bine transfer etmisti..
                                500 bine almıştı ama 2004'te. Bizim istediğimiz vakitlerde adam 5 m euroya Moskova'ya gitti.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X