Muharrem Usta eğer önümüzdeki dönemde istikrar sağlayacağımız bir hoca ile anlaşamazsak sene sonu Lucescu veya o klasta bir hoca ile anlaşacağız diyordu. Yani kimseye Luce sözü vermedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef anlayamadığımız konu bu.
Mesele daha önce takımın başına gelmesi değil, mesele daha önce başarı için gereken ortamın sağlanamamış olması, zamanın ve de sabrın gösterilmemiş olması. Sen Ersun'u getir, 2 transfer dönemi ve 2 full sezon geçir, ondan sonra bak bakalım başarı var mı yok mu ?
Şu ülkede iki adamın değeri bilinemiyor. Biri Şenol diğeri Ersun.
Bize su asamada herkesin tamam budur diyecegi kalitede bir isim lazım.Bu isim kesinlikle Ersun Yanal degil.Kadro kalitesi meselesine gelince Reşit hocanın elindeki kadroya soyle bir goz gezdirin derim.
Ersunun şikecilere,kucuk sikecilere ya da cincona gitme olasılıgı olsa Trabzonspor u tercih edermiydi?Ben cevap vereyim asla.Yada 2 sene takımla birlikte iyi iş cıkarsa ve tam o sırada İstanbul kluplerinden teklif alsa ardına bakmadan gider mi?Ben soyleyeyim evet gider.
Ne kalite,ne basarı ne tecrube olarak Ersun Yanal sampiyonluk yuruyusu ve uzun sureli sistem kurulması icin,Dünyada adından soz ettirecek bir Trabzonspor icin yeterli isim degil.
Mesele sanırım hayallerin buyuklugu ile ilgili.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 17:54.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen belirle. Ben peşinen kabul ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Konu dışı -
Trtspor'da Bursaspor'un stad açılışı var, her maç böyle dolsa efsane atmosfer olur orada .
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğabey ben Ersun Yanalın 2017-2018 yılına kadar kazanacağı bir Lig şampiyonluğu için bir BMN üyesi renktaşımıza konbine taahhüt ediyorum..Benim başarı kriterim 50. Yıl şampiyonluğudur..Umarım bu iddayı kaybederim..ama Ersuna inanmıyorum..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAranızdaki tartışmaya maydonoz olmak istemem ama senin ki de dar bir görüş.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa dışından taşıma otobüslerle dolduruldu o stad. Malum katılımcı dolayısı ile. Her maç dolmaz bu gidişle.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı Ersun şampiyon yapamazsa başkası zor yapar. Görüşmek üzere sevgili kardeşim. Sana katılıyorum, umarım kaybedersin :-)))
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi hayırlısı... Bu gece çok önemli...
Yorum
-
Giray BULAK, Fatih Tekke ve Hami Mandıralı'nın geçmişteki teknik direktörlük deneyimleri en fazla PTT 1.Lig seviyesinde bir hocalık için yeterlidir,Trabzonspor gündemine gelebilmeleri için öncelikle alt liglerde kendilerini ispatlayarak, CV lerine yazabilecekleri şampiyonluk, her hangi bir başarı veya kamu oyu gündemine oturacak parlak sonuçların altına imza atmaları gerekir.Böyle bir başarıları var mı hocalarımızın?. Yok.Peki bugün hangi süper lig, PTT 1.Lig takımı adı geçen hocaların adını anıyor, hangi takımlar kendilerine teklif getirmiş, hiç bir takım, o halde özellikle yerel basınımız evrensel ve ulusal bir takım olan Trabzonspor'u rahat bırakın lütfen.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bir vedamı? 2018 e kadar görüşmeyecekmiyiz
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Anlaşma kesinleşiyor bu gece...#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum