İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence usta, nevzat aydın, Ahmet çubukçu ve Tuncay bekiroğlu biliyor sadece abi. Direk görüştüğün biri var mı bunların içinde
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBielsa icin gorusunuz nedir?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu için çok sıkı bastırıyorlardı. O iş şaka değil. Risk her zaman var.
lucescu olmazsa bence tek ihtimal ersun
başka isim düşünüyorum ama bulamıyorum
lucescu olmazsa ersunu istemeyen arkadaşlar bir hoca önersinlerde bilelim kim var türkiyedeadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı hocayla başarı sağlanacağını sanmıyorum.. Trabzonspor tarihinde yok böyle bişey..
Mircea Lucescu vari bir Hoca ve bu Baskan-Yönetim ile basariya kosmamasi imkansiz gibi birsey...Esyanin tabiyatina aykiri olur....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tane var.İnşallah bu hafta biter bu iş.
Yorum
-
Michael Laudrup'ta boşta diyorum hani...En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 23:49.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Bielsa ismini kulagına fısıldarsanız cok mutlu olurum.
Güray,ndiyaye,eren derdiyok u mutlaka takımda görmek istiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tane var.
Dediğin gibi komple ters köşe olabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBielsa kariyerine baktim...Cok fazla birsey yok.
Ama sevdik nedense...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum