Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O da var tabi ama gerçekten adamlar kaliteli üretim yapıyırlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sarelle'den zaral gelmez

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1 defa kendisiyle izzet ustayla 2 kere. Gorustum..kendisi direk isim vermedi uc kisiyle anlastik dedi ersun hocayi sordum simdilik oyle bilinmesi daha iyi dedi guldu...
      Açıkçası ben de böyle hissediyorum, çünkü usta çok net bi şekilde Ersun hocayı tarif etti, bence bilerek yaptı bunu, hedef saptırmak için.

İçimden bi ses Lucescu da olmayacak, hiç beklemediğimiz, adı anılmayan bir yabancı gelecek diyor.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lucescu olmazsa sonrasını kestiremiyorum şu an. Lobi savaşları olur. Ayrıca Ersun hocanın adı manipülatif bir operasyonda hedef şaşırtmak için kullanılacaksa, bir yerlerde çok önemli bir yanlış yapılıyor demektir.
        abi lucescu olmazsa kimi getirebilirler sence
        bence başkan isim verdiği için lucescu gelecek
        ama başka yabancı risk değilmi bu riski göze alabilirlermi
        adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açıkçası ben de böyle hissediyorum, çünkü usta çok net bi şekilde Ersun hocayı tarif etti, bence bilerek yaptı bunu, hedef saptırmak için.

İçimden bi ses Lucescu da olmayacak, hiç beklemediğimiz, adı açılmayan bir yabancı gelecek diyor.
          Bu da bir ihtimal elbette. Ancak tamamen sürpriz biri olacaksa bunu yönetim kurulunun çoğu bile bilmiyordur. Hepimiz ters köşe olabiliriz son anda.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            saydığın isimlerin hepsi yerli isimler ve bilinen isimler.. dediğim gibi yerli isimler üzerinde ersunun etkisi büyüktür.. yerli oyuncuların hepsi ersunun takımlarında forma giymek isterler.. çünkü ersun bu isimleri parlatır, en azından köreltmez.. fakat transfer başarısı derken yabancı oyuncular anlaşılmalıdır..
            colman yeterince iyi degil mi idi ? ayrıca yabancı oyuncu mu bulmak inanın yerliden kolaydır. bnm i az okusa tonla adam bulur))
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Yabancı hocayla başarı sağlanacağını sanmıyorum.. Trabzonspor tarihinde yok böyle bişey..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu hafta başkan usta ile görüşeceğim
                iletmemi istediğiniz şeyler varsa iletebileceklerimi aktarayım
                tabi ki ersun hoca hakkında bildiklerimi ve kanaatimi aktaracağım
                Stadyumla ilgili önerilerimiz için kime ulaşabiliriz?

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi lucescu olmazsa kimi getirebilirler sence
                  bence başkan isim verdiği için lucescu gelecek
                  ama başka yabancı risk değilmi bu riski göze alabilirlermi
                  Lucescu için çok sıkı bastırıyorlardı. O iş şaka değil. Risk her zaman var.

Yorum

• bilmiyorum heycanla yorumlari okurken ümit abiden son dakkika sevindirici haber gelecek derken aklima güvenc kurtar geldi
                    kendisi cok iyi insan tanisma firsati bulmustum ama hoca olarak Allah korusun tabiki
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Bu da bir ihtimal elbette. Ancak tamamen sürpriz biri olacaksa bunu yönetim kurulunun çoğu bile bilmiyordur. Hepimiz ters köşe olabiliriz son anda.
                      Abi peki başkanın belirttiği bir sistemi kurabileceğimiz Lucescu dışında ona benzeyen yabancı hoca kim var? .......

Yorum

TS TV ne zaman yayında ?
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ersun yanaldan baska yerli hoca suan düsünemiyorum bile
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Bence usta, nevzat aydın, Ahmet çubukçu ve Tuncay bekiroğlu biliyor sadece abi. Direk görüştüğün biri var mı bunların içinde

Yorum

• Oy tombulum tombulum, yoldan geldim yorgunum gençler. İzninizi rica ediyorum. İyi geceler.

Yorum

Valla Bielsa ismini kulagına fısıldarsanız cok mutlu olurum.

Güray,ndiyaye,eren derdiyok u mutlaka takımda görmek istiyoruz.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X