Şahsen lafına en çok itimat ettiğim Ts yorumcusu erdal hoş da bence ersun olmayacak dedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami çalıştığı sezonda çok iyi iş çıkardı, sonra gittiği Antalya'da başarısız oldu. Reşit Akçay'ın yardımcısı idi. O sezon başarı Reşit Akçay'a aittir. Takımı hazırlayan oydu ve başarılı gidiyordu. Avrupa'da 10'un üstünde maç yapıldığı için ligde aksama olmuştu. Hami ile sadece lige yüklenerek 4. bitirmiştik. Dediğim gibi sonrasında Hami Antalya'da bir alt ligde maalesef kovuldu. Artık Hami, Fatih Tekke gibi sadece futbolcu kimliği olan değerlerimizi burada hoca olarak sunmanın anlamı yok.
Ha Ersun gibi tecrubesi net bir adamla geniş yetkilerle anlaşırsın. dersin ki hoca bizim Tekke yi de eğit yetiştir. yada hami tekke çok meraklı ise gitsin 1461 den başlasın önce. bir göstersin kendini13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut duyumcuların üzerine yenileri de eklenmiş. Şahsen çok mutlu oldum. Nutella'mı aldım duyum bekliyorum şu an. Günlerden pazar, saat gecenin 11'i... Hadi bakalım hangi duyumcu ne yazacak...
Not: Nutella'da eski tad yok sanki...Formülünü değiştirdiler mi acaba...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. Bana verilen listede yoktu. Palavra haber.........
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta yerelleri memnun edeceğim derken bizi ihmal etmesin.ersun'u yereller yüzünden veto etmesin.
Yerellerin amacı o zaten, Muharrem Usta ve Ersun birleşirse istikrar sağlanır, uzun yıllar birlikte çalışırlar ve başarılı olurlar. Ancak yabancı antrenör geldiği taktirde ortaya çıkacak belirsizlik (Lige gelip şu takımı adam edecek, yarım devrede olayı çözecek yabancı bir babayiğit tanımıyorum, temiz en az 2 senesi var) sonucu takım başarısız olduğu an yabancı antrenöre vurulacak damga hazır. Gerisini Usta düşünsün. Yereller için bundan iyi fırsat olamaz, Vahid gibi biri gelsin diye dua ediyorlar. Lucescu dışında yabancı hiçbir antrenör kabul görmeyecek. Hele hele Felix Magath felan... Gülüyorum sadece.))) Muharrem Usta yönetimi böyle bir hata yapmaz diye umuyorum. Yabancı antrenör ile hiçbir şey başaramayız, şampiyonluğa felan oynayamayız kısa vadeli başarı zaten hayal olur, adam gelir gelmez 2 sene isteyecek. Daha takımı ve ligi tanıyacak... Ölme eşeğim ölme...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba abi nutella bozduysa torku öneririm bu ara revaçta
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun'un haber gönderdiği konusunda bir bilgim yok. Benim bilgim şöyle; 3-4 gün önce yabancı kararı alındı. Ama Ersun konusunda kapıların lapatılmaması için yoğun bir baskı yapıldı, ki ben de elimden geleni yaptım. Şu an durum %50-%50... Sen direkt Muharrem beyden bilgi alıyorsan daha iyi bilirsin. Ben bu konuda kendisiyle görüşmedim. Yönetici arkadaşlarımdan aldığım bilgileri aktarıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen lafına en çok itimat ettiğim Ts yorumcusu erdal hoş da bence ersun olmayacak dedi
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut duyumcuların üzerine yenileri de eklenmiş. Şahsen çok mutlu oldum. Nutella'mı aldım duyum bekliyorum şu an. Günlerden pazar, saat gecenin 11'i... Hadi bakalım hangi duyumcu ne yazacak...
Not: Nutella'da eski tad yok sanki...Formülünü değiştirdiler mi acaba...
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
bu hafta başkan usta ile görüşeceğim
iletmemi istediğiniz şeyler varsa iletebileceklerimi aktarayım
tabi ki ersun hoca hakkında bildiklerimi ve kanaatimi aktaracağımceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarelle>nutella
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 defa kendisiyle izzet ustayla 2 kere. Gorustum..kendisi direk isim vermedi uc kisiyle anlastik dedi ersun hocayi sordum simdilik oyle bilinmesi daha iyi dedi guldu...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgi olarak değil, görüş olarak söyledi.bu yönetimle hoca çok farketmez demeye getirdi ersun hocanın da hakkını verdi.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota ile Arçil reklamlarında oynadı diye mi?
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerellerin amacı o zaten, Muharrem Usta ve Ersun birleşirse istikrar sağlanır, uzun yıllar birlikte çalışırlar ve başarılı olurlar. Ancak yabancı antrenör geldiği taktirde ortaya çıkacak belirsizlik (Lige gelip şu takımı adam edecek, yarım devrede olayı çözecek yabancı bir babayiğit tanımıyorum, temiz en az 2 senesi var) sonucu takım başarısız olduğu an yabancı antrenöre vurulacak damga hazır. Gerisini Usta düşünsün. Yereller için bundan iyi fırsat olamaz, Vahid gibi biri gelsin diye dua ediyorlar. Lucescu dışında yabancı hiçbir antrenör kabul görmeyecek. Hele hele Felix Magath felan... Gülüyorum sadece.))) Muharrem Usta yönetimi böyle bir hata yapmaz diye umuyorum. Yabancı antrenör ile hiçbir şey başaramayız, şampiyonluğa felan oynayamayız kısa vadeli başarı zaten hayal olur, adam gelir gelmez 2 sene isteyecek. Daha takımı ve ligi tanıyacak... Ölme eşeğim ölme...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum