İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha tovbe acmam konuyu uzatmam��2li 3 lu daldilar bana��
3 hoca
Favre-Bielsa-Ersun olabilir.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz konu dışı olacak ama Bayern bir futbol katilidir. Profesyonellikle alakası olmayan bir kulüptür. Guardiola bana sorarsan kovduklarına şaşırdım ama teknik direktör felanda değil. Çok aptalca tercihleri vardır. Takıntıları vardır. Barça'dan gönderilme nedenlerinin başında gelir.
ama kesinlikle profesyoneller"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bielsayı bende isterim fakat bu adam 2. vahit vakası yaşatabilir. yurt dışında lucescu dışında hoca bu takıma ne kadar uyar oda şüpheli. şenol güneş gelsin.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Thomas Schaaf, Felix Magath, Spagetti... Allah ım acı bize, bunlardansa Hami ye razıyım... 2. Vahid dönemini kaldıramam, Muharrem beyi de yakacaklar matmazel. Lucescu olmuyorsa yabancıya HAYIR... Luce nin gönlü yoksa mırın kırın ediyorsa ona da HAYIR...))
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguardolanin ayrildigi aciklandi
ancelotti yeni hocasi olacak bayernin
adamlardaki beceriye bak
her sey 6 ay önceden hal oluyor
hic biysey tesdüfe birakilmiyor
profesyonelligin kitabini yaziyor münihNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum