Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    guardolanin ayrildigi aciklandi
    ancelotti yeni hocasi olacak bayernin

adamlardaki beceriye bak
    her sey 6 ay önceden hal oluyor
    hic biysey tesdüfe birakilmiyor
    profesyonelligin kitabini yaziyor münih
    Biraz konu dışı olacak ama Bayern bir futbol katilidir. Profesyonellikle alakası olmayan bir kulüptür. Guardiola bana sorarsan kovduklarına şaşırdım ama teknik direktör felanda değil. Çok aptalca tercihleri vardır. Takıntıları vardır. Barça'dan gönderilme nedenlerinin başında gelir.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha tovbe acmam konuyu uzatmam��2li 3 lu daldilar bana��
      Lucescu anlasilan Hoca olamaz ama ugrasildigi net.

3 hoca

Favre-Bielsa-Ersun olabilir..
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Lucescu 70'inden sonra iş yapar mı bilemiyorum ama Shaktar'a kurduğu sistemin %70'ini bize yansıtsa Avrupa takımı oluruz. Bırakın ligi
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biraz konu dışı olacak ama Bayern bir futbol katilidir. Profesyonellikle alakası olmayan bir kulüptür. Guardiola bana sorarsan kovduklarına şaşırdım ama teknik direktör felanda değil. Çok aptalca tercihleri vardır. Takıntıları vardır. Barça'dan gönderilme nedenlerinin başında gelir.
          futbol katili olduklarina katilirim
          ama kesinlikle profesyoneller
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=50267]!olgun![/MENTION] Abi yok mu bir gelişme ?

Yorum

• Dışarıya falan bakmaya gerek yok, Ersun Yanal orda öylece duruyor işte.

Yorum

• ersun gelmemeli bu adamın balans ayarı kalmamış. civata yalama yapmış fabrika ayarlarına dönemiyor.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• bielsayı bende isterim fakat bu adam 2. vahit vakası yaşatabilir. yurt dışında lucescu dışında hoca bu takıma ne kadar uyar oda şüpheli. şenol güneş gelsin.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Dikkat edin tahmin yaparken..... Olgun Ersun Yanal olmayacak diyor ve yabancı hoca olacak diyor....O tahminleri yazarken Ersun'u yazmayın .......

Yorum

• Ersun Yanal sadece bedenen değil zihnen de Trabzonspor'a gelirse başarılı olur.

Yorum

• mourinho şuan boşta oda bizi seviyor mu? biz elmayı seviyoruz. gelsin görelim mourinho.

Yorum

• ersun gençlerbirliğini çalıştıran ersun olsa bu ligin en iyisi tartışmam bile. ama bu adam bitik. anlayalım artık.

Yorum

• Thomas Schaaf, Felix Magath, Spagetti... Allah ım acı bize, bunlardansa Hami ye razıyım... 2. Vahid dönemini kaldıramam, Muharrem beyi de yakacaklar matmazel. Lucescu olmuyorsa yabancıya HAYIR... Luce nin gönlü yoksa mırın kırın ediyorsa ona da HAYIR... ))
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• [Bu arada 1461 e de hoca baksınlar hazır bakılmışken..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                guardolanin ayrildigi aciklandi
                                ancelotti yeni hocasi olacak bayernin

adamlardaki beceriye bak
                                her sey 6 ay önceden hal oluyor
                                hic biysey tesdüfe birakilmiyor
                                profesyonelligin kitabini yaziyor münih
                                Almanlar icin profesyonellik kelimesi bence az bile.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X