Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istediğn rep olsun be sevgili adminim ben unutuyorum rep işini bazen. aha rep olmadı adminim .rep veriyim deim rep gitmiyor size.
    Ronincim boşver repi sen. Varlığın yeter.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Duyumcu?

Öncelikle belirteyim ki duyumcu falan kesinlikle değilim. Bu yakıştırma hoş değil, çünkü duyduğu bir şeyi paylaşmıyorum. Yalnız Zat-ı Muhteremin satmasının anormal görüldüğü vakitleri hatırlıyorum ben. O zamanlar öyle bir isteği dahi yoktu forumdaki sizlere göre. Oysa İstanbul'da bizatihi masaya oturuldu. Siz en iyisi mi Onur'a sorarsınız. Bende vereceği cevabı sabırsızlıkla merak ediyorum.

Satılamayışı evet, kesinlike taraftar baskısı, hakeza Onur'un gitmek isteyişide. Dediğim gibi Onur'a sorarsınız. Ya da 20 sene sonra bir röportajda söyler kendisi zaten.

Yem? Tebessüm ettim.
      Abi nesin ? .Sormasi ayip .

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• luceyle 1+1 yıl şeklkinde de anlaşılabilir.. ilk yıl şampiyon yaparsa opsiyon kullanılmayabilir..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet. fb tam şampiyon olabilecek takım gibi oynuyor ve bjk dan önde şampiyonluk şansı. geçen sene gs de öyle şampiyon oldu.
          bende besiktasin sansini kuvvetli goruyorum bu sikecilerin 1-0 lari yakinda patlar abi hic top oynamiyolar sistem yok hic bise yok gokhan gonul bi sakatlansa formdan dusse takim cokecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne kadar Mazosist insanlarsınız yahu. Rize maçındaki gibi oynayıp 3-0 yenilmeye razı olmak da ne demek. 3 puan olsun da nasıl olursa olsun. Bize öyle bir hoca lazım.
            Yaşar abi o öyle olmuyor işte.
            Kaç yıldır tribünde insanların çektiği eziyete ben şahidim.
            Futbol yüzü gördüğümüz yok.
            Hep stres hep sinir hep isyan. Canın ayak parmağından girip ağzından çıkıyor maç izlerken. Asıl mazoşist bu durum bence. Öyle bir şey ki iste az nefes alıp mutlu olmayı stresten ölmeye 3 puan pahasına tercih ediyoruz.
            Ben ediyorum çoğu kez şahsen. Tabii ki ikisi olsa amenna.

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi nesin ? .Sormasi ayip .

Tribünde takım gol atınca sarıldığın ama tanımadığın adam.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yaşar abi o öyle olmuyor işte.
                Kaç yıldır tribünde insanların çektiği eziyete ben şahidim.
                Futbol yüzü gördüğümüz yok.
                Hep stres hep sinir hep isyan. Canın ayak parmağından girip ağzından çıkıyor maç izlerken. Asıl mazoşist bu durum bence. Öyle bir şey ki iste az nefes alıp mutlu olmayı stresten ölmeye 3 puan pahasına tercih ediyoruz.
                Ben ediyorum çoğu kez şahsen. Tabii ki ikisi olsa amenna.
                3-3 luk kayseri macini hatirlar misiniz bilmiyorum beni bu kadar heyecanlandiran elimin ayagimin titredigi baska bi mac hatirlamiyorumm

Yorum

Tribünde takım gol atınca sarıldığın ama tanımadığın adam.
                  Abi çok politik cevap veriyon yav . ). Bilgilere nasil ulasiyosun diyeyim

Yorum

• Umit abi gelsede Ersun tamam dese

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi çok politik cevap veriyon yav . ). Bilgilere nasil ulasiyosun diyeyim

Bence çok samimi bir cevaptı.

Yorum

• 2 tane düzgün kanat adamı olsa , içerde 17de 15 yapardık , Onur-Pedro-Aykut-Aytaç-Mbia-Mehmet-Marin , gelecek hocanın bu oyuncuların haklarını vermesi gerekir , içsaha maçları için buraya Cardozo da yazılır ,

Yorum

Bence çok samimi bir cevaptı.
                          Cevap samimi ama istedigim degildi . Neyse

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umit abi gelsede Ersun tamam dese

[MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] şimdi mehtaba karşı nutellasını kaşıklıyordur.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Duyumcu?

Öncelikle belirteyim ki duyumcu falan kesinlikle değilim. Bu yakıştırma hoş değil, çünkü duyduğu bir şeyi paylaşmıyorum. Yalnız Zat-ı Muhteremin satmasının anormal görüldüğü vakitleri hatırlıyorum ben. O zamanlar öyle bir isteği dahi yoktu forumdaki sizlere göre. Oysa İstanbul'da bizatihi masaya oturuldu. Siz en iyisi mi Onur'a sorarsınız. Bende vereceği cevabı sabırsızlıkla merak ediyorum.

Satılamayışı evet, kesinlike taraftar baskısı, hakeza Onur'un gitmek isteyişide. Dediğim gibi Onur'a sorarsınız. Ya da 20 sene sonra bir röportajda söyler kendisi zaten.

Yem? Tebessüm ettim.
                              Tam olarak anlayamadım Onur kendisi de gitmek istedi mi diyorsunuz, yoksa tam tersi mi?
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ronincim boşver repi sen. Varlığın yeter.

en sevdiğim adminlerdensiniz.

bende doğruya doğru 1-ilker 2-u sadıkolu 3-siz. ............toplam 5 tane var. ama nazim cana kimse cezayı veremedi herkes gördü onun dediğini.

bana(ronine) musahama gösteen angutlar dedi.bunu ya bmn deki tüm bu forumdaki üyelere dedi yada adminlere yöneticilere dedi ve ki bence adminlere angut dedi ve ceza verilmedi .bu hiç adil değil.

bana musaham gösteren angutlar derken kovun atın bu ronini bu forumdan demek istedi.üye kovamıyacağına göre demek angut kime dedi? ama ceza vermediler ona sevgili oruç adminim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X