teknik direktör kim gelir bilmemde sadi tekelioğlunun kuluple tüm bağlarının kopması lazım. altyapıdan anlayan futbolcunun nasıl yetiştirildiğini bilen hollanda, belçika ispanya yada almanyadan bir ekip getirtirsin. bu iş hallolur. sadi tekelioğlu kimdir de trabzonsporun teknik direktörülüğünü yapacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkana güveniyorum,en doğrusunu yapacağına da inanıyorum,
fakat hoca transferi için baya zaman vardı 2. yarıya yeni hoca ile girilse çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben,
zaten şampiyonluk falan bekleyen yok,
gelecek hoca takıma bir ivme kazandırırdı,
2. yarı boyunca takımı çözer gerekli hamleleri sezon sonu aldırırdı,
olursa Türkiye kupasını alırdı.
Sadi hocam ile,aslında sadece Sadi hocadan kaynaklanan bişi değil topçular da çok samimiyetsiz,
bu halimizle ilk 8 e bile kalamayız kupa da,
kalsan bile 3 bacılardan hiç birisini eleyemez bu futbolcu gurubu bu zihniyetleri ile,
hem sahadaki topçular,hem bizler komple bi yılgınlık içerisindeyiz,
hiç bir maçın favorisi değiliz,bundan daha acı bişi var mı,
e bu halimizle nasıl Türkiye Kupasını alacağız,
bu kasvetli havayı iddalı bir hoca dağıtabilirdi,geç kalındı,
benim korkum,
kos koca 2. yarı böyle geçerse gelecek sezon bu ruh halini dağıtmak ta kolay olmaz,
şimdiden umutlar filizlenecek te gelecek sezona iddalı gireceksin.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana güveniyorum,en doğrusunu yapacağına da inanıyorum,
fakat hoca transferi için baya zaman vardı 2. yarıya yeni hoca ile girilse çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben,
zaten şampiyonluk falan bekleyen yok,
gelecek hoca takıma bir ivme kazandırırdı,
2. yarı boyunca takımı çözer gerekli hamleleri sezon sonu aldırırdı,
olursa Türkiye kupasını alırdı.
Sadi hocam ile,aslında sadece Sadi hocadan kaynaklanan bişi değil topçular da çok samimiyetsiz,
bu halimizle ilk 8 e bile kalamayız kupa da,
kalsan bile 3 bacılardan hiç birisini eleyemez bu futbolcu gurubu bu zihniyetleri ile,
hem sahadaki topçular,hem bizler komple bi yılgınlık içerisindeyiz,
hiç bir maçın favorisi değiliz,bundan daha acı bişi var mı,
e bu halimizle nasıl Türkiye Kupasını alacağız,
bu kasvetli havayı iddalı bir hoca dağıtabilirdi,geç kalındı,
benim korkum,
kos koca 2. yarı böyle geçerse gelecek sezon bu ruh halini dağıtmak ta kolay olmaz,
şimdiden umutlar filizlenecek te gelecek sezona iddalı gireceksin.
İnşallah başkan ne yaptığını biliyordur.
Yorum
-
Zurnanın son deliğindeyiz. Bizim için problem yok taraftar olarak zaten alışığız ama başkanın zannettiğimiz gibi profesyonel bir yönetici olup olmadığının ilk sınavı.
Planına (eğer varsa) sağdık mı kalacak yoksa taraftar baskısından yılıp dalgalı denizlere mi kıracak dümenini. Bekleyelim görelim....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZurnanın son deliğindeyiz. Bizim için problem yok taraftar olarak zaten alışığız ama başkanın zannettiğimiz gibi profesyonel bir yönetici olup olmadığının ilk sınavı.
Planına (eğer varsa) sağdık mı kalacak yoksa taraftar baskısından yılıp dalgalı denizlere mi kıracak dümenini. Bekleyelim görelim.
Ama benim asıl endişem önsözleşme olsa dahi takımın çok kötü gitmesi durumunda ne yapılacağı. Allah göstermesin kümeye doğru bir kayış olursa önsözleşmeye rağmen sezon sonuna kadar sabredilebilir mi şüpheli.
Çok karışık bir dönemdeyiz, inşallah en az zararla atlatırız.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek umudum başkanın donanımı, ona güveniyor olmam. Başkanın yaş dala basmayacağını düşünüyorum ve Lucescu ile önsözleşme imzalandığını tahmin ediyorum. Eğer önsözleşme yoksa ortada başkan sezon sonuna kadar dayanamayacaktır.
Ama benim asıl endişem önsözleşme olsa dahi takımın çok kötü gitmesi durumunda ne yapılacağı. Allah göstermesin kümeye doğru bir kayış olursa önsözleşmeye rağmen sezon sonuna kadar sabredilebilir mi şüpheli.
Çok karışık bir dönemdeyiz, inşallah en az zararla atlatırız....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin umudun hepimizin umudu zaten aksini kimse düşünmek istemiyor. Diğer taraftan kümeye doğru kayacakk bir takım değil Takımımız o kadar karamsar olmayın lütfen.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn doğrusu böyle ama yine hepimizin başarılı olma ihtimalini daha yüksek gördüğü Lucescu ile protokol imzalandığı söyleniyor.2+1 yıllıkmış.
Umarım öyledir ama bu sefer yarım dönemi bu futbol fakiri adamın önderliğinde geçirmek eziyeti var ona nasıl çare bulacağız bilmiyorum.
Lucescuyu ikiye bölsek yarısı orada yarısı burada olmamı acaba?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami gelsin ve bizim taraftardaki "hami çok iyi hocadır" olayını biran evvel bitirelim, yoksa bu iş uzadıkça bayacak. İyice şehir efsanesi oldu bu olay. Büyük takımlara gol atan vasat oğlu vasat anadolu takımı topçusunu Ronaldo yapıp transfer listesinin başına yazan tayfanın başka türlü önünü alamayacaz yoksa. Hazır ortam müsaitken gelsin bi de onla rezil olalım ve bu Hami defteri kapansın. Ben bu yerel şehir efsanelerinden yıldım.
Hala anlamıyorum o kadar sanslıyız ki:
Bosta cok kaliteli teknik direktörler var ve neden hala bekliyoruz?
Ramos,BielsaiGarcia hangisi gelse hayır deriz?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ersun Yanal ın tekrar gelmesi şaka gibi.
Şikebahcede dıs etkilerin esliginde yasadıgı sampiyonluk haric ne basarısı var?
Lucescu vari hoca Ersun mu yani?
Valla ben yemedim sizi bilmem.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum