İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun'un gidişinde yaşanan krizlerden biri de Ekici'ydi zaten. İHO bile söylemişti, bizden 8 oyuncu istedi Ekici'yi bile as kadroda düşünmedi diye. Zenit'li Danny'i istiyordu o mevki için bu bilinen bir şey. Ama Ekici Muharrem Usta'nın üstünde çok durduğu bi oyuncu, Ersun gelse bile Ekici'yi kolay yedek bırakabileceğini sanmıyorum.
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide ilk yıl şampiyon olamazsan millet sana birader nereye gidiyorsun demezmi
veya lucescunun şampiyon yapamadığı takımı oğlumu yapacak
bi kere lucescu sistem hocası 1 yıl sonra emeklimi olacak
boş bir duyum
gel gelelim bu sistem turkiye de olur mu su an icin zor hemde cok zor su an zamani mi bence degil sonra olur mu evet sampiyonluk sonrasi mantikli cunku biz trabzon insani sabirsiz insaniz 4-5 sene sonra ne olacagini hic bilmedigimiz bir sistemi kabullenemeyiz
Sent from my iPhone using TapatalkEn son Umut Kanber tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 00:32.
Yorum
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide ilk yıl şampiyon olamazsan millet sana birader nereye gidiyorsun demezmi
veya lucescunun şampiyon yapamadığı takımı oğlumu yapacak
bi kere lucescu sistem hocası 1 yıl sonra emeklimi olacak
boş bir duyum
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50. Yil kesinlikle sampiyonluk isteniyor....
Yorum
-
Abi Luce sene pazarlığı yapıyor sanki kendisine takım yokmuş gibi. Hani mesele artık şuna geldi:
-benim denetimimde oğlumun çalışabileceği ve hedefleri olan bir takım istiyorum.
+biz de sizi istiyoruz ama hoca olarak.
-valla 1 yıl çalışırım sonra oğluma devrederim daha da fazlası olmaz.
+biz en az 3 yıl sizi istiyoruz.(oğlun umrumuzda değil)
-pazarlıkla 2 yıla kadar çıkabilirim(her şey oğlum için)
Salalım gitsin abi gelmek isteyen adam kaç gün hocalık yapacağının pazarlığını yapmaz hani oğlunun işi için kendi hocalığını lütfediyor sanki bize 1 yıl kendini hediye veriyor sonra biz borcumuzu oğluna takım emanet ederek ödeyeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜst akil sahibi fitne fesatci kontenjanimiz pek yok diye biliyorum, bizdeki fitne fesatcilar Giray Bulak gibi aglayip sizlamakdan öte gecemeyen cinsden ama tabi sen daha tecrübelisindir bu konuda
Ali Giray Cengizi direk takimin basina atayalim o zaman derim ben
Diğer iki maddede yazılanları o ağlayan "alt akıl(!)" şebesi halledebilir.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem usta.....
o zaman lucescu geliyor diyebiliriz dediğinize göreadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
[MENTION=44314]Trapezunt[/MENTION] Nedir bu uygulanabilir olmayan sistem. Keşke meramınızı tek bi mesajla anlatsanız da bu iş dallanıp budaklanmasa. Akıl verdiğimden değil elbette ama "x'le görüşüldü, y-z-w şartlarını sundu, bizimkiler a-b-c dedi" şeklinde olayı anlayan kısa bi özet geçseniz herkes için daha kolay olacak / [MENTION=50267]!olgun![/MENTION]
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha öncede yazdım. Lucescu'nun sistemi Türkiye'de kabul edilebilir bir şey değil. Trabzonspor deneme tahtası değil. Çok kurcalamayayım ama büyük camia değil miyiz biz kardeşim.
o kabul görmeyen sistemle 2 şampiyonluk 1 süper kupa 1 şampiyonlar ligi çeyrek geldi.
Pareira bile 96'da ortasahada sürekli top çevirip ileride o kadar da etkili olmayan ama savunması çok iyi anlayışla (elbette malum maçta şansta yardım etti) şampiyonluğu aldı.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum