eğer lucescu ihtimali varsa sonuna kadar bu ihtimal zorlanmalı diye düşünüyorum.. luceyle bu yıl sonu anlaşamazsak bir daha onunla çalışma şansımız olmayacak ama ersun zaten sürekli buralarda.. luce başarısız olursa ersunla gene anlaşabiliriz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesibel kardeşim bu ersun yanal antipatisi sana nerden geliyor merak ettimde bir açıklarsan sevinirim.
Şahsi olarak kendisini kesinlikle sevmiyorum. fener bağı hele.
Trabzonspor'a manen yakıştırmıyorum.
Açıklamaları, tavırları, davranışları benim için hep eksi puan.
Ben böyleyim. Sadece futbol anlayışına bakamıyorum adamın. Kaldı ki şu an eski futbol heyecanı kendisinde mevcut mu Allah bilir. Ayrıca kendisi hep gezmelerde. Bu disiplin anlayışını nasıl sağlar o da muamma.
Kısaca bunu söyleyeyim. Ben gelmesin desem de geleceği varsa gelecek zaten. Doğru yaptığı her işte destek olurum. Elimden daha fazlası asla gelmez.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'a kilitlenmeye gerek yok; kim gelirse gelsin o "cephe açma", "alt oyma" işleri olacak. Şekil ve yöntem değişir. Mesela:
-Ersun Yanal gelirse daha ilk dakikadan itibaren Serdar Bali başta olmak üzere bütün öz evlatlar "vurun kahpeye" deyu hücûma aer-âgâz eylerler.
-Lucesku veya dengi bir hoca gelirse komplo kurmak ve harcamak için zaman, fırsat ve fitne fesat işlerinde üstad bir "Üst Akıl" bulununcaya kadar beklenir.
-Öz evlatlardan biri gelirse diğer daha önce denenmemiş ya da ikinci şansı bekleyen öz evlatlar yerine geçmek için bireysel Ali Cengiz faaliyetlerine girişir.
Ali Giray Cengizi direk takimin basina atayalim o zaman derim benNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün selam söyledi ya o yüzden düşündük.
star warsdaydim macdan sonra mac sonunu bilmiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer seyi gectim abi adam TD olarak gelmek istemiyor en buyuk sikinti burada gelirim ama sonra arka plana gecerim demek bence su an icin gereksiz oglunun ne yapacagini bilmiyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam duydugumu yazdimmm ... yazmam istemiyosan...
mesela bunu açıklarsanız hep birlikte doğruluk oranına karar verebilirizadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, Ekici'nin alternatifini bulduğu an ondan formayı alır.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumlar doğru ise 1 yılda direten ve 2 yılda anlaşan bir teknik direktör oğlunu getirmez. Takımı kendi yönetir.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, Ekici'nin alternatifini bulduğu an ondan formayı alır.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@zekiuzundurukan
Ersun Yanal, "Çalışmaktan büyük keyif aldığım şehir" dediği Trabzon'a dönüş hazırlığında...
Ooo mesele bitmiş. Zeki bile haber yaptıysa. Onur won.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum