Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer lucescu ihtimali varsa sonuna kadar bu ihtimal zorlanmalı diye düşünüyorum.. luceyle bu yıl sonu anlaşamazsak bir daha onunla çalışma şansımız olmayacak ama ersun zaten sürekli buralarda.. luce başarısız olursa ersunla gene anlaşabiliriz..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sibel kardeşim bu ersun yanal antipatisi sana nerden geliyor merak ettimde bir açıklarsan sevinirim.
      İki günde bir açıklıyorum zaten
      Şahsi olarak kendisini kesinlikle sevmiyorum. fener bağı hele.
      Trabzonspor'a manen yakıştırmıyorum.
      Açıklamaları, tavırları, davranışları benim için hep eksi puan.
      Ben böyleyim. Sadece futbol anlayışına bakamıyorum adamın. Kaldı ki şu an eski futbol heyecanı kendisinde mevcut mu Allah bilir. Ayrıca kendisi hep gezmelerde. Bu disiplin anlayışını nasıl sağlar o da muamma.
      Kısaca bunu söyleyeyim. Ben gelmesin desem de geleceği varsa gelecek zaten. Doğru yaptığı her işte destek olurum. Elimden daha fazlası asla gelmez.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal'a kilitlenmeye gerek yok; kim gelirse gelsin o "cephe açma", "alt oyma" işleri olacak. Şekil ve yöntem değişir. Mesela:
        -Ersun Yanal gelirse daha ilk dakikadan itibaren Serdar Bali başta olmak üzere bütün öz evlatlar "vurun kahpeye" deyu hücûma aer-âgâz eylerler.
        -Lucesku veya dengi bir hoca gelirse komplo kurmak ve harcamak için zaman, fırsat ve fitne fesat işlerinde üstad bir "Üst Akıl" bulununcaya kadar beklenir.
        -Öz evlatlardan biri gelirse diğer daha önce denenmemiş ya da ikinci şansı bekleyen öz evlatlar yerine geçmek için bireysel Ali Cengiz faaliyetlerine girişir.
        Üst akil sahibi fitne fesatci kontenjanimiz pek yok diye biliyorum, bizdeki fitne fesatcilar Giray Bulak gibi aglayip sizlamakdan öte gecemeyen cinsden ama tabi sen daha tecrübelisindir bu konuda

Ali Giray Cengizi direk takimin basina atayalim o zaman derim ben
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ersun Yanalı istemeyen renktaşlarım.Sebepleri ile açıklarmısınız.
          Gerçekten benim bakış açıma göre şuan en uygun aday.Olumsuz yan göremiyorum.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün selam söyledi ya o yüzden düşündük.
            ropörtajdami
            star warsdaydim macdan sonra mac sonunu bilmiyorum
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Derin Trabzon ölmedi, hala aramızda.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ekicinin ersundan hoslandigini dusunmuyorum cunku Umit abi(@deep blue) sigurdsson u ersun hocanin ozellikle istedigini ekiciyi yetersiz gordugunu hatirliyorum hafizam yaniltmiyorsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her seyi gectim abi adam TD olarak gelmek istemiyor en buyuk sikinti burada gelirim ama sonra arka plana gecerim demek bence su an icin gereksiz oglunun ne yapacagini bilmiyoruz

Duyumlar doğru ise 1 yılda direten ve 2 yılda anlaşan bir teknik direktör oğlunu getirmez. Takımı kendi yönetir.

Yorum

• Ersun Yanal, Ekici'nin alternatifini bulduğu an ondan formayı alır.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam duydugumu yazdimmm ... yazmam istemiyosan...
                      valla hocam duyumun nerden geldiği önemli
                      mesela bunu açıklarsanız hep birlikte doğruluk oranına karar verebiliriz
                      adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal, Ekici'nin alternatifini bulduğu an ondan formayı alır.
                        Beğenmediğinden mi(oyun tarzını), yoksa kişisel bir mesele mi var? Ekici'nin durumdan haberi var mı?

Yorum

• [MENTION=6174]zeki[/MENTION]uzundurukan
                          Ersun Yanal, "Çalışmaktan büyük keyif aldığım şehir" dediği Trabzon'a dönüş hazırlığında...

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Duyumlar doğru ise 1 yılda direten ve 2 yılda anlaşan bir teknik direktör oğlunu getirmez. Takımı kendi yönetir.
                            benim duyumdan anladigim 1 yil Td olarak gelip oglunu yardimci alarak sistemi kurmak.2.yildan sonra Genel manager olarak arka plana cekilip TD olarak ogluna birakmak

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal, Ekici'nin alternatifini bulduğu an ondan formayı alır.
                              İhodAn yerine transfer istemisti dogru hatirliyorum dimi hocam

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @zekiuzundurukan
                                Ersun Yanal, "Çalışmaktan büyük keyif aldığım şehir" dediği Trabzon'a dönüş hazırlığında...

Ooo mesele bitmiş. Zeki bile haber yaptıysa. Onur won.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X