İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
QUOTE]
İçerik/tartışmadan bağımsız söylüyorum..
Müthiş bir anlatım tekniğiniz var. İmrenmemek elde değil, tebrikler.. @deep_blue"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Hz. Mevlana
Yorum
-
Açık konuşmak gerekirse; Muharrem Usta yönetimi ile her hoca çalışmak ister.
Arkanızda bilime değer veren, profesyonel bir yönetim varsa hocanız ve futbolcunuz kariyer yapar.
Muharrem Usta gümbür gümbür geliyor. Altı ay sonra Trabzonspor'da çok farklı şeyleri konuşmaya başlayacağımızı düşünüyorum.
Yorum
-
Yazıyı alıntı yapmıyorum küfür olduğu için , benim mesajimda arada kaynamasın ama istesen de istemesen de Ersun Yanal yine gelecek. Bu takımı sadece sen tutmuyorsun , ayrıca adamı istemeyebilirsin ama küfürün ve hakaretin anlamı yok. Senin Avatarındaki bunak ne küfürleri haketti , ettik mi hiç ?
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi Hoca bence en azından zamı haketti. Gençlerle arası bu kadar iyiyse 1461in başınada getirilebilir. Ben kendi adıma eğer aylık 3000 liraya falan çalışıyorsa en azından güzel bi zam almayı haketti diye düşünüyorum.( ゚д゚)
Yorum
-
Sadi hoca çokta haksız değil, 4 maç , rizede penaltılar verilse 12 puan olacaktı. Üstelik constant ve medjanin de gitti. Bu sonuçlara göre Sadi hocayla başlasaydık şimdi liderdik.İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi ne ağlıyorsun be kardeşim ya. Abi insanda biraz empati yeteneği sosyal zeka olacak bu Giray, Sadi hepsi aynı türden çıkıp kamera karşısına ''bizi istemiyorlar, niye istemiyorlar'' diyor. Baydılar ya.
Yorum
-
Trabzonspor Başkanı*Muharrem Usta, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında teknik direktörlük içinErsun Yanal*ile görüşmelerde bulunduklarını söyledi.
Trabzonspor'un yeni başkanı, "Teknik direktörlük için en iyi kararı vermemiz gerekiyor. Lucescu mutlaka olacak bir isim değil. Ersun Yanal'ı değerlendiriyoruz, eski hocamız. Birçok teknik adamla görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.
İŞTE SPORX FARKIYLA YAŞANANLAR...
Muharrem Usta, Ersun Yanal ile 16 Aralık tarihinde ilk görüşmeyi yaptı.*Sporx'in özel olarak duyurduğu buluşmada*Yanal, Usta'ya; "Sezon sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum" cevabını verdi. Ancak Usta geri adım atmadı ve tekrar buluştuğu Ersun Yanal'ı büyük ölçüde ikna etti. İkili 21 Aralık Pazartesi günü tekrar bir araya gelecek ve bir pürüz yaşanmaması halinde, Ersun Yanal Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olacak.
Metiiiiiiiiin Allaaaaaaaaaaah
Kaynak: Sporx.com
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi hoca çokta haksız değil, 4 maç , rizede penaltılar verilse 12 puan olacaktı. Üstelik constant ve medjanin de gitti. Bu sonuçlara göre Sadi hocayla başlasaydık şimdi liderdik.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Başkanı*Muharrem Usta, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında teknik direktörlük içinErsun Yanal*ile görüşmelerde bulunduklarını söyledi.
Trabzonspor'un yeni başkanı, "Teknik direktörlük için en iyi kararı vermemiz gerekiyor. Lucescu mutlaka olacak bir isim değil. Ersun Yanal'ı değerlendiriyoruz, eski hocamız. Birçok teknik adamla görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.
İŞTE SPORX FARKIYLA YAŞANANLAR...
Muharrem Usta, Ersun Yanal ile 16 Aralık tarihinde ilk görüşmeyi yaptı.*Sporx'in özel olarak duyurduğu buluşmada*Yanal, Usta'ya; "Sezon sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum" cevabını verdi. Ancak Usta geri adım atmadı ve tekrar buluştuğu Ersun Yanal'ı büyük ölçüde ikna etti. İkili 21 Aralık Pazartesi günü tekrar bir araya gelecek ve bir pürüz yaşanmaması halinde, Ersun Yanal Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olacak.
Metiiiiiiiiin Allaaaaaaaaaaah
Kaynak: Sporx.com
Bitti o iş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum