Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben baskılı coskulu futbol gormek istiyorum takimimda.

Ersun yanalin gecen sezon geldigi mactan sonra 10 a yakin macinin ozetine baktim su an. Takim sadece bjk macinda gol atamamış
    O macta zaten en kotu maclardan biri.
    Gecen sezon cogu macta asagidki kadroyla ciktik yorum sizin.

Sol bek nizam
    sag bek salih
    stoper akbas
    orta saha fatih atik
    Sag kanat sefa yilmaz .

Ve bu kadroyla evizmizde 12 mac kazanio 35 den fazla gol attik

Bu oyuncularla bu kadar gol atmissa

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstad sair zamanlarda yazdıklarını gördüm ama cevap veremedim kusura bakma öncelikle.Evet oradaki misyonu bitmedi daha ama Şili milli takımında bir çözülme ve geriye gidiş var son dönemde.Geçtiğimiz sefer kazanılan kupada neredeyse emindim şampiyonluk geleceğinden ama aynı başarıyı tekrar etmeleri şu an için çok zor görünüyor.Şu an olmasa bile bir dönem sonrası için hep bir kenarda durmalı bizim için Sampaoli çünkü onun Avrupa futbolundaki muadili Guardiola bence ve ikisinin başka bir örneği yok.Senin Gallardo tercihini de son derece pozitif ve olumlu buluyorum bu arada.
      Sampaoli bu turnuvanın sonucu ne olursa olsun bence bırakacak Şili'yi. İspanya ligine gider büyük ihtimalle ama hangi takımla başlayacağını kestiremiyorum. Valencia'ya çok yakıştırıyorum kendisini bakalım. Bize gelmesini çok isterim ama 2-3 hafta içinde adama deli damgasını vuracaklar biliyorum. Adam oyuncak gibi oynuyor hamur gibi yoğuruyor istediği şekili veriyor takımına. Gallardo ve Sampaoli'yi takımın başında görmeyi çok isterim hatta Miguel Herrera bile olur bize. Tabi diğer iki adaya göre başarı şansı biraz daha riskli gelip batırabilir tamamen. Gallardo pazar günü Barcelona ile oynayacak maçı kaçırma River'ın gençleri bir kupa daha alırsa bu sefer artık herkes tanır kendilerini.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

7-8 transfer yapılamayacağına göre o kadar kötümser değilim. Benim önceliğim stoper, sol bek ve kanat.
        Ara dönemde evet ama yıl sonu 7-8 transfer şart takımın komple kabul değiştirmesi gerekiyor Ersun Yanal ya da bir başkası gelsin farketmez

Yorum

• Ekonomik tablo buna şu anda izin vermiyor. Ama adım adım 2 sezon içinde büyük değişim yaşanacaktır, yaşanmalıdır.

Sağ bek, Stoper, Stoper, Sol bek

Benim bu yazdan en büyük beklentim şu 4'lüyü sapasağlam yapmak.

İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ara dönemde evet ama yıl sonu 7-8 transfer şart takımın komple kabul değiştirmesi gerekiyor Ersun Yanal ya da bir başkası gelsin farketmez
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Ersun hocaya gereksiz yükleniliyor burda.Bize gelebilecek ve bizi tanıyan en iyi hoca.Hem gemisi de var,üstelik böbrek ameliyatı için 700 km yol gitmiş Şansızlığı İho ve hurma gibi adamlarla çalışmasıydı hemde Vahid'in bıraktığı enkaz futbolcu kadrosuyla..
            Başkanın seçimden önce Lucescu vaadine ben zaten inanmamıştım,seçime hava getirmek için yapılmış hamle olarak görünüyordu.Eğer Ersun gelirse niçin Lucescu gelmedi denilmemeli.

Yorum

• Ersun Yanal Türkiye´nin en iyi Teknik Direktörü demek, Mustafa Denizli ve Senol Günes´e en büyük küfürdür!

Kistas sikecileri sampiyon yapmaksa, en iyisi Mustafa Denizli..
              Kistas diger takimlari sampiyon yapmaksa en iyisi Senol Günes, ardindan Ertugrul Saglam´dir.
              Kistas en iyi futbolu oynatmak ise, en iyisi Senol Günes´tir

Transfer kistasina girmiyorum bile cünkü son gelisinde aldirdigi 4 Topcu, harcattigi Para, benim Amatör olarak aldirabileceklerimin cokcok altindadir!

Antrenman sistemine gelince, Halilhodzic´in 90´li sistemi ile Ersun´un modern sistemi carpisti..sonuc? Halilhodzic´in tas gibi takimi, leblebi gibi dagildi..
              En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 01:56.
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Kisacasi Sayin Usta Samimi ise, Luce´yi getirir..olmadi onun ayarinda birini bulur (en iyisi Bielsa).

Haaa kücük hesaplari ile büyük kazanmak istiyorsa baska..
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sampaoli bu turnuvanın sonucu ne olursa olsun bence bırakacak Şili'yi. İspanya ligine gider büyük ihtimalle ama hangi takımla başlayacağını kestiremiyorum. Valencia'ya çok yakıştırıyorum kendisini bakalım. Bize gelmesini çok isterim ama 2-3 hafta içinde adama deli damgasını vuracaklar biliyorum. Adam oyuncak gibi oynuyor hamur gibi yoğuruyor istediği şekili veriyor takımına. Gallardo ve Sampaoli'yi takımın başında görmeyi çok isterim hatta Miguel Herrera bile olur bize. Tabi diğer iki adaya göre başarı şansı biraz daha riskli gelip batırabilir tamamen. Gallardo pazar günü Barcelona ile oynayacak maçı kaçırma River'ın gençleri bir kupa daha alırsa bu sefer artık herkes tanır kendilerini.
                  Kaçırmamaya çalışıcam, bu maçta oynatacağı futbolla Gallardo'ya Avrupa kapısı direk açılacaktır.Sampaoli'yi ise bizden başka kimseye yakıştıramıyorum

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yatabaré : "Vahid her zaman hak edeni oynatırdı. Yerine gelen antrenörler bunu pek önemsemediler. Bu yüzden orada sıkıntılar yaşadım"

Yatabaré: "Yabancı bir futbolcu olarak vergi ödemiyorsunuz... Para iyi güzel ama mutlu olmayınca pek bir anlamı kalmıyor" dedi

Bu otorite sorunu her şeyden önemli bir sorun, bunun çözülmesi gerekiyor. Takım arkadaşını boğazlayan oyuncuya kaptanlık verilmemesi gibi.
                    Hak edeni oynatmak..iste Trabzonsporún en büyük sorunu..ofsaytin ne oldugunu bilmeyen bu sözde kaptan gibilerle..

Aslinda herkesin özledigi matalite, Halil Hoca´nin mantalitesi ama Medya iste..

Yorum

• Başkan da söyledi, stoper, sol bek, kanatlara ve forvete takviye şart dedi.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal Türkiye´nin en iyi Teknik Direktörü demek, Mustafa Denizli ve Senol Günes´e en büyük küfürdür!

Kistas diger takimlari sampiyon yapmaksa en iyisi Senol Günes, ardindan Ertugrul Saglam´dir.

Transfer kistasina girmiyorum bile cünkü son gelisinde aldirdigi 4 Topcu, harcattigi Para, benim Amatör olarak aldirabileceklerimin cokcok altindadir!

Antrenman sistemine gelince, Halilhodzic´in 90´li sistemi ile Ersun´un modern sistemi carpisti..sonuc? Halilhodzic´in tas gibi takimi, leblebi gibi dagildi..
                        Şenol ve Mustafa neye göre iyi hoca o zaman?Birbirlerine artıları eksileri vardır ayrı konu ama sıfırdan birşeyi planmada ve oluşturmada Şenol, Mustafa ve Fatih T. bir araya gelse Ersun Yanal'ın eline su dökemezler.Ersun Yanal'ın eksik olduğu noktalardan bazıları ise o isimlerde mevcuttur.
                        Tabi düşmemeye oynayan bir takımı yeniden revize edip, ayağa kaldırmak yeterli bir başarı değil sizce, benimsemem fakat saygı duyarım.

Cümleten iyi geceler bu arada..
                        En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 02:07.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol ve Mustafa neye göre iyi hoca o zaman?Birbirlerine artıları eksileri vardır ayrı konu ama sıfırdan birşeyi planmada ve oluşturmada Şenol, Mustafa ve Fatih T. bir araya gelse Ersun Yanal'ın eline su dökemezler.Ersun Yanal'ın eksik olduğu noktalardan bazıları ise o isimlerde mevcuttur.
                          Tabi düşmemeye oynayan bir takımı yeniden revize edip, ayağa kaldırmak yeterli bir başarı değil sizce, benimsemem fakat saygı duyarım.
                          Birseyi planlama derken, Ersun Bey neyi, nasil planlamis bilmek isterim

iyi Geceler, umarim saglikli tartismayi sürdürürüz, keza buna ihtiyac var
                          En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 02:23.

Yorum

Birseyi planlama derken, Ersun Bey neyi, nasil planlamis bilmek isterim
                            2003 - Gençlerbirliği
                            2009 - Trabzonspor
                            2014 - fb
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Ersun Yanal Türkiye´nin en iyi Teknik Direktörü demek, Mustafa Denizli ve Senol Günes´e en büyük küfürdür!

İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kisacasi Sayin Usta Samimi ise, Luce´yi getirir..olmadi onun ayarinda birini bulur (en iyisi Bielsa).

Haaa kücük hesaplari ile büyük kazanmak istiyorsa baska..
                              .com

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2003 - Gençlerbirliği
                                2009 - Trabzonspor
                                2014 - fb
                                Genclerbirligi derseniz, Güvenc Kurtar derim!

Trabzonspor derseniz, sadece yerli planlamasi derim! Ya da size soruyorum, ersun Yanal kimleri aldirmistir?
                                FB demek, sikeyi aklamak mi istiyorsunuz demek!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X