Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu an yönetimde olup da Ersun için kötü düşünen tek adam yok. Hatta iki arkadaşım "adamın dibidir, çok haksız iftiralara maruz kalıyor" dediler.
    abi dünya çapında oyuncu arayıp genç yetenekleri avrupanın büyük takımlarına değilde bize gelmesi için ersun ismini vererek mi ikna edicez ? Söylemlerle bir değil bu yapılanlar ayrıca bize asosyal bir adam lazım a takımın yanında alt yapıyı takip edip gerektiğinde antreman antreman enselerinde olacak biri lazım sizce bu kişi ersun mu ? iyi hoca olarak gelsin diyorsak eyw. ama başkanın söylediği şeyleri yapacak adam sizce ersun mu ?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Shota'nın İstanbul'a gidip reklamlarda baygın baygın bakması gibi, Ersun'un da ikide bir İstanbul'a gitmesi hoş karşılanmaz. Bunu neden tartışıyoruz anlamıyorum. Futbolcu da olsa böyledir. Önce sahiplenme gerekir. Bunu da göstermen gerekir
      Yakisiyor mu arkadasim?

Yorum

İkimiz bu şehre fazla geliriz diye gelmemiştir belki....

Türk Affetmezler Örgütü - Orta Yaş Cemahiliyesi İstanbul temsilcisi Ersun Yanal...

Anadolu Darbeli Matkapçılar Derneği Bursa İl Temsilcisi DEEP BLUE
        td adam akli nereler variyormus deme

abi sen su yöneticilere birde marcel koller ismini citlatsan
        bi arastirsinlar, belki akillarina yatar
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi dünya çapında oyuncu arayıp genç yetenekleri avrupanın büyük takımlarına değilde bize gelmesi için ersun ismini vererek mi ikna edicez ? Söylemlerle bir değil bu yapılanlar ayrıca bize asosyal bir adam lazım a takımın yanında alt yapıyı takip edip gerektiğinde antreman antreman enselerinde olacak biri lazım sizce bu kişi ersun mu ? iyi hoca olarak gelsin diyorsak eyw. ama başkanın söylediği şeyleri yapacak adam sizce ersun mu ?
          İlk cümlenize en az iki sayfa cevap yazarım. Son derece hatalı bir bakış açısı. Çok müsait değilim uzun uzun yazmaya... Alt yapıyla ilgilenme konusunda ise hayatınızda hiç olmadığınız kadar mahcup olursunuz. Kulüp bünyesinde bir tanıdık hoca varsa sorun. Ya da google amcada araştırın. Sadi'nin bu konudaki teşekkür demeçlerini okuyabilirsiniz.

Yorum

• Anlamadığım şey şu; Ersun hocayı istemeyenler ısrarla "Özel hayatının takıma yansıması" ihtimalinden bahsederek bunu belirtiyor. İsteyen taraf ise bunu "Özel hayata Karışmayın" seviyesine getiriyor..

Elbette biz bir damat seçmiyoruz. Ersun Yanal'ın nerde ne yaptığı da tabii ki beni ilgilendirmez. Ama bu yaptıklarının takıma olan katkısını düşünmek zorundayız. Bu bizi ilgilendirir işte..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Değerli arkadaşlar işe pozitif tarafından bakarsak bu takım bu taraftarla kalkınır, herkes duyarlı ve ilgili. Değerli başkan Dr. Muharrem Usta'nın söylediği gibi en önemli sorumuz imaj ve itibar sorunu. Bu konuda bana göre en az hoca seçimi konusunda olduğu kadar duyarlı olmalıyız. Logo seçimlerinden fotoğraf seçimlerine kadar özen göstermek gerekir kanısındayım.

Yorum

İlk cümlenize en az iki sayfa cevap yazarım. Son derece hatalı bir bakış açısı. Çok müsait değilim uzun uzun yazmaya... Alt yapıyla ilgilenme konusunda ise hayatınızda hiç olmadığınız kadar mahcup olursunuz. Kulüp bünyesinde bir tanıdık hoca varsa sorun. Ya da google amcada araştırın. Sadi'nin bu konudaki teşekkür demeçlerini okuyabilirsiniz.
                abi bilmediğimden soruyorum neden mahçup olayım. Sizin fikrinize bir saldırıda bulunmak için yazmadım. Sadece ersun yanalın çizdiği imaj pek bu işlerin adamı değil gibi yanılıyorsam da bilgi almak amaçlı bu foruma üyeyim zaten.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  td adam akli nereler variyormus deme

abi sen su yöneticilere birde marcel koller ismini citlatsan
                  bi arastirsinlar, belki akillarina yatar
                  Hocam inan iki gündür Ersun için yapmadığım lobi kalmadı. İşi gücü bıraktım, var gücümle buna uğraşıyorum. Bugün enteresan ve sürpriz bir hareket var. Babamın oğlu olsa başka isim veremem şu durumda.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dünyanın en ahlaklı milleti ve o millet içerisindeki ennnn ahlaklı camia olan Trabzonspor camiasına Ersun gibi baayan düşkünü birini istemezük.
                    Bize MRA gibi bir kaç din bilen hoca lazım...

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi bilmediğimden soruyorum neden mahçup olayım. Sizin fikrinize bir saldırıda bulunmak için yazmadım. Sadece ersun yanalın çizdiği imaj pek bu işlerin adamı değil gibi yanılıyorsam da bilgi almak amaçlı bu foruma üyeyim zaten.
                      Saldırı olarak algılamadım. Öyle algılasam misliyle saldırırdım zaten. Vakit yok detay yazamıyorum. Sürekli diğer telefondayım malum sebep nedeniyle...

Yorum

• ERsun hocayı severim ama bizim yeni bir heyecana ihtiyacımız var diye düşüyorum.
                        Dolayısı ile bu da Şenol hoca Ersun hoca ile olabilecek gibi değil.
                        Çünkü eleştirilecek yerler belli en küçük başarısızlıkta.
                        Sabır bizim toplumda ancak yeniye verilir, örneğin ilk geldiği zaman ciddi manada heyecan yaratmıştı. Sabır da gösterilmişti. Ama ikinci gelişinde hemen başarı beklendi ve eleştirilmeye başlandı. Üçüncü kez gelişinde de aynı şeyler olabilir.
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Abi benim anlamadığım olayı niye Lucescu Yanal çatışmasına getiriyorsunuz? Yönetim ikisiylede görüşecektir ve hangisinin şartları daha uygun, hangisinin takıma daha yararlı olacağını düşünürlerse onu getirirler. Niye illa Lucescu yada illa Yanal olayına döndü iş? Tamam benimde içimden Ersun Yanal geçiyor ama Lucescu gelirse yine sevinirim. Mesele yönetimin kimi hedeflerine uygun göreceği bence.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selam azrail kardeş. 8 yıl sonra ilk mesajın olduğunu görünce ruhumu teslim ediyordum az kalsın. Tekrar hoş geldin...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi benim anlamadığım olayı niye Lucescu Yanal çatışmasına getiriyorsunuz? Yönetim ikisiylede görüşecektir ve hangisinin şartları daha uygun, hangisinin takıma daha yararlı olacağını düşünürlerse onu getirirler. Niye illa Lucescu yada illa Yanal olayına döndü iş? Tamam benimde içimden Ersun Yanal geçiyor ama Lucescu gelirse yine sevinirim. Mesele yönetimin kimi hedeflerine uygun göreceği bence.
                              Kesinlikle katılıyorum. İkisi de kendi çapında doğru isimler. İnşallah başka bir sürpriz olmaz.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Değerli arkadaşlar işe pozitif tarafından bakarsak bu takım bu taraftarla kalkınır, herkes duyarlı ve ilgili. Değerli başkan Dr. Muharrem Usta'nın söylediği gibi en önemli sorumuz imaj ve itibar sorunu. Bu konuda bana göre en az hoca seçimi konusunda olduğu kadar duyarlı olmalıyız. Logo seçimlerinden fotoğraf seçimlerine kadar özen göstermek gerekir kanısındayım.
                                Cevap bekliyorum? Bir daha öyle emir kipiyle konuşma.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X