Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ümit abi günaydın...bana laf söylüyosun bukez benden önce bombayı patlatmışsınyetişemedim

Yorum

• bide bi arkadaş vardı yıllık 8 milyon euro ister luce diyen o bi beri gelsin adam bildiğin costantla aynı yıllık ücret...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ümit abi günaydın...bana laf söylüyosun bukez benden önce bombayı patlatmışsınyetişemedim
        Günaydın Olgun'um... :-))) Ne yapalım be kardeşim... Bu ahlak abidesi, karakter gurusu heriflere meydanı boş mu bırakalım...

Yorum

• Derdini, meramını anlatabileceği ve onu anlayabilecek bir yönetim ile, yeni bir heyecan ve hedef ile, bu hedef yolunda yapılmasını istediklerinin yapılması ile, gerekli konsantrasyon ve biraz daha fazla özveri ile Ersun hoca 50. yılda şampiyonluk hedefi için yeterli tek Türk antrenördür. Kısacası Usta-Ersun doğru ikili olur.

Böyle bir karar alınması durumunda yapmaları gereken ilk şey, bütün yönetim ve hocanın oturup, en ufak başarısızlıkta zaten Ersuna ezelinden muhalif olan çoğu yerele karşı hazırlıklı olmanın planını yapmak, en sonuna kadar bu güruha karşı dimdik durabilmek ve hocanın bunlar ile kafasını meşgul etmemesini sağlamak olmalıdır.

Yani tercih Ersun olursa ve sistem oturtulursa başarının önündeki tek engel anti-ersuncu yerellerdir.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Günaydın öncelikle
            Ben hala başkanın dünki kınuşmalarından Ersunun önde olduğunu düşünüyorum ama önceliğim Lucescudur o olmazsa Ersunla anlaşalım direkt.
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Kardeşim yönetim üstüne düşen görevi yapacaktır inşallah da ben taraftardan şüpheliyim örneğin bu hafta yine boş statta maç yapacağız gibime geliyor...
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Belkide başkan Şenol Güneş'i kastetmiştir
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Usta basarıya goturecek hocaları ıyı secmıs yabancı Luce yerlı Ersun Yanal..Luce olmazsa Usta yerlı dınmıklerı falan dınlemez Ersun Yanal ıle masaya oturur.Ersun Yanal heyecanını kaybetmemıstı heyecanı kaybettırılmıstı..
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Başkanın konuşmalarını izledim takdir ettim iyi ve ölçülü konuşmuş.

Yalnız konuşurken aynı zamandada ellleri, parmaklarıyla işitme engellilerede anlatmaya çalışıyor gibiydi. O eller nedir öyle ya sanki ona ait değil arkadan başka biri oynatıyor..

Yorum

• Derin Trabzonspor'un rahat etmesi için sportif direktör şampiyon kadrodan, teknik direktör 96 kadrosundan, teknik direktör yardımcısı da 2005 kadrosundan olmalı.

Yorum

• Canhan abiyi kaybettik
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Canhan abiyi kaybettik
                          Allah rahmet eylesin ben de az once okudum haberi.

Yorum

• Allah rahmet eylesin
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Allah rahmet eylesin
                              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• bızımle calısıp basarılı olan aynı kulupte farklı bır yonetımle basarısız olabılıyor .Ersun Yanal
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X