İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mustafa Yumlu.
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun tekrar çalışmak ister Usta da tepkilere aldiris etmezse takimin hocasi Ersun olur..Adam acikladi zaten otesi berisi duyumu kulakcisi yok...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
teşekkürler
muhatap olmaya değmez bu bakış açısı
birilerinin saldırı ekibi
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca burda 'ya bu adam çok günahkar cehenneme gidecek Trabzonspor'a yakışmaz' diyen mi oldu ki insanlara örümcek kafalı diye hakaret ediyorsun? Burada özel hayatının işe etkisinden bahsediliyor. Bir de Jaja örneğini vermişsin. Özel hayatı işini etkiliyor mu etkilemiyor mu? Etkilemiyorsa adam niye 'Evliya Çelebi' gibi dünyayı geziyor ve şu anda Belçika liginde küme düşmeme mücadelesi veriyor?ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu kimse gelin haxball oynayalım
Yorum
-
Başkan hesap verebilir bir hoca istiyor, bu görüşmelerinde bilimselliği ön planda tutuyor. Lucescu yu bilemem ama sözü üzerine zorla getirilen Vahid Hoca örneği halâ hafızalarda.. İstek yoksa zorlamanın alemi yok. Çok kariyerleri hocalar daha burnu yere düşmeden terk ettiler ülkeyi (Bizde Vahid, gs de Mancini, Beşiktaş da del bosque vb.) hem bu isimlerin hesap verebilirlikleri ne derece olur soru işareti. Başkan aynı zamanda 1461 in de yapılandırılmasında görev vereceği hocaya sorumluluk verecek. Bu ciddi bir emek demek. İki buçuk sene gibi kısa bir sürede hedefe gitmek istiyorsan tanımadığın hocayla kumar oynayamazsın. Başkan kongre de yendiği yerel zihniyetin ağzına bakarak karar alırsa kongre de kendisine oy veren delegenin kendisine yüklediği misyonu anlamamıştır. Tam da bu dönem de Ersun Yanal doğru tercihtir. Kanın uyuşacağı kanaatindeyim.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSikecileri o guzel futbolla sampiyon yaparken yukarida söylediklerin de gecerli mi??? Sonucda kizimiza damat degil, takima hoca ariyoruz.
Biraz mübalağa yapacam kimse kusura bakmasın, malum ts-fb maçında sahadan koşarak kaçışında harcadığı enerjiyi bizi çalıştırırken göstermemiştir, şahsi fikrimdir.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen kardeşim
yüzde 100 doğru
yoksa oyuncusu hocası çapkınlığı kendine
ama bu huyu şehrimize, takıma , futbola odanlanmasının önüne geçiyor
oyuncunun saygısı azalıyor. ilk fırsatta bilmem nereye bu iş için gidiyor .
zaten tek sebep olarak bunu söylemedim
bizim 50. yılda şampiyonluk hedefimiz var ya
işte bu hedef aşırı yoğunlaşma, çalışma , heyecan gerektiriyor ya
işte bunu ersunda bulamazsın
hele 3 yıl boyunca bulman imkansız
onun 1. hedefi 50. yılda şampiyonluk değil . bu süreçte ne kazanacağı , nerelere gezmeye gideceği ve başka şeyler. sen ben takım şehir beklentiler umurunda olmaz///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGit yat bro bu saatte. Alemsin.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
DEEP BLUE
Herkese günaydın... Bir kişi hariç...
Beklenen şahıs teşrif etmiş yine... Heybesinde ne kadar çamur varsa atıp, itirazını bildirene de "birilerinin saldırı ekibi" yaftasını yapıştırarak kendisine yakışanı yapmış... Bu nasıl bir aşağılık kompleksi ve kuyruk acısı ise artık... Hani yaz yağmuru sonrası gelen gökkuşağındaki mor rengi net göremeyecek olsa, DEEP BLUE'nun saldırı ekibinden bilecek hazret... Yok ula yok, rahat ol... O itirazı yazan kardeşimi tanımam etmem...Zaten sen iyi bilirsin, tetikçi kullanmam ben... Kendi işimi kendim görürüm. Sana itiraz edenlere bok atmanı, birilerinin güdümündeki kaz kafalı olduğunu düşünmeni anlamıyor değilim. Çünkü örümcek kafanın tam karşılığı da budur. Onlara göre kendileri hariç herkes salaktır zaten. Kimse hür iradesi, hayat tecrübesi ve aklıyla hareket edemez ve her öküzün altında buzağı olmalıdır değil mi yani...
Çok samimi olmasam da tanıdığım Ersun konusunda ben de malum kafasız(!) güruhtan biri olup zat-ı alileriniz kadar sağlıklı (!) değerlendirme yapamamış olayım. Ancak, bu yönetimde görev alıp da Ersun'u çok iyi tanıyan, geçmişte onunla çalışmış insanların bu bahsedilen "karaktersiz" adam tipini görememiş olmaları ne kadar da tuhaf değil mi... Tabi 22 hastanesi olan biri, ülkenin en başarılı genç girişimcisi, doktoru, rektörü, işadamı bir araya gelip koskoca Trabzonspor'u yönetmeye talip olmuş, onlar da salak olduğu için, hatta benim saldırı ekibimde oldukları için Ersun'u araştırmadan sormadan, tanımadan, anlamadım takımın başına getirmeye kalkmışlar... Herkes salak, bir akıllı sen...
Diğer saçmalıklara girmeye gerek görmemekle birlikte şunu söylemeden geçemeyeceğim ; yemek yediği balıkçının olası kazancı üzerinden tahmin yürütmek "karakter zaafiyeti"ise, bu forumda hatta bu ülkede karakterli adam yoktur. Hiç birşey bilmiyorsan Cem Yılmaz'ın gösterilerini izle, ne dediğimi anlarsın... Hani ayıp diyeceğim ama bu kavram senin için ne ifade eder tahmin edebiliyorum...
Biz adamın parlatma zımparası değiliz. Ancak bu insanı, sevgilisi olduğu iddia edilen bir hanımla yaşadıklarını referans alıp, sanki apartman temizlikçisinden çiçekçiye, arkadaşının karısından bindiği uçaktaki hostese kadar her önüne gelene sarkıntılık eden "hastalıklı" biri konumuna düşürerek ah almanın bedelini bilmiyorsan, aynı adamın Trabzon hava sahasından bile geçmemiş ve Londra'da okuyan evladını MAY tesislerinde bir topçuyla yakalatan(!) aşağılık zihniyetin arsızlığına da ortaksın demektir. Uçan kuş ekibinin en cevval muhabiri ayaklarıyla insanlara bok atmayı bırak ve attığın şeyi kendine sakla... Gün gelir lazım olur...En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 09:11.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum