2010'dan beri Ersun kalsaydı bana göre 3 şampiyonluğumuz vardı. Ersun'un kurduğu kadroyla biz bir kere Galatasaray iki kere daha şampiyon oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abi Zidane'nin bile kaç sezondur yardımcılık yapıp, 2. takımı çalıştırdığı ortadayken Hami kimki hangi başarısına göre takımı emanet edelim? Hami ve Fatih ya gelip adam akıllı yardımcılık yaparlar yada gidip bir takımda kendilerini ispat edip öyle gelirler. Trabzonspor büyük takım, deneme tahtası değil milleti getirip teknik direktör yapmaya uğraşsın. Trabzonspora gelmek bu kadar kolay olmamalı abi ne yani futbolcuyken başarılı diye kulübün tapusunu üstüne mi yapalım?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Doğru düşünüyor, geçen sene Galatasaray'ı beklese Hamzanın yerine gelecekti. Bu sene Bursa'yı geri çevirdi. Millet hala yat bodrum lafı ediyor. Bu adam 50 yaşında babanın uşağımı sana mı soracak yata mı binecek diye. Teknoloji diye bir şey var, lig tv'yi izleyin, yattan da verir taktiği merak etmeyin.
Yorum
-
Ersun Yanal'ı neden kötülemeye çalışıyoruz pek anlamış değilim. Adamın işi bu, bu şekilde profesyonel olarak para kazanıyor. Paranın karşılığını sizin istediğiniz şekilde veriyor mu vermiyor mu? Tatil günlerinde ne yaptığı bizi ilgilendirmez ayrıca ne yaptığını takip etmek bana göre ayıptır.
Ben Lucescu ve Ersun Yanal'ın da geleceğini pek zannetmiyorum. İkisinden biri ile anlaşılmış konuşulmuş olsaydı zaten kokusu çıkardı. Bizde dedikodular çok hızlı yayılır...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Hami, fatih tekke bunlar bizim futbolcu olarak değerlerimiz, hocalık başka bir şey. yardımcı da olamazlar, egoları yüksek adamlar; başka türlü golcü olamazlardı zaten. Hocalık başka vizyon. Lucescu bile 60 yaşına doğru başarılı oldu. Galatasaray'dan önce başarısı yoktu.İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Zidane'nin bile kaç sezondur yardımcılık yapıp, 2. takımı çalıştırdığı ortadayken Hami kimki hangi başarısına göre takımı emanet edelim? Hami ve Fatih ya gelip adam akıllı yardımcılık yaparlar yada gidip bir takımda kendilerini ispat edip öyle gelirler. Trabzonspor büyük takım, deneme tahtası değil milleti getirip teknik direktör yapmaya uğraşsın. Trabzonspora gelmek bu kadar kolay olmamalı abi ne yani futbolcuyken başarılı diye kulübün tapusunu üstüne mi yapalım?
Yorum
-
Ersun gelebilir, lig tv'de gördüğüm bu. Bursa'yı Antalya'yı reddetti. Sene sonunda gelebilir düşüncesindeyim.İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ı neden kötülemeye çalışıyoruz pek anlamış değilim. Adamın işi bu, bu şekilde profesyonel olarak para kazanıyor. Paranın karşılığını sizin istediğiniz şekilde veriyor mu vermiyor mu? Tatil günlerinde ne yaptığı bizi ilgilendirmez ayrıca ne yaptığını takip etmek bana göre ayıptır.
Ben Lucescu ve Ersun Yanal'ın da geleceğini pek zannetmiyorum. İkisinden biri ile anlaşılmış konuşulmuş olsaydı zaten kokusu çıkardı. Bizde dedikodular çok hızlı yayılır...
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami, fatih tekke bunlar bizim futbolcu olarak değerlerimiz, hocalık başka bir şey. yardımcı da olamazlar, egoları yüksek adamlar; başka türlü golcü olamazlardı zaten. Hocalık başka vizyon. Lucescu bile 60 yaşına doğru başarılı oldu. Galatasaray'dan önce başarısı yoktu.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Devamlı bodrum ve yattan bahsediyorsun, Ersun Yanal'dan geriye bu mu kaldı. Adamın 2010 yılında kurduğu kadro bizi bir kere galatasarayı iki kere şampiyon yaptı. Adam bir kere bunu söylemedi bile. Başkası olsa kendini över dururdu. Adam 50 yaşında yata binmeyecek mi? Eşi dostu olmayacak mı? Tazminatı vardı onu bizden istemeyecekse ve Trabzon'da mesai harcayacaksa arada bir de eğlenmeye gitsin.İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ım sabırBenim orada yazdığım şey belden aşağıya vurmak değil bilip bilmeden yorum yapmamak lazım.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevamlı bodrum ve yattan bahsediyorsun, Ersun Yanal'dan geriye bu mu kaldı. Adamın 2010 yılında kurduğu kadro bizi bir kere galatasarayı iki kere şampiyon yaptı. Adam bir kere bunu söylemedi bile. Başkası olsa kendini över dururdu. Adam 50 yaşında yata binmeyecek mi? Eşi dostu olmayacak mı? Tazminatı vardı onu bizden istemeyecekse ve Trabzon'da mesai harcayacaksa arada bir de eğlenmeye gitsin.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda normal birini arıyorum. Bulan bana da haber versin gençler...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal ile Başkan'ın görüştüğü, fakat Ersun Yanal'ın sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemediği söyleniyor.
Sporx in özel haberi doğru mu acaba ? ''Flaş iddaa'' demişler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum