Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [ATTACH=CONFIG]7994[/ATTACH]

:d
    İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu güzeldi :d.illa ki biliyordur 3-5 kelime.hello falan o kadar eşek değildir :d
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• luçesku 3 yıl kalsa..Allah ömür verirse yanii ) yeterli zaten şampiyonluk görmüş oluruz yani.Yaşını fazla dert etmeyin bence.
      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH=CONFIG]7994[/ATTACH]

:d
        Bugün herkes havasında espriler havada uçuşuyor Gözlerimden yaş geldi
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• lucescu'nun yasindan endiselen insanlar, Heynckes'in cl-kupasini bayern ile kac yasinda kaldirdigini bir arastirsinlar

ayrica hami ve/veya tekke isimlerini asla ama asla kabullenemem...6ay degil, 6gün bile olmamasi lazim

tolunay olur, ünal olabilir hatta osman bile kabul olur...bunlar en azindan takim calistirmis, kismen basarili olmuslar veya yillardir bu isin icindeler...hami veya tekke simdiye kadar ne yapmisda (basarilari sormuyorum bile) Trabzonspor'a hoca olacaklar???
          ayrica hoca dedigin biraz entellektüel olacak...fatih'in son zamanda verdigi bir röportaj var bulursam eklerim...bunu okuduktan sonra gözümden feci sekilde düstü...böyle bir adama koca Trabzonspor emanet edilemez!
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            guardiola tam aradığımız hoca. sezon sonu ayrılıyormuş beyernden. tam bir proje hocası yani bizlik.
            Guardiola mı? bizim futbol ulemaları 2 maç yenilelim ona bile sallar

ama ciddi ciddi Etoo gelsin isterim hem oyuncu olur hem hoca, güzelde olur

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanına bir iki özevlat verdik mi, 3 ayda adamı taahütlü iadeli Barcelona'ya postalarız.
              İkiye gerek yok tek öz evlat yeter, üç aya gerek yok üç hafta YEDERLİDİR...
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 23:20.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                guardiola tam aradığımız hoca. sezon sonu ayrılıyormuş beyernden. tam bir proje hocası yani bizlik.
                saka maka 2 ay önce bir arkadasi siradan bir takimlan sampiyonlar ligini kazanmak istiyor demisti bir alman yazara
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Keske hakikaten antr proje takimi calistirsalar..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    saka maka 2 ay önce bir arkadasi siradan bir takimlan sampiyonlar ligini kazanmak istiyor demisti bir alman yazara
                    O sıradan takım en kötü Atletico, Arsenal falan olur Trabzonspor sıra dışı bir takım
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• hamiyi hatırlıyorum
                      maç sonu konuşmayı beceremiyordu
                      sıkılma geveleme heyecanlıyım deme filan
                      bu adama dünya starları saygı duyar mı dediklerine tabi olur mu ? sen olur musun ? ben olur muyum ?
                      katılıyorum sadece hoca değil takımdaki top toplayıcı bile entellektüel ve kaliteli olmalı
                      futbolcular kaliteli insanların yönettiği çalıştığı yerde kendi kalitelerini de yükseltirler , saygı duyarlar

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lucescu'nun yasindan endiselen insanlar, Heynckes'in cl-kupasini bayern ile kac yasinda kaldirdigini bir arastirsinlar

ayrica hami ve/veya tekke isimlerini asla ama asla kabullenemem...6ay degil, 6gün bile olmamasi lazim

tolunay olur, ünal olabilir hatta osman bile kabul olur...bunlar en azindan takim calistirmis, kismen basarili olmuslar veya yillardir bu isin icindeler...hami veya tekke simdiye kadar ne yapmisda (basarilari sormuyorum bile) Trabzonspor'a hoca olacaklar???
                      ayrica hoca dedigin biraz entellektüel olacak...fatih'in son zamanda verdigi bir röportaj var bulursam eklerim...bunu okuduktan sonra gözümden feci sekilde düstü...böyle bir adama koca Trabzonspor emanet edilemez!
                      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O sıradan takım en kötü Atletico, Arsenal falan olur Trabzonspor sıra dışı bir takım
                        onlarlan sampiyonlar ligini kazanmak ekstra bir is degil

maradonanin avrupa ligini kazanmasi gibi büyük bir olaydan bahsetti
                        kiya bu sekildeydi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          onlarlan sampiyonlar ligini kazanmak ekstra bir is degil

maradonanin avrupa ligini kazanmasi gibi büyük bir olaydan bahsetti
                          kiya bu sekildeydi
                          Yani o kadar üst seviye olmasa da Türkiye kadar alt seviyeye inmez bence. İngilterenin orta sıralarından bir takım olur, İtalyadan bir takım olur veya İspanyadan 6-7. sıra takımlarından biri olur ama Türkiye gibi alt yapısız bir ligde gelipte 7-8 senesini hiç yere harcamaz bence. Her ne kadar üst düzeyde bir teknik direktör olsa da her şeyinde bir sınırı var
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Tüm özevlatların yaşlarını toplayın ikiyle çarpın yine de Lucescu'nun birikim ve tecrübesinin onda biri etmez. Ersun Yanal'a gelince benim fikrim olmayacağı yönünde kaldı ki bu kulübün artık aynı isimlerle tekrar tekrar çalışma psikolojisinden sıyrılması gerekiyor. Şenol gidip geliyor, Vahid gidip geliyor, Ersun gidip geliyor vs.

İlle de Rumen olsun diyorum ve teknik ekibindeki Türk sayısının 3'ü geçmemesini istiyorum, çünkü herşeyin başı teknik direktör ve ekibidir. Türk olmamasını istemem ise istisnalar hariç Türk antrenörlerin futbolcuya katacak hiçbirşeyleri yoktur.

Bunun en büyük göstergesi de Sneijder'in dedikleri ve şuanki performansıdır. Burda Hamza'yı isteyenler vardı, ama adam taktik sistem'i geçtim gsyi fiziksel açıdan bitirmiş (bizim Şota'nın da bu yönden kavga etmek taraftarın üzerine yürümekten takıma hiçbir katkısı olmadı). Sneijder'in attığı golü izleyin golden sonra adım atmakta dahi zorlanıyor. 6-7 ay oynamayan Sneijder ilk geldiğinde bile daha hazır bir görüntü veriyordu.

Not: Şu Razvan gelse de Lucescu'yu bekleme stresi bitse ve gönül rahatlığıyla yolumuza baksak

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yani o kadar üst seviye olmasa da Türkiye kadar alt seviyeye inmez bence. İngilterenin orta sıralarından bir takım olur, İtalyadan bir takım olur veya İspanyadan 6-7. sıra takımlarından biri olur ama Türkiye gibi alt yapısız bir ligde gelipte 7-8 senesini hiç yere harcamaz bence. Her ne kadar üst düzeyde bir teknik direktör olsa da her şeyinde bir sınırı var
                              yapar demedimki zaten
                              öyle bir hayali var

ama man cityde adama 10 milyon üzeri teklif ediyor yilda
                              parami hayalmi

Ünal Karaman

Yorum

• Seviyorum böyle sessizlikleri.. Yönetim çok büyük çalışıyor, bilginiz olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X