Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]7994[/ATTACH]
:dGözlerimden yaş geldi
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
lucescu'nun yasindan endiselen insanlar, Heynckes'in cl-kupasini bayern ile kac yasinda kaldirdigini bir arastirsinlar
ayrica hami ve/veya tekke isimlerini asla ama asla kabullenemem...6ay degil, 6gün bile olmamasi lazim
tolunay olur, ünal olabilir hatta osman bile kabul olur...bunlar en azindan takim calistirmis, kismen basarili olmuslar veya yillardir bu isin icindeler...hami veya tekke simdiye kadar ne yapmisda (basarilari sormuyorum bile) Trabzonspor'a hoca olacaklar???
ayrica hoca dedigin biraz entellektüel olacak...fatih'in son zamanda verdigi bir röportaj var bulursam eklerim...bunu okuduktan sonra gözümden feci sekilde düstü...böyle bir adama koca Trabzonspor emanet edilemez!Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguardiola tam aradığımız hoca. sezon sonu ayrılıyormuş beyernden. tam bir proje hocası yani bizlik.bizim futbol ulemaları 2 maç yenilelim ona bile sallar
ama ciddi ciddi Etoo gelsin isterim hem oyuncu olur hem hoca, güzelde olur
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanına bir iki özevlat verdik mi, 3 ayda adamı taahütlü iadeli Barcelona'ya postalarız.En son poetricus tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 23:20.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleguardiola tam aradığımız hoca. sezon sonu ayrılıyormuş beyernden. tam bir proje hocası yani bizlik."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaka maka 2 ay önce bir arkadasi siradan bir takimlan sampiyonlar ligini kazanmak istiyor demisti bir alman yazara#TRABZONSPOR#
Yorum
-
hamiyi hatırlıyorum
maç sonu konuşmayı beceremiyordu
sıkılma geveleme heyecanlıyım deme filan
bu adama dünya starları saygı duyar mı dediklerine tabi olur mu ? sen olur musun ? ben olur muyum ?
katılıyorum sadece hoca değil takımdaki top toplayıcı bile entellektüel ve kaliteli olmalı
futbolcular kaliteli insanların yönettiği çalıştığı yerde kendi kalitelerini de yükseltirler , saygı duyarlar
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucescu'nun yasindan endiselen insanlar, Heynckes'in cl-kupasini bayern ile kac yasinda kaldirdigini bir arastirsinlar
ayrica hami ve/veya tekke isimlerini asla ama asla kabullenemem...6ay degil, 6gün bile olmamasi lazim
tolunay olur, ünal olabilir hatta osman bile kabul olur...bunlar en azindan takim calistirmis, kismen basarili olmuslar veya yillardir bu isin icindeler...hami veya tekke simdiye kadar ne yapmisda (basarilari sormuyorum bile) Trabzonspor'a hoca olacaklar???
ayrica hoca dedigin biraz entellektüel olacak...fatih'in son zamanda verdigi bir röportaj var bulursam eklerim...bunu okuduktan sonra gözümden feci sekilde düstü...böyle bir adama koca Trabzonspor emanet edilemez!ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sıradan takım en kötü Atletico, Arsenal falan olur Trabzonspor sıra dışı bir takım
maradonanin avrupa ligini kazanmasi gibi büyük bir olaydan bahsetti
kiya bu sekildeydi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlarlan sampiyonlar ligini kazanmak ekstra bir is degil
maradonanin avrupa ligini kazanmasi gibi büyük bir olaydan bahsetti
kiya bu sekildeydi#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Tüm özevlatların yaşlarını toplayın ikiyle çarpın yine de Lucescu'nun birikim ve tecrübesinin onda biri etmez. Ersun Yanal'a gelince benim fikrim olmayacağı yönünde kaldı ki bu kulübün artık aynı isimlerle tekrar tekrar çalışma psikolojisinden sıyrılması gerekiyor. Şenol gidip geliyor, Vahid gidip geliyor, Ersun gidip geliyor vs.
İlle de Rumen olsun diyorum ve teknik ekibindeki Türk sayısının 3'ü geçmemesini istiyorum, çünkü herşeyin başı teknik direktör ve ekibidir. Türk olmamasını istemem ise istisnalar hariç Türk antrenörlerin futbolcuya katacak hiçbirşeyleri yoktur.
Bunun en büyük göstergesi de Sneijder'in dedikleri ve şuanki performansıdır. Burda Hamza'yı isteyenler vardı, ama adam taktik sistem'i geçtim gsyi fiziksel açıdan bitirmiş (bizim Şota'nın da bu yönden kavga etmek taraftarın üzerine yürümekten takıma hiçbir katkısı olmadı). Sneijder'in attığı golü izleyin golden sonra adım atmakta dahi zorlanıyor. 6-7 ay oynamayan Sneijder ilk geldiğinde bile daha hazır bir görüntü veriyordu.
Not: Şu Razvan gelse de Lucescu'yu bekleme stresi bitse ve gönül rahatlığıyla yolumuza baksak
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani o kadar üst seviye olmasa da Türkiye kadar alt seviyeye inmez bence. İngilterenin orta sıralarından bir takım olur, İtalyadan bir takım olur veya İspanyadan 6-7. sıra takımlarından biri olur ama Türkiye gibi alt yapısız bir ligde gelipte 7-8 senesini hiç yere harcamaz bence. Her ne kadar üst düzeyde bir teknik direktör olsa da her şeyinde bir sınırı var
öyle bir hayali var
ama man cityde adama 10 milyon üzeri teklif ediyor yilda
parami hayalmi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum