Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• guardiola tam aradığımız hoca. sezon sonu ayrılıyormuş beyernden. tam bir proje hocası yani bizlik.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• hedef belli lucescu ....o doneme kadar mutlaka HAMİ olmalı
      Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
      Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
      NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya beyler takımda birlik beraberlik, arkadaşlık sıfır, ayaklar topa gitmiyor bu çok ciddi bir sorun.

Bu sorunları çözebilecek hoca başımızın tacıdır.
        Bu çok önemli bir durum. Disiplin sorunu mutlaka çözülüp huzur ortamı sağlanmalı.
        Mehmet Erkan'la konuşmuyor. Yusuf Cavanda ile konuşmuyor. Aykut ve Marin'i bilmiyorum.
        Dünyanın en kaliteli topçularını al takım olamıyorsan sürünürsün. Takım olmak için de bu huzur ortamı şart.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu çok önemli bir durum. Disiplin sorunu mutlaka çözülüp huzur ortamı sağlanmalı.
          Mehmet Erkan'la konuşmuyor. Yusuf Cavanda ile konuşmuyor. Aykut ve Marin'i bilmiyorum.
          Dünyanın en kaliteli topçularını al takım olamıyorsan sürünürsün. Takım olmak için de bu huzur ortamı şart.
          Yusuf ve Cavanda muhabbeti nedir?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            guardiola tam aradığımız hoca. sezon sonu ayrılıyormuş beyernden. tam bir proje hocası yani bizlik.
            Yanına bir iki özevlat verdik mi, 3 ayda adamı taahütlü iadeli Barcelona'ya postalarız.
            En son Oruç tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 20:49.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusuf ve Cavanda muhabbeti nedir?
              Sebebini bilmiyorum.

Yorum

Çok ilginçtir 2011 sezonunda dahi bu sıkıntıları yasamistik ki öncesinde de vardı geçen onca yönetim teknik ekip ve futbolcuya rağmen bu tarz sıkıntılar devam ediyor. Birbirine el kaldıracak kadar saygı duymayan futbolculardan saha içinde birbirlerinin açığını kapatmasini bekliyoruz. Nazilli maçında bile birbirlerine pas yapmaktan parlatmaktan kaçtılar en bariz örneği kaç pozisyonda Aytaç a pas verilmedi ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum.

Yorum

Sebebini bilmiyorum.
                  Ortalarını kıskanıyordur
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Birde başımıza Yusuf ve Cavanda çıktı he mi? Demek nasıl bir otoritesizlikse futbolcular ağa olmuş hoca onlara çalışıyor. Şimdi düşünüyorum sıkıysa gitsinlerde şb veya bjkde yapsınlar bakalım ne oluyor? Süleyman Hurma ve Şotadan sonra çıktı bu futbolcu tripleride başımıza.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ortalarını kıskanıyordur
                      Yusuf kaç sefer Cavanda bindirdiğinde top atmamıştı.Belki o yüzden kızmıştır Cavanda.Yusuf'ta kendine yedirememiştir.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Yusuf kim ya? Ulan sen kimsin de herhangi bir oyuncuya kızabiliyorsun? Şu sözde öz evlatların hepsinden nefret ediyorum. Elimde olsa şerefsizim hepsine top toplatırım bu yaşlarında.
                        En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 21:42.

Yorum

• Yusuf'un yabancı dil bildiğini düşünmüyorum. Konuşmuyor değil konuşamıyordur.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Koca koca adamlar cocuk gibi birbirine kusuyor falan hocalık zor valla

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yusuf'un yabancı dil bildiğini düşünmüyorum. Konuşmuyor değil konuşamıyordur.
                              Bu güzeldi .İlla ki biliyordur 3-5 kelime.Hello falan o kadar eşek değildir
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Sakin beyler. Yusuf Cavanda olayıyla ilgili bir şey yok Sibel dedi diye hemen kavgalı olmuyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X