Keske takimin basina hoca olarak Angela Merkeli getirebilsek, bakiniz Avrupa da Almanya haric, ekonomik Kriz yasamayan ülke kalmadi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDEEP BLUE. Fatih TERİM den bahsetmiştim.
boşver fatih terimi çakma imparatorkonumuz nutella
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboşver fatih terimi çakma imparatorkonumuz nutella
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebanada geçende bir arkadaş demişti.bu arada bende nutella yiyorum ye gitsin yaw ölümlü dünyaben öylesine yazdım
zaten en geç 30 yıla dünya savaşı çıkar hepimiz yok olucaz palmiyeleri düşünemicem şimdi
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNutella dan zaral gelmez.
adminim kızabilir uzatmıyım bari.bu arada bir admin bana eksi rep vermiş bi ton puanım gitti .adını yazmıyım şimdi.
herkese iyi geceler.
Yorum
-
Devre arası temizlenecek çok oyuncu var ve bu oyuncuları, ligin yapısını, şehri, takımı, beklentileri en yakından bilen tanıyan ismin kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Yabancı hoca getirmek futbol romantikliğidir, Lucescu dışında hiçbir yabancı hocanın kabul göreceğini düşünmüyorum. Lucescu paraya pula bakmaz, aklında eğer yeni bir proje takımı yaratma düşüncesi varsa, fb ye düşman takımın başına geçip burada da efsane olmak isteyecektir.
Ama şahsi düşüncem... Bence Luce değil, 2 hafta içinde Ersun takımın başına getirilecek. İyide olacak... Ya Luce ya Ersun. Yönetimin başka isimlere yöneleceğini hiç sanmıyorum. Sürpriz Ertuğrul Sağlam... Ama Ersun varken Sağlam a teklif götüreceklerini hiç sanmıyorum. Usta ile aynı kafadanız, adam sanki içimizi okuyor. Genel görüş neyse oraya meyilli profili var.
Hata yapmaz diyorum, 2 hafta içinde başımıza gelmesi muhtemel antrenörlerin yüzdesini veriyorum; Ersun %60 Lucescu %35 Sağlam %5"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDEEP BLUE. Fatih TERİM den bahsetmiştim.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberlere bakınıyorum Kayserispor'dan Ömer Bayram ismi dolanıyor.Aman Kayserispor'dan mümkünse malzemeci dahil transfer etmeyelim.Yeteri kadar kazık yedik.
Devre arasında çözülmesi gereken en önemli yer sol bek.
sırf bi cevap yazmak için girdim.kayserideki ömer bayram çooook önceden yazmıştım mükemmel ötesi bir futbolcu.mükemmel tercih olur.marin messi karışımı bir futbolcu.kaçtım.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırf bi cevap yazmak için girdim.kayserideki ömer bayram çooook önceden yazmıştım mükemmel ötesi bir futbolcu.mükemmel tercih olur.marin messi karışımı bir futbolcu.kaçtım.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonin git yat. Yorulmuşsun sen.
+1461No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTonya 55 e ne oldu
Cezali 3 gün.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum