Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelen teknik adam kesinlikle kadroyu yeterlide bulmayacak çok fazla yetersizde. Hali hazırda elimizde 35 - 40 topçu varken bunların 2 - 3ünden yararlanıp diğerlerini gönderp kendi kadrosunu kurma fikrini kesinlikle kaldıramaz külup.

As ; Cardozo , Ekici , Onur , Cavanda , Mbia

Yedek ; Erkan , Yusuf , Okay , Aykut , Yumlu , İshak

Marin ise taş gibi takım tabirine kesinlikle uymaz. Sözleşme uzatılmamalı.

Bunları en azından idrak edecek hoca lazım. Transfer yapacak kadar paramız yok ise Yumlu Aykut ikilisini tek stoper düşünüp erkan yusuf ikilisini tek kanat düşünüp okay'ı ortasahaya monte edecek bir teknik patron lazım.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• iyi akşamlar arkadaşlar...

Yorum

• LucescuLucescu eğer 3milyon euro alsaydi Ukrayna ya gitmezdi 7 8 milyon arası para alıyor.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi akşamlar arkadaşlar...
          İyi akşamlar abi : )

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            LucescuLucescu eğer 3milyon euro alsaydi Ukrayna ya gitmezdi 7 8 milyon arası para alıyor.
            Baydın be kardeşim.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              LucescuLucescu eğer 3milyon euro alsaydi Ukrayna ya gitmezdi 7 8 milyon arası para alıyor.
              artık celil hekim oğlunu seçemeyiz mevcut başkan yerinde o vakit giray bulakta gelemez sorun ne iyi hoca alacak paramızmı yok demek istiyorsun anlamadımki...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artık celil hekim oğlunu seçemeyiz mevcut başkan yerinde o vakit giray bulakta gelemez sorun ne iyi hoca alacak paramızmı yok demek istiyorsun anlamadımki...
                Lucescu kimse hayır demez adam açıkladı neden gelemeyeceğini ama onun gelmeyeceği dünyanın sonu değil.dünyada bir suru hoca var yapımıza uyan uzun vadeli birisi lazim

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Giray Bulak'ın Trabzonspor'lu olduğunu bile daha bugün öğreniyorum. Kendisini ve tecrübesini eleştirmeyi bir kenara bırakıyorum. Bize lazım olan heyecan. Bize o heyecanı kendisi kesinlikle sağlamayacaktır. Ben Ersun Yanal gibi kaliteli bir teknik patronu bile heyecanı olmayacağı için eledim.
                  Trabzonspor'lu olduğundan da şüphem var, sosyal Medyada Trabzonspor'u takip etmiyor bile.

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nereden çıktı bu 8 milyon? Geçen tonya55 de aynı şeyi söylüyordu. Arayınca hep 2.5, 3 gibi rakamlar çıkıyor. Ama ne hikmetse bu ikili 8 diyor. tonya55 Giray Bulak çıkarsa şaşırmam.
                    tonya55 Özkan Sümer.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tonya55 Özkan Sümer.
                      .d

Yorum

• Giray Bulak yıllar önce erhan namlı ile fatih tekke'yi takas ettiren teknik kadrodaydı. Üste 3 milyon dolar mıydı yanlış söylemeyeyim bir de para ödenmişti gaziantepspora. En son emerson ve jankoyu takıma almıştı. O işten de 6-7 milyon Euro çıktı. Trabzonlu olmak değil başarılı olmak lazım. Fatih tekke'de olmaz. Lucescu gelecekse yardımcısı sadi Tekelioğlu olursa onu da kabul ediyorum. Berdiyev olacaksa gökdeniz yardımcısı olsun. Bu yönetime güveniyorum, inşallah yanlış yapmazlar.

Yorum

• Giray Bulak'ı eleştiriyorsakta hakkınıda yemeyelim son Trabzonspor'a gelişinde alınan Emerson ve Janko ile hiç bir alakası yok onları Sadri ŞENER aldı ve Trabzonspor'un elinde kaldılar Giray Bulak o dönemde şu anda Rizespor'da oynayan Kweuke'yi almak istiyordu hatta onu izlemek üzere yurt dışında idi.O dönemlerde takip ettiğim sosyal medyadan ve Giray BULAK'ın kendi ağızından biliyorum bu konuyu.

Yorum

• Sadri şener giray bulakla çalışıyordu. M.Ali Yılmaz zamanında da erhan namlı diye 3. sınıf bir futblcu ile fatih tekkeyi takasa verdiler. üste para verdiler. Google'a gir arama motoruna bu isimleri yan yana yaz imza tören fotoğraflarını görürsün. Başarılı olsun Trabzonlu olsun başımızın üstünde yeri var.
                            İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Giray Bulak'ı eleştiriyorsakta hakkınıda yemeyelim son Trabzonspor'a gelişinde alınan Emerson ve Janko ile hiç bir alakası yok onları Sadri ŞENER aldı ve Trabzonspor'un elinde kaldılar Giray Bulak o dönemde şu anda Rizespor'da oynayan Kweuke'yi almak istiyordu hatta onu izlemek üzere yurt dışında idi.O dönemlerde takip ettiğim sosyal medyadan ve Giray BULAK'ın kendi ağızından biliyorum bu konuyu.
                            En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 18:48.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Giray Bulak yıllar önce erhan namlı ile fatih tekke'yi takas ettiren teknik kadrodaydı. Üste 3 milyon dolar mıydı yanlış söylemeyeyim bir de para ödenmişti gaziantepspora. En son emerson ve jankoyu takıma almıştı. O işten de 6-7 milyon Euro çıktı. Trabzonlu olmak değil başarılı olmak lazım. Fatih tekke'de olmaz. Lucescu gelecekse yardımcısı sadi Tekelioğlu olursa onu da kabul ediyorum. Berdiyev olacaksa gökdeniz yardımcısı olsun. Bu yönetime güveniyorum, inşallah yanlış yapmazlar.
                              fatihi takas ettiren mehmet ipeklen yumruk yumruga girismeleri
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kesinlikle spagetti Sadi olmamali...
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X