Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'un müzesini hiç gezdin mi ?
    Kazanılan hemen hemen bütün kupalarda Şenol Güneş'in emeği vardır.Ya kaleci olarak yada teknik direktör.Neyi bir çırpıda sildiğine dikkat et kardeşim.
    Şampiyonluk sen yaşadın mı?
    Sevinç turları attın mı ya da konvoylar kurarak sevindin mi ?
    Şampiyonluk bende yaşamadım.
    Okulda iş yerinde herhangi bir ortam da sevinçler yaşadın mı ?Şenol Güneş daha orta ne 3 Temmuz davası nede hiçbirşey yokken Adalet er yada geç tecelli edecektir dedi.Biz pis işlere girmedik dedi vs vs.Şenol Güneş'in Trabzonsporluluğunu tartışmaya açmam.
    Zamanında aynısı Fatih Tekke içinde yapılmıştı.bjk imza attı.Herkes bir anda sildi.Sen isteyipte seni reddedip bjk mi gitti gerek Şenol Güneş gerek Tekke ?
    Yapmayın etmeyin.Neyse Şenol hoca benim için bir hayal.Çok sevdiğim bir figur.Gelir gelmez önemli değil.

valla şike konuşurken arkadaşlarla hocanız bile dedi olm şampiyon olmadım diye dendiğinde dut yemiş bülbüle dönüyoruz. Çünkü neden azizin kovalayarak gönderdiği aykut bile okadar mahkeme kararına rağmen bangır bangır ben şampiyon oldum diye bağırıyor.Hiç bana dili sürçtü kutlayamadı tur atamadı kupa kaldıramadı ondan öyle diyor demeyin. İstanbul taraftarına yaranmak için şiirler şarkılar okuyan adam değil mi bu 30 senedir trabzon için ben böyle bir lafını duymadım. Ama şikeden ağlayıp şikeci bir takıma gidip kartallar yanlız uçar dediğini çok net duydum. şimdi istanbulda yanlız uçmaya devam etsin bizden uzak olsun zaten trabzonun iyi bir kadrosu olduğu zaman akbaba gibi biter hemen bi yerden kötü zamanda da kartalları yanlız uçurur

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesele oyuncunun yaptıkları değil zaten. Mesele Hurmanın bir plan dahilinde taraftarın sevdiği Onuru itibarsızlaştırıp takımdan uzaklaştırma isteği. Siz inanıyor musunuz Onur Şenol Güneş, Ersun Yanal, Vahid Halilhodzic gibi hocalarla çalışıpta sorun çıkarmadı da döndü Şotaya sorun çıkardı? Ben Onurun sezon başı ilk bası toplantısını hatırlıyorum Şotanın gelmesinden gayet memnun ve mutluydu ama ne olduysa birden her şey Onurun üzerine kaldı. Onur bir şey yaparsa hesabını öder ama öyle herkes gibi başını yiyemezler.
      Çok vakıf değilim... Onur vs. Hurma ya da Onur vs. Şota krizlerine meşbu gelişmeleri de çok iyi bilmiyorum. Ama tüm anlayışınıza sığınarak size şunu da sormak isterim, 'Neden Şota'ya sorun çıkardı' sorusunda da Onur'un oyuncu olarak pozisyonunu kavrayışımızda bir problem görmüyor musunuz? Sizce kulüp, oyuncuların huyuna suyuna göre teknik kadrolar mı belirlemeli?
      Ben bir Onur tartışması açmaktan ziyade sadece futbolculara sevgimizin, onların ehemmiyetini kavrarken kulübümüzün üstünde tepinmelerine engel olacak dengede olması gerektiğini ifade etmek istedim. Evet takımdaki tüm taşları yerinden oynatan yönetimi gönderdik. Şimdi sıra âhenkte; kulübümüze, oyuncularımıza sevgimizi gösterirken temin edilecek bir 'ahenk'in zannedildiği kadar zor olduğunu düşünmüyorum.
      burdayim,
      sorunun cevabi içtigi yerde
      http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün gece Slimani'nin golüyle başladı herşey...
        Abi birşey mi ima ediyorsun yoksa bizmi öyle anlıyoruz 😄

Yorum

• yedek kulübesinde çıkma cumartesi sözü beyefendiye çok dokunmuş

Yorum

• hurma bey 1.6milyon dolar tazminati alamayacagini anlayinca istifayi kendi vermis

bugün iho da onuru satmamak en büyük hatamdi dedi

umarim artik herkes dogrulari görme erdemine kavusmustur
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şenol Güneş; sevende var sevmeyende. Sevenin sevmeyeni, sevmeyenin de seveni eleştirmesi saçma. Ben teknik direktörlüğünü beğenmeyenlerdenim. Trabzonun başına gelmesini istemiyorum. Devrim yapılması gerektiğine inanıyorum. Devriminde Şenol Güneşle yapılamıyacağını düşünüyorum. Şenol Güneş her stresli durumda maçları kaybetmiştir. 96 Van maçı en büyük örnektir benim için...
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Şenol Güneşin hiç kırılma maçlarını yada finalleri kazandığını hatırlamıyorum. Ama hakkını vermek lazım oyuncuların performansını en üst düzeye çıkarıyordu.
                Ben kendisine her zaman derin bir saygı duymuşumdur.
                Ama artık sıra gençlere geldi bir daha gelsin istemem.
                Artık yeni jenerasyondan Mircea Lucescu zamanı
                Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hurma bey 1.6milyon dolar tazminati alamayacagini anlayinca istifayi kendi vermis

bugün iho da onuru satmamak en büyük hatamdi dedi

umarim artik herkes dogrulari görme erdemine kavusmustur
                  Kime demiş bunu?

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok vakıf değilim... Onur vs. Hurma ya da Onur vs. Şota krizlerine meşbu gelişmeleri de çok iyi bilmiyorum. Ama tüm anlayışınıza sığınarak size şunu da sormak isterim, 'Neden Şota'ya sorun çıkardı' sorusunda da Onur'un oyuncu olarak pozisyonunu kavrayışımızda bir problem görmüyor musunuz? Sizce kulüp, oyuncuların huyuna suyuna göre teknik kadrolar mı belirlemeli?
                    Ben bir Onur tartışması açmaktan ziyade sadece futbolculara sevgimizin, onların ehemmiyetini kavrarken kulübümüzün üstünde tepinmelerine engel olacak dengede olması gerektiğini ifade etmek istedim. Evet takımdaki tüm taşları yerinden oynatan yönetimi gönderdik. Şimdi sıra âhenkte; kulübümüze, oyuncularımıza sevgimizi gösterirken temin edilecek bir 'ahenk'in zannedildiği kadar zor olduğunu düşünmüyorum.
                    Ben Onur Şotayla anlaşamadığı için sorun çıktığını söylemedim yalnız. Yönetim, Hurma ve gelen emirle Şota Onur üzerinden para veya ağırlık kazanmak istedi. Siz Şotanın çıkıp kaleci hatasıyla kaybettiği bir maçta Onur gelmiyor açıklamasını doğru buluyor musunuz? Bu 3 cephe Onura savaş açmıştı ve 3 cephede de ayrı ayrı kaybettiler.

Ha Onur kulübün önüne geçti diyorsunuz ki haklısınız bence de ama Onur Trabzonsporun önüne geçmedi, Trabzonsporu Onurun arkasına ittiler. Her anlamda skandal yönetim, skandal kararar, çocuk oyuncağı gibi insanları harcamalar vs derken Trabzonspor Onura mahkum hale geldi.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Onur Şotayla anlaşamadığı için sorun çıktığını söylemedim yalnız. Yönetim, Hurma ve gelen emirle Şota Onur üzerinden para veya ağırlık kazanmak istedi. Siz Şotanın çıkıp kaleci hatasıyla kaybettiği bir maçta Onur gelmiyor açıklamasını doğru buluyor musunuz? Bu 3 cephe Onura savaş açmıştı ve 3 cephede de ayrı ayrı kaybettiler.

Ha Onur kulübün önüne geçti diyorsunuz ki haklısınız bence de ama Onur Trabzonsporun önüne geçmedi, Trabzonsporu Onurun arkasına ittiler. Her anlamda skandal yönetim, skandal kararar, çocuk oyuncağı gibi insanları harcamalar vs derken Trabzonspor Onura mahkum hale geldi.
                      "Trabzonsporu Onurun arkasına ittiler."
                      Bu ifadenize kesinlikle katılıyorum...
                      burdayim,
                      sorunun cevabi içtigi yerde
                      http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• trabzonsporda en büyük makam neresidir tabiki trabzonspor başkanlığı.

iho ve ekibi denedi başaramadı ve gitti.

ama bu onurun trabzonspor başkanlık makamından daha büyük gibi ilahlaştırılmasını doğru bulmuyorum.

sadece bir futbolcu parasını alan bir profosyonel.kimler geldi kimler geçti nerdeler şimdi.

Yorum

• Sadi hocayla sezon sonuna kadar anlaşıldı ve sözleşme imzaladı diyorlar.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Forumdaki 15 İhocunun kim olduğunu anlamak için, Onur a kimlerin laf ettiğini bir bir tespit edin. Cevabı bulursunuz. )))
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor Kulübü, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Len????????

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kime demiş bunu?
                                haber sitelerinde mevcut
                                basaran cok yalvarmis, vs. vs.

gitti ayak onura son bir tekme atacakda
                                aslinda kendi kirli camasirlarini ortya döktügünün farkinda degil
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X