Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar net bilgi verecem ama korkuyorumburdan direk ulusal basına gider diye aslında öğrenmeye korkuyorumöğrenirsem dayanamayıp yazarım diye

yazma yazma sakın yazma sonra mustafa denizli muhabbbetine döner iş.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yine başladı aynı muhabbetler.
      Ne zaman bitmişti ki?

Yorum

• [MENTION=42303]ismail[/MENTION]duzgun_61: TFF'nin talimatları gereği, ikinci kez 3 maçlık anlaşma yapılamayacağından dolayı Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma imzalandı.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzonsporda en büyük makam neresidir tabiki trabzonspor başkanlığı.

iho ve ekibi denedi başaramadı ve gitti.

ama bu onurun trabzonspor başkanlık makamından daha büyük gibi ilahlaştırılmasını doğru bulmuyorum.

sadece bir futbolcu parasını alan bir profosyonel.kimler geldi kimler geçti nerdeler şimdi.
          onur icin cok sey denilir ama sadece bir futbolcu asla
          senin baskan dedigin, yönetici dediklerin 6 aydir milletin kulübe hibe ettigi paralari kendi isimlerine yazdirdiklarindan kulüpden kacirirken onur o tekneyi kendi basina ayakta tutuyordu
          istedigin genc oyuncuya sor cepine kim harclik koymus vs

zamaninda dozer cemil nasil haniminin altinlarini satarak takimi deplasmana cikmasini ve sampiyon olmasini sagladiysa aynen öyle son3 ayda onur bu gemiyi ayakta tuttu

satabilseydiler bugün onurun bonserviside buharlasmisdi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadi hocayla sezon sonuna kadar anlaşıldı ve sözleşme imzaladı diyorlar.
            İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor Kulübü, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Len????????
            Tff talimatları gereği sezon sonuna kadar. Devre arası yollarlar Sadi hocayı.
            Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• TFF'deki maddeden dolayı sezon sonunda kadar sözleşme imzalanmış olabilir.. Devre arası istifa veya fesih olursa hiç şaşırmam..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Yine de devre arasından sonra Mr. Şapkayı görmeyiz diye umut ediyorum .
                .

Yorum

• az önce görüştüm sır vermiyorsadi devreye kadar kalacak 1461 de görev verilme ihtimali var gençleri en iyi tanıyan olarak 1461 büyük bi yapılanmaya girecek orayada iyi para harcanacak... gelecek vadeden oyuncular gelecekmiş hoca konusunda büyük bir hoca gerlecek dedi çok disiplinli .. çok fazla bişe öğrenemedim yani

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TFF'deki maddeden dolayı sezon sonunda kadar sözleşme imzalanmış olabilir.. Devre arası istifa veya fesih olursa hiç şaşırmam..
                    Biraz geç tahmin yürüttün be yönetici kardeş.

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadi hocayla sezon sonuna kadar anlaşıldı ve sözleşme imzaladı diyorlar.

Yorum

• Devre arasına kadar kalacak. TFF talimatları gereğince sezon sonuna kadar imzalandı.

Yorum

az önce görüştüm sır vermiyorsadi devreye kadar kalacak 1461 de görev verilme ihtimali var gençleri en iyi tanıyan olarak 1461 büyük bi yapılanmaya girecek orayada iyi para harcanacak... gelecek vadeden oyuncular gelecekmiş hoca konusunda büyük bir hoca gerlecek dedi çok disiplinli .. çok fazla bişe öğrenemedim yani
                        Abi geçen gün Bielsa için acayip adam dedin. Cezalıydım soramadım kimse de sormadı o muhabbet nedir?

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi geçen gün Bielsa için acayip adam dedin. Cezalıydım soramadım kimse de sormadı o muhabbet nedir?
                          yönetimden nevzat aydın ismini dillendirdidüşünceler arasında ama luce de baya mesafe kat ettiler...

Yorum

• Takim sezon sonuna kadar Sadi Tekelioglu'na emanetmis

https://twitter.com/umit1461

Yorum

yönetimden nevzat aydın ismini dillendirdidüşünceler arasında ama luce de baya mesafe kat ettiler...
                              Güzel abi güzel.. İsimler güzel

Yorum

• Talimatlardan dolayı yapılmış sözleşme.Bir an korkmadım değil
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X