Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu Favre gelmez. Adam Galatasaray'ı reddetti ve aynı Tuchel gibi bir sonraki durağının büyük olacağını biliyor. Hatta Guardiola eğer Bayern'in uzatma teklifini kabul etmezse Bayern'e gideceği konuşuluyor.

Bu arada linç edilebilirim ama kendisinin tarzını pek sevmiyorum. Aşırı sistem hocası. Çok otoriter değildir belki Bielsa kadar ama oynattığı oyun aşırı kondisyon ister. Abdullah Avcı'dan çok daha fazla kompakt oyun meraklısıdır. Aksiyon filmlerinde takım halinde hareket edelim derler ya, onun futbol versiyonu işte. Zaten karakter olarak gelip buralara yerel basına, yerel kan emicilere baş kaldıracak karakterde bir insan değil.

Yorum

• Lucescu Candır, gerisi heyecan

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Türkiye'ye gelip başarılı olan yabancı hoca sayısı çok az. En kariyerli herifler İstanbulsporlar'da en iyi vasat performans sergiliyorlar. Türkiye'de bir yabancı hocadan istikrar beklemek fazla iyimser bence. İlk aşamada gereksiz bir risk. Lucescu mükemmel tercih. Berdiyev, Favre tarzı isimler geçiyor, bunlar ne kadar da başarılı olsa bence Türkiye'ye ilk gelişleri olması risk kokuyor. Yaşına fazla takılıyorsunuz Lucescu'nun. Tarihimizde tek seferde 5 yıl yöneten hoca yok. Hatta Türkiye'de örneği yoktur. Bu adam bunu yapacak, 5 yıl kalacak da derdimiz 71'den 76'ya girmesi olsun. Mourinho mu Luce mi deseler düşünmeden Luce derim. Biçilmiş kaftan.

Eğer o olmayacaksa Ersun Yanal veya Şenol Güneş. İkisi de çok başarılı, sebepsiz yere gönderildiler. Şenol Güneş bu takıma tarihinin en iyi topunu oynattı her zaman. Git dedik gitti, gel dedik geldi. Kim niye rahatsız Şenol hocadan anlamakta güçlük çekiyorum. Bu sene Galatasaray maçı dışında top oynamadık, bunun fazlasıyla eksik kadrosuyla Ersun Yanal geçen sene harika futbol oynattı. Yanlış hatırlamıyorsam 2. yarıda ilk 3'teydik geçen sene o yamanmamış kadroyla; hiçbir hedefimiz olmamasına rağmen.

Hamzaoğlu isminin gündeme niye geldiğini hiç bilmiyorum. Sneijder takım taktiksiz maça çıkıyor, antrenman yapmıyoruz diye konuştu adamın arkasından. İki mağlubiyete aforoz eder bu taraftar Hamza hocayı. Saydığım 3 isim kesinlikle olmayacaksa kendini kanıtlamış, bahsi geçen yabancı hocalara bakılmalı. İlk tercih olmamalılar zira dediğim gibi, öncelikli hedef istikrarsa risk faktörü olan tercih iyi değildir.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lucescu için Brezilyalıları olmazsa istediğiniz yapamaz deniyor ama Shakhtar dönemi sadece gözönünde tutulmamalı. Ben en doğru kararın ,kendisinin bjk'yi çalıştırdığı dönemdeki performansına bakılarak verileceğini düşünüyorum.Gs'de o dönemin fırtınalar estiren kadrosunu fazla bozmadan ucuz takviyelerle yine şampiyonluk ve şamp.ligi çeyrek oynadı. Ama baştan kadroyu bjkde kurduğu için o dönemi daha anlamlı.
          Elimizdeki şu kadro , o zamanki bjk'nin 1-2 takviye ile çok üstüne çıkar. Ayrıca 3'lü savunma hayranı arkadaşlarımıza da Ronaldo-Zago -Ahmet üçlüsünün Lucescu aklıyla oluşturulduğunu ve son derece iyi performans gösterdiklerini söyleyeyim. (bu arkadaşlarımızda bizim tarafa gelir belki )
          Az biraz hatirliyorum o dönemi, evet bjk o oyuncularla iyi is yapti, sampiyonlar liginde de fena sonuçlar almamisti... böyle yorumlarla gelin ikna olalim ama o bjk zamani da 10yildan fazla oldu yaa, o zamandan beri takir takir isleyen mis gibi akici oynayan oyuncularla çalisiyor... bizde tekrardan sifirdan baslayip ne yapabilir bilmiyorum... o kadar hirsi ve istegi kalmis midir acaba ?
          İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sefer Luce ile Kurban ı ciddi ciddi karşılaştırıyorsun... Etma... )))) Luce nin gs ve bjk de kaldırdığı kupalar, Türk liginde yaptıkları yeter. Shaktar kariyerine hiç girmiyorum, girsek oraya çıkamayız. Adam Ukrayna futbolunu dünyaya tanıttı, Shaktar ı dünya markası yaptı. Antrenörlüğü tartışılmaz bir hoca. Müthiş kariyeri var adamın, oku oku bitmez. Harika CV...
          Kurban Berdiyev ucuz oyuncularla çalışır, başarılı olur diyorsun... Kısacık Rostov kariyerine bakarsan yanılırsın, Akhisar ın Cihat Arslan ı misali... Bu yıl iyi çıkış yapmış olabilirler.

Rubin in ucuz transferleri;

Gökdeniz: 9m euro (2007-2008)
          Carlos Eduardo: 20m euro (2010)
          Eremenko: 11m euro (2011)
          Bochetti: 10m euro (2010)
          Martins: 9m euro (2010)
          Rondon: 9m euro (2012)

Sefer senin Kurban Berdiyev sandığın kadar masum değil...
          Vur dedik öldür demedik len
          Saka bir yana, ben Lucescu'nun geçmisini tartismiyorum, yaptiklari da ortada, ama sanki bizde is yapamayacak ve sonu Vahid gibi olacak gibime geliyor, niye bilmiyorum, sadece his... bir de epey yasli olmasi biraz endiselendiriyor beni....
          Hau rakamlar da çok garip geldi bana, resmen kaziklamislar bunlari, birçogu taninmamisti Kazan'a gitmeden önce, ama iste biz de Gökdeniz'i o rakamlara sattik, fransa almanya italya gibi yerlerden en fazla 5m€'luk teklif gelirdi, o da en fazla yani... Ruslar her zaman fazla vermek zorunda, hele Kazan...
          Rostov konusuna gelince o çok önemli degil, Kazan'da yaptiklari önemli... Rostov'da da bakalim bu sene kaçinci bitirecek, ben de çok merak ediyorum açikçasi, 1 2 karsilasmalarini izlemeye çalisacagim
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam bulduk seni...Sensin O , insanların zihnine Berdiyev virüsünü sokan kişi. Biraz daha uğraşırsan nur topu gibi bir forum efsanemiz daha olacak; Kurban Hoca Bakalım ne göreceğiz...Hayırlısı olsun...
            Forum efsanesi mi ? onu istemeyenler forum efsanesi olarak kalmasina sevinsin, çünkü ben onu takimimizin hocasi yaptiracagim
            Seni hoca yaptiracagiz, seni hoca yaptiracagiz Kurban Berdiyev reiiss
            İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence berdiyev onüç oyla alır
            Lucescu kil payi kaybeder diyorsun ?

Yorum

• Sefer kardeşim uzatma şu mevzuyu korkutuyosun beni. Geçen senin yüzünden Ümit abi de iletmiş falan tutup getirirlerse şu adamı sorumlusu sensin.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu Favre gelmez. Adam Galatasaray'ı reddetti ve aynı Tuchel gibi bir sonraki durağının büyük olacağını biliyor. Hatta Guardiola eğer Bayern'in uzatma teklifini kabul etmezse Bayern'e gideceği konuşuluyor.
                Bu arada linç edilebilirim ama kendisinin tarzını pek sevmiyorum. Aşırı sistem hocası. Çok otoriter değildir belki Bielsa kadar ama oynattığı oyun aşırı kondisyon ister. Abdullah Avcı'dan çok daha fazla kompakt oyun meraklısıdır. Aksiyon filmlerinde takım halinde hareket edelim derler ya, onun futbol versiyonu işte. Zaten karakter olarak gelip buralara yerel basına, yerel kan emicilere baş kaldıracak karakterde bir insan değil.
                Buna katilirim... Favre falan hafif kalir... onun istedigi ortami ona pek sunamayiz... Vahid gibileri lazim bize, ama biraz daha az deli olani...
                İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sefer kardeşim uzatma şu mevzuyu korkutuyosun beni. Geçen senin yüzünden Ümit abi de iletmiş falan tutup getirirlerse şu adamı sorumlusu sensin.
                Hahahahahaah gurur duyarim zaten amaç o
                Yalniz bu israrimi görenler, bu isten para mara alacagimi zanneder

Yorum

• şenol güneşe, şenol hoca diyenler keşke bjk bıraksaydıda bize gelseydi diye iç geçirenler dün görmüştür umarım. Tolga zaten kaleci değil onu o paralara bjk ye kitleyen ihoya bir kez daha teşekkürler ama senin hocan avantajlı skoru alır almaz hemen defansa yatarsa hemen oyuna necipi alırsa olur böyle şeyler

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şenol güneşe, şenol hoca diyenler keşke bjk bıraksaydıda bize gelseydi diye iç geçirenler dün görmüştür umarım. Tolga zaten kaleci değil onu o paralara bjk ye kitleyen ihoya bir kez daha teşekkürler ama senin hocan avantajlı skoru alır almaz hemen defansa yatarsa hemen oyuna necipi alırsa olur böyle şeyler
                    Aynı şenol hoca 96 da da beraberlik yeterken necip gibi bir oyuncu sokmayıp fenere saldırmıştı, sonuç ortada
                    Şimdi ise yine beraberlik yetiyordu be taktik gereğidir ki defansa çekildi, sonuç yine mağlubiyet, oyuncu değiştiriir değiştirmez gol yenmesi hocanın suçu değil, tamamiyle şanssızlık, ve oyuncuların Beceriksizliği
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bize en uygun hoca Şenol Güneş'tir. Şu an gelme ihtimali 0. Yabancı hoca bizde iş yapmaz, ben inanmıyorum. Yabancı gelecekse hem maliyet hem de uyum açısından Berdiyev daha iyi olur gibi geliyor. Herhangi bir yabancının Trabzon'a, lige, ülkeye alışması en az 6 ay sürer.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı şenol hoca 96 da da beraberlik yeterken necip gibi bir oyuncu sokmayıp fenere saldırmıştı, sonuç ortada
                        Şimdi ise yine beraberlik yetiyordu be taktik gereğidir ki defansa çekildi, sonuç yine mağlubiyet, oyuncu değiştiriir değiştirmez gol yenmesi hocanın suçu değil, tamamiyle şanssızlık, ve oyuncuların Beceriksizliği
                        alakası yok hocam her maç aynı taktik tutsaydı zaten iyi ve kötü hoca diye birşey olmazdı. 96 yılını hatırlamıyorum bişey diyemem o maçla ilgili ama dünkü maç tipik bir şenol güneş maçıydı. Tolgada kovaya bağlayınca tur elden gitti.Bir şenol güneşin teofilo işe yaramaz raporu verdiği muabbeti varki emin olmadığım için hiç girmiyorum o konuya eğer öyleyse gereken cevabı aldı dün

@İsmail SARAL
                        yapma gözünü seveyim o bjklilere şiirler okusun. Bizden ırak olsun
                        En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 09:18.

Yorum

• pas atıldığı anda tolga biraz ilerde olduğunu düşünüp refleks olarak geriye bakıyor. o anda slimani'nin topu ayağından açtığını farkedemiyor tabi. önüne baktığında ise herşey için çok geç oluyor. basit bir tereddüt işleri bu hale getiriyor.hocalık zor iş. ben lucescu'yu tercih ederim. her türlü şartta başarılı olmuş çok esnek, taktik bilgisi çok yüksek oyuncuları idare edebilen garip huyları olmayan bir hoca. hemen şampiyon ol demişler olmuş, klübü büyüt, sistem kur demişler onu da yapmış. trabzon'a adım attığında futbolcular ayağını denk alacaktır.bu yönetimle sonuçların ters gideceğini hiç düşünmüyorum. çok çabuk yol alacağımızdan eminim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            pas atıldığı anda tolga biraz ilerde olduğunu düşünüp refleks olarak geriye bakıyor. o anda slimani'nin topu ayağından açtığını farkedemiyor tabi. önüne baktığında ise herşey için çok geç oluyor. basit bir tereddüt işleri bu hale getiriyor.hocalık zor iş. ben lucescu'yu tercih ederim. her türlü şartta başarılı olmuş çok esnek, taktik bilgisi çok yüksek oyuncuları idare edebilen garip huyları olmayan bir hoca. hemen şampiyon ol demişler olmuş, klübü büyüt, sistem kur demişler onu da yapmış. trabzon'a adım attığında futbolcular ayağını denk alacaktır.bu yönetimle sonuçların ters gideceğini hiç düşünmüyorum. çok çabuk yol alacağımızdan eminim.
                            Şenol güneşle benzeyen tek noktaları zaten topçulardan maksimum verimi almak. Geri kalan taktik teknik bilgiymiş oyunu okumaymış topçu tanıma transfer ettirmeymiş bunların hiç biri şenol güneşte yok neyse fazlada uzatmayayım umarım ilk şampiyonluğunu görür bjk de

Yorum

• bence Sadi Tekelioglu, maclara ve basin karsisina, yataktan kalktigi esofman takimi yerine biraz profesyonel giyinse ve biraz kilo verse, lucescu ayarinda olabilir. Insan biraz utanir be
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Yeni Hocamız Demokles'in kılıcı olmalı....

Sürekli başımızda dolanan Şenol Güneş olmalı.....

6 kere gitmeli , 7 kere gelmeli.....

8 kere gitmeli 11 kere gelmeli....

Her hoca değişikliğinde takım her kötü olduğunda sürekli okunan dua gibi ismi sürekli hep gündemde olmalı....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X