Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aha burada işte

Medvedevden madalyalı üstelik
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Abi Rubin Kazan 2 kere, hem de üst üste sampiyon oldu... takimin hocasi Kurban Berdiyev idi...
      Ve hiçbir zaman Lucescu'nun oyunculari kadar üst düzey isimlerle çalismadi... öyle Texeira DouglasCosta Taison LuizAdriano Bernard Srna (ve niceleri) gibi topçulari olmadi hiç... Genç yetenekleri de Lucescu gidip bulmuyor, bir ekibi vardir ve kulüp ta ciddi yatirim yapmistir meyvelerini topluyordur... Kazan brezilya'da öyle bir girisimde bulunmamistir...
      Ayriyeten, Ukrayna ligi nere Rusya ligi nere...
      Ayrica, Kazan'da parlayip baska takimlara giden iyi topçular var son senelerde : sol bek Ansaldi, golcü Rondon, oyun kurucu AlejandroDominguez, stoper/sol bek SalvatoreBocchetti (adamim) mesela, adi bizimmle geçmis olan BibrasNatcho....... Gürcü genç stoper Kverkvelia hâlen orda...

Ve bu isimler çok çok üst düzey degil/degillerdi... bizim oyunculara bakinca bunlardan daha iyileri de bizdeydi, ve hâlen bizde olani var... ama yok iste olmuyor... adam traktör stoper CesarNavas'la o kadar basari yakaladi, Rostov'a da aldi o 35 yasindaki herifi, yine basari yakaliyor
      Kazan'dayken savunma 4'lüsü, Bocchetti hariç, hiç iyi degildi, kalecileri de eh iste... bunlara ragmen 2 3 kaliteli topçuyla çok iyi seyler yapabildi...
      Ben bunun için Berdiyev diyorum... yarin bir de baktin para sorunu var, ya da transfer yasagi var, bilmem ne var... Lucescu 5 6 brezilyali almadan nasil oynatacak takimi ben merak ediyorum, ve oynatamaz diyorum... ama Kurban hocaya dandik takim bile versen yine seni ilk 4'e kesin atar, ilk 3'e çok büyük ihtimal sokar, ilk 2'yi zorlar, bir ihtimal sampiyonluk bile yasatir....
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Lucescu için sinerji oluşturalım canlarım benim.O olmazsa ondan sonra ortak karar alıp yeni bir isim için sinerji oluştururuz.Ama önce Lucescu lütfen .
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Lucescu fenerle kapamamış hesabı kapatmaya geliyorum diyerek yola çıkacaktır inanıyorum ben

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://tr.wikipedia.org/wiki/Kurban_Berdiyev

aha burada işte
            Medvedevden madalyalı üstelik
            Eyvallah, doğrusunu öğrenmiş olduk, işin şampiyonluk kısmını da halletmiş olduk böylece Yine de bana fazlasıyla yerel geliyor. Neyse bakalım yönetim ne düşünecek şurada illk yarının bitimine fazla zaman da kalmadı. Usta'nın bugünkü söylemine göre devre arasında hoca ile ilgili nihai karar alınmış olacak. Dolayısıyla Lucesku OK derse, sene sonuna kadar geçici bir çözüm yoluna gidilecek yok hayır derse bu kez uzun vadeli hocamız devre arasında bulunup takımın başına getirilecek.

Yorum

• Her kişinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Kurban Berdiyev kesinlikle 10 numara bir hoca, Gökdeniz'de yardımcı hoca olsun, Rusça öğrenmiştir inşallah, kaç sene oldu.
              En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 21:39.

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 4 dk.4 dakika önce
                Trabzonspor'da Yapılan yönetim kurulu toplantısında kulübün kasasına 29 milyon 480 bin TL'lik para girişi sağlandı..

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah, doğrusunu öğrenmiş olduk, işin şampiyonluk kısmını da halletmiş olduk böylece Yine de bana fazlasıyla yerel geliyor. Neyse bakalım yönetim ne düşünecek şurada illk yarının bitimine fazla zaman da kalmadı. Usta'nın bugünkü söylemine göre devre arasında hoca ile ilgili nihai karar alınmış olacak. Dolayısıyla Lucesku OK derse, sene sonuna kadar geçici bir çözüm yoluna gidilecek yok hayır derse bu kez uzun vadeli hocamız devre arasında bulunup takımın başına getirilecek.

Lucescu için Brezilyalıları olmazsa istediğiniz yapamaz deniyor ama Shakhtar dönemi sadece gözönünde tutulmamalı. Ben en doğru kararın ,kendisinin bjk'yi çalıştırdığı dönemdeki performansına bakılarak verileceğini düşünüyorum.Gs'de o dönemin fırtınalar estiren kadrosunu fazla bozmadan ucuz takviyelerle yine şampiyonluk ve şamp.ligi çeyrek oynadı. Ama baştan kadroyu bjkde kurduğu için o dönemi daha anlamlı.

Elimizdeki şu kadro , o zamanki bjk'nin 1-2 takviye ile çok üstüne çıkar. Ayrıca 3'lü savunma hayranı arkadaşlarımıza da Ronaldo-Zago -Ahmet üçlüsünün Lucescu aklıyla oluşturulduğunu ve son derece iyi performans gösterdiklerini söyleyeyim. (bu arkadaşlarımızda bizim tarafa gelir belki )
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi Rubin Kazan 2 kere, hem de üst üste sampiyon oldu... takimin hocasi Kurban Berdiyev idi...
                    Ve hiçbir zaman Lucescu'nun oyunculari kadar üst düzey isimlerle çalismadi... öyle Texeira DouglasCosta Taison LuizAdriano Bernard Srna (ve niceleri) gibi topçulari olmadi hiç... Genç yetenekleri de Lucescu gidip bulmuyor, bir ekibi vardir ve kulüp ta ciddi yatirim yapmistir meyvelerini topluyordur... Kazan brezilya'da öyle bir girisimde bulunmamistir...
                    Ayrica, Kazan'da parlayip baska takimlara giden iyi topçular var son senelerde : sol bek Ansaldi, golcü Rondon, oyun kurucu AlejandroDominguez, stoper/sol bek SalvatoreBocchetti (adamim) mesela, adi bizimmle geçmis olan BibrasNatcho....... Gürcü genç stoper Kverkvelia hâlen orda...

Ve bu isimler çok çok üst düzey degil/degillerdi... bizim oyunculara bakinca bunlardan daha iyileri de bizdeydi, ve hâlen bizde olani var... ama yok iste olmuyor... adam traktör stoper CesarNavas'la o kadar basari yakaladi, Rostov'a da aldi o 35 yasindaki herifi, yine basari yakaliyor
                    Kazan'dayken savunma 4'lüsü, Bocchetti hariç, hiç iyi degildi, kalecileri de eh iste... bunlara ragmen 2 3 kaliteli topçuyla çok iyi seyler yapabildi...
                    Ben bunun için Berdiyev diyorum... yarin bir de baktin para sorunu var, ya da transfer yasagi var, bilmem ne var... Lucescu 5 6 brezilyali almadan nasil oynatacak takimi ben merak ediyorum, ve oynatamaz diyorum... ama Kurban hocaya dandik takim bile versen yine seni ilk 4'e kesin atar, ilk 3'e çok büyük ihtimal sokar, ilk 2'yi zorlar, bir ihtimal sampiyonluk bile yasatir....

Sefer Luce ile Kurban ı ciddi ciddi karşılaştırıyorsun... Etma... )))) Luce nin gs ve bjk de kaldırdığı kupalar, Türk liginde yaptıkları yeter. Shaktar kariyerine hiç girmiyorum, girsek oraya çıkamayız. Adam Ukrayna futbolunu dünyaya tanıttı, Shaktar ı dünya markası yaptı. Antrenörlüğü tartışılmaz bir hoca. Müthiş kariyeri var adamın, oku oku bitmez. Harika CV...

Kurban Berdiyev ucuz oyuncularla çalışır, başarılı olur diyorsun... Kısacık Rostov kariyerine bakarsan yanılırsın, Akhisar ın Cihat Arslan ı misali... Bu yıl iyi çıkış yapmış olabilirler.

Rubin in ucuz transferleri;

Gökdeniz: 9m euro (2007-2008)
                    Carlos Eduardo: 20m euro (2010)
                    Eremenko: 11m euro (2011)
                    Bochetti: 10m euro (2010)
                    Martins: 9m euro (2010)
                    Rondon: 9m euro (2012)

vs.. vs.. böyle çok transferi var...

Adamın transferleri minimum 4-5m euro... Transfer ortalaması 5m euro... Sefer senin Kurban Berdiyev sandığın kadar masum değil...
                    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 21:56.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• S.Hurmanin gönderilmemesine cok sevindim.. Bence en az sucu olan Hurmadir.. bu kadar az disiplin hic bir büyük takimda yoktur
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• Yerli olmalı şu an en uygunda Hamza Hamzaoğlu var. İlla yabancı olacaksada Lucescudan başkası olmaz.
                        Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Hami hoca gelsin

Yorum

• Hami veya Tekke geleceğine sezon sonuna kadar Ünal Karaman denemesinin daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Lucescu olmazsa Gerets olmali hoca

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi Rubin Kazan 2 kere, hem de üst üste sampiyon oldu... takimin hocasi Kurban Berdiyev idi...

Tamam bulduk seni...Sensin O , insanların zihnine Berdiyev virüsünü sokan kişi. Biraz daha uğraşırsan nur topu gibi bir forum efsanemiz daha olacak; Kurban Hoca Bakalım ne göreceğiz...Hayırlısı olsun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X