Tabii ki Ersun Yanal, lakin bu sefer 5 yıllık olmalı. Lucescu 1944 doğumlu seneye gelirse 72 yaş olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun olabilir ama şu son transferleri.. Uğur, Erkan, Aytaç.. Eskisi kadar konsantre değil kesinlikle.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Uğur ve Aytaç inşallah Ersun olsun milli takıma giderler. Ersun bize her zaman 10 numaraydı, ama bir türlü yönetimi tutturamadık. Şimdi yönetimde 10 numara.İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun olabilir ama şu son transferleri.. Uğur, Erkan, Aytaç.. Eskisi kadar konsantre değil kesinlikle.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazıyı ben mi yazdım?
Abi gözünü seveyim çök tepelerine. Şaka maka önümüzde çok maç var, kupa var. Sadiyle filan devam edilmez. Biraz şansımız yaver gitse biraz da topçular toparlansa iyi bir yerde bitirebiliriz ligi.
Sadi demek bu sezonu tamamiyle çöpe atmak demek. Engel olmak lazım yaw.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun gelecekse sözleşemeye "Erkan Zengin herhangi bir futbol müsabakasında 45 dakikadan fazla süre alamaz" maddesi eklenmeli.
Yorum
-
Şampiyon olmak istiyorsan Ersun Yanal en uygunudur. Lig tv'de izleyin arkadaşlar adamın bir futbol profesörü olduğunu anlarsınız. Hepsini dinliyoruz izliyoruz, Ersun Yanal dışındaki adamların gördüğünü ben de görüyorum. Ersun Yanal konuştu mu haa vayy oluyorum. Babamın oğlu değil ama tek sevdamız Trabzonspor.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa ligine bile kalamayan takıma ne büyük hoca ne topçu gelir kimse kusura bakmasın ne ingiltere ligi burası nede ispanya ligi gelen hocada topçuda avrupada anılmayı ister senin kıçıkırık tr liginde değil.Sadi hocaylada en fazla 6.7. olur bu takım
Bu Güney Amerikalı gençleri bize çekecek olan da Lucescu'dur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum