Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tabii ki Ersun Yanal, lakin bu sefer 5 yıllık olmalı. Lucescu 1944 doğumlu seneye gelirse 72 yaş olacak.

Yorum

• Ersun Yanal en mantıklısı..Hem yarım sezon çope atmamış oluruz..Hemde gelecek sezonun planini kurgular hoca.
      Sinerji yapalim
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun olabilir ama şu son transferleri.. Uğur, Erkan, Aytaç.. Eskisi kadar konsantre değil kesinlikle.

Yorum

• Ersun'u ben de isterim ama şu Erkan'ı oynatıp durur hasta eder bizi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Türkiye'de 1 numara Ersun Yanal'dır. Üstelik bu takımı iyi tanıyor. Üstüne Mbia ve Okay geldi. Ersun Yanal bu takımı 3 takviye ile şampiyon yapar. Sonuna kadar Ersun Yanal. Olmazsa Hamza'da uyabilir.

Yorum

• Ersun Yanal yanlis zamanda yanlis yonetime gelmisti simdi ise tam ona gore bir yonetim var.Projenin mimari Lucescu olmaz ise Ersun Yanal olsun
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun olabilir ama şu son transferleri.. Uğur, Erkan, Aytaç.. Eskisi kadar konsantre değil kesinlikle.
                Ligin formda oyuncularıydı hoca yerli iskeleti sağlamlaştırmak istemişti bazen iki kere iki dört etmiyor maalesef
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Ersun gelecekse sözleşemeye "Erkan Zengin herhangi bir futbol müsabakasında 45 dakikadan fazla süre alamaz" maddesi eklenmeli.

Yorum

• Uğur ve Aytaç inşallah Ersun olsun milli takıma giderler. Ersun bize her zaman 10 numaraydı, ama bir türlü yönetimi tutturamadık. Şimdi yönetimde 10 numara.
                    İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun olabilir ama şu son transferleri.. Uğur, Erkan, Aytaç.. Eskisi kadar konsantre değil kesinlikle.

Yorum

• ersunu evlendip takımın başına geçirelim.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yazıyı ben mi yazdım?

Abi gözünü seveyim çök tepelerine. Şaka maka önümüzde çok maç var, kupa var. Sadiyle filan devam edilmez. Biraz şansımız yaver gitse biraz da topçular toparlansa iyi bir yerde bitirebiliriz ligi.
                        Sadi demek bu sezonu tamamiyle çöpe atmak demek. Engel olmak lazım yaw.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Sezon sonuna kadar hocamız ne yazıkki Sadi Tekelioglu

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun gelecekse sözleşemeye "Erkan Zengin herhangi bir futbol müsabakasında 45 dakikadan fazla süre alamaz" maddesi eklenmeli.
                            Ersun Yanal Erkan Zengin'i sürekli oynatırken ben de sinir oluyordum ama Ersun hoca hep "bir süreç yönetiyoruz" bağlamında açıklamalar yapıyordu. Şimdi dönüp baktığımda "Erkan'ı gelecek sezona hazırlamaya çalışıyorum" demeye çalıştı gibi geliyor bana ama bizim o kadar sabrımız yok malesef.

Yorum

• Şampiyon olmak istiyorsan Ersun Yanal en uygunudur. Lig tv'de izleyin arkadaşlar adamın bir futbol profesörü olduğunu anlarsınız. Hepsini dinliyoruz izliyoruz, Ersun Yanal dışındaki adamların gördüğünü ben de görüyorum. Ersun Yanal konuştu mu haa vayy oluyorum. Babamın oğlu değil ama tek sevdamız Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avrupa ligine bile kalamayan takıma ne büyük hoca ne topçu gelir kimse kusura bakmasın ne ingiltere ligi burası nede ispanya ligi gelen hocada topçuda avrupada anılmayı ister senin kıçıkırık tr liginde değil.Sadi hocaylada en fazla 6.7. olur bu takım
                                Büyük topçulardan kasıt 27-32 yaşları arası değeri 7 ve üstü olan oyuncular ise zaten onlar sana gelmez ve gerek de yok. Shaktar'ın son yıllardaki kadrosuna bakılırsa takımın lokomotif oyuncuları kulübe hep 20 yaş civarlarında transfer olmuş. Bize de böyle bir yapı şart. Ve sen bu sistemi 3-4 yıl ısrarla devam ettirirsen başarı kendiliğinden gelir ve dünya çapında bir marka oluşur. Tıpkı Shaktar'da olduğu gibi.

Bu Güney Amerikalı gençleri bize çekecek olan da Lucescu'dur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X