İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
There is no spoon...
-
Lucescu ile ciddi şekilde görüşeceksek görüşelim, önsözleşmeyi imzalayalım. Yoksa sezon sonu bakarız gibi bir düşünce olursa hüsrana uğrayacağımıza eminim.
Kesinlikle devre arası 5,5 yıllık planlamayı yapabileceğimiz bir teknik adamla anlaşmalıyız. İlla Lucescu olacaksa da dediğim gibi önsözleşmeyi imzalamalıyız. Mesajı net vermeliyiz, içeriye de, dışarıya da...
Yorum
-
Kimse Ertuğrul Sağlam demiyor..Ersun heycanını kaybetmiş bir adam artık.aklı İstanbulda, karıda, kızda, tatilde.Onun zamanında çok mu top oynadık. Her maç tribünler "Söylesene Ersun Hoca,takım niye top oynamıyor" diye tezahürat yapıyordu. Tamam kapasitesiyle içerdeki maçları alıyorduk ama herifte ruh yok..ben o adamı takımıma yakıştıramıyorum arkadaşanlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum
-
Berdiyev , Lucescu , Sadi , Tekke , Hami , Bulak geçelim bu isimleri.Bu isimler fantezi olur bu saatten sonra.Bizim gerçekçi ve en doğru hoca tercihimiz Ersun Yanal olmalıdır.Şampiyonluk yaşamış , takımı, şehri tanıyan , proje oluşturabilecek kapasitede tek teknik adam Ersun Yanal'dır.Üstelik şu anda boşta.Bu başkanla büyük işler başarırılar.Yarın hemen gidip anlaşıp önümüzdeki seneninde planlarını yapmaya başlamalılar.Maceraya gerek yok.
Yorum
-
Trabzon'da yaşayan delegelerin çoğunluğu seçimde Celil Hekimoğlu'na oy verdi. Ve saçma sapan ellerine geçen her malzeme ile yönetime sallayacaklar. Ersun Yanal ismi yanlış değil ama çok riskli. Pusuda bekleyen bir güruh var.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarım sezondan daha fazlası var önümüzde. Sene sonu gelecek Lucescu'dan ziyade önümüzdeki sezonda devam edecek hocayı getirmek her türlü daha mantıklı olur. Kaldı ki Lucescu'nun gelmesi zor. O yüzden geçici- emanetçi hoca değil gerçek bir hoca getirip bu sezon toparlanıp takım olup önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynanmalı.
Benim ilk tercihim tartışmasız Ersun Yanal. Üçüncü defa gelir mi bilemem.
Ondan sonra Yılmaz Vural. Bu da çok doğru bir tercih olur ama cesaret ister Yılmaz Hoca'yı takımın başına getirmek. Usta'da ben o cesareti göremiyorum, keşke cesaret edebilse.
Hikmet Karaman da belki olabilir.
Bu üç isim dışındakiler, Sadi, Tekke, Hami vs. fantaziden başka birşey değil ve çok zarar verir takıma.
Bu isimler olmuyorsa yabancı düşünülmeli. Kurban Berdiyev de Lucescu kadar mantıklı bir isim.
Benim tercihim Alman ekolünden yeni nesil bir hoca olabilir. Olabiliyorsa Klopp'un yardımcılarından felan bile olabilir. Gençlerle çalışmayı seven bir hoca mesela.
Tüm bunlar bir yana. Buradaki asıl soru, hocanın kim olacağı değil, gelen hocaya ne kadar tahammül edileceği, ne kadar destek olunacağı.
Son 2-3 yılda gönderdiğimiz hocalara bakıyorum, Şota, MRA ve Vahid dışındakilere yeterince destek verilseydi çok şey yapabilirlerdi gibi geliyor bana. İHO ilk başkan seçildiği gün gaza gelmeyip, Tolunay'ı kovmasaydı ve bugüne kadar da arkasında dursaydı, soruyorum sportif başarı olarak bundan daha kötü olur muyduk ? Borç olarak bundan daha kötü olur muyduk ? Ve hatta 3 yılın sonunda bir şampiyonluk bir şekilde bu kalitesiz ligde gelemezmiydi ? Ve daha da hattası, bugün belki İHO yine başkan seçilebilirdi. Her türlü, istikrarlı bir 3 yıl Tolunay için çok yeterli bir süre olabilirdi. Amacım keşke Tolunay kalsaydı demek değil. Amacım, her kim gelecekse yeni teknik direktör, onunla 3-4 yıl geçirebilmek.
Şöyle düşünün biz Şenol Güneş'İ 3-4 defa kovduk herhalde veya istifa ettirdik. Ama 3-4 defa da geri getirdik çiçeklerle karşılayarak, ve şimdi de beşiktaş'ta. Şimdi bu adam aynı adam oluğuna göre, bir yıldan diğerine değişmediğine göre soruyorum: Şenol Güneş iyi hocaysa neden 3-4 defa kovduk ? Yok kötü hocasysa neden sürekli geri getirdik ve bugün lider takımın hocası ? Soru çok basit, Şenol Güneş iyi hoca mı kötü hoca mı ? Eğer iyiydiyse neden kovuyoruz ? Problem yıpranmışlıksa işte o zaman neden destek olamıyoruz ?
Lucescu geldiği zaman iyi futbolun ve başarının garantisi yok arkadaşlar...
Lucescu veya bir başkası. Umarım en az 4 yıl takımın başında kalsa.
Bir dönem, 2007'li yıllarda, burada imzam şu şekildeydi "Ersun+Sabır+3 yıl = 7" Çok isterdim Ersun ile kesintisiz 3-4 yıl geçirmeyi. Nasip olmadı. Güçlü yönetim zora geldiği zaman hocayı kovan değil hocam ne lazım ne istersin diyebilen, taraftara seslenip hocaya sahip çıkın diyendir. Keşke böyle güçlü bir yönetimimiz olsa. Sadri Şener benim gördüğüm en başarılı başkandır burada kendisine çok söven olsa da, ama iki büyük hatası olmuştur biri Ersun'u kovmak diğeri Şenol'u tutamamak...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Ersun hocayi severim lakin taraftarı stada çekecek denenmemis heyecan yaratacak bir hoca lazım bize. Heyecanı yok camianin. Yeni yönetimle bir nebze heyecan geldi ama kaliteli bir hoca ile bu heyecan tavan yapacaktirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum