İlk olarak UğurB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeksika deyince aklıma Carlos Fierro ve Erick Torres geliyorDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeksika deyince aklıma Carlos Fierro ve Erick Torres geliyor
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTorres neyse ama Fierro hayal olurMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZinha/Torrado ön çıpa ikilisi efsanedir. Bunları aldıramadım ya Trabzon'a.. İçimde yaradır...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZinha/Torrado ön çıpa ikilisi efsanedir. Bunları aldıramadım ya Trabzon'a.. İçimde yaradır...Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden? Performanstan dolayı diyorsanız Torres daha iyiydi.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
[MENTION=16997]deepblue[/MENTION] abi
Transferlerden ziyade 40 küsür sayıdaki futbolcunun azaltılması için ne gibi bir yöntem düşünüyorlar ? Olayı tamamen menajerlerle mi yürütecekler yoksa kendileri konuşup kulüp bulmaları için ikna mı edecekler?Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllardır neden Meksika pazarına yönelmeyiz bir türlü anlamıyorum zaten. Belki de anlayışım da problem vardır tabii, bilemiyorum...DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZinha/Torrado ön çıpa ikilisi efsanedir. Bunları aldıramadım ya Trabzon'a.. İçimde yaradır...Neden olmasın
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=16997]deepblue[/MENTION] abi
Transferlerden ziyade 40 küsür sayıdaki futbolcunun azaltılması için ne gibi bir yöntem düşünüyorlar ? Olayı tamamen menajerlerle mi yürütecekler yoksa kendileri konuşup kulüp bulmaları için ikna mı edecekler?
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşbulduk kardeşim, aynen dediğin gibi taraftarın her dediği olmaz ama taraftara da lakayıt kalınamaz.Kalırsan boş tribünlere oynarsın ondan sonra..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum